"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 110
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 375
Никоя не ми отговори на въпроса от предната страница (зачекнахте скапания велинград) - как, Аджеба, Сколасвате с времето, как ви остава време, особено тези от вас, които имат деца.... как!?
Ловци сядат да обядват. Разпалили огъня, сложили скарата, завъртели шишето с виното, подкефили се.
- Ееех какво ли правят сега жените ни? - попитал някой.
- Ами.., или плетат или се е..т с някого - отговорил друг.
Най-младия ловец си събрал нещата и хукнал към селото.
- Стоой, къде бе? - провикнали се колегите му.
- В къщи. Моята не може да плете!!!

Никога не се прибирай вкъщи, ако живееш наблизо до работата и си забравил нещо. Учтиво се обадѝ на жена си. Така един колега замина след бързо прибиране, защото си беше забравил цигарите, за Кипър и до ден днешен не се е върнал... Загуби жена си и най-добрия си "приятел".
Да се не дебнеме, че ще се хванеме - е втората максима.

# 376
По въпроса за сколасването да кажа и аз. С фантазия и желание.
Например с един от моите мъже се уговаряме да си водим семействата на един и същ ресторант за хапване. Нямате си представа каква емоция ми е:) Blush
Гледаме се, мислим се....
И в кино е сядал мъж зад мен, а аз до мъжа ми. И ме гали по косата леко.
Стигат ви толкова подробности.

# 377
Например с един от моите мъже се уговаряме да си водим семействата на един и същ ресторант за хапване. Нямате си представа каква емоция ми е:) Blush

Ааа, не, падам!  Joy

Разкажи още, че ми стана интересно!

# 378
Какви толкова чувства тогава при срещи за по час или по малко...като нещата се опират до чист секс.
Едва ли двамата стоят, гледат се и си говорят...това могат и по тел и къде ли не другаде да го правят.
Тук съвсем за глупави ни взеха някои дами. Simple Smile

# 379
Ох, на едната писателка ѝ омръзна, друга се появи. Ма малкоооо така... пресоли манджата. Иначе можеше и да се получи.

# 380

С цялото ми уважение, жена, ти си извратена!  ooooh!  Wink Аз не мога да го понеса това! Да оставим факта, че ще умра от ревност, ами и сърцето ми ще се пукне, ако го усещам наблизо. Да не говорим, че жена му знае как изглеждам... Wink

# 381
  • Пловдив
Цитат
Ааа, не, падам!  35
Не си само ти. Това са пълни смехории. Това ли са емоциите  Laughing Laughing Laughing Това ли е удоволствието. За такова нещо не бих вложила и грам усиля, че чак и организация да правя. Мързелива съм си и едно галене на косата не си струва уговаряне и т.н.

# 382
Ох, на едната писателка ѝ омръзна, друга се появи. Ма малкоооо така... пресоли манджата. Иначе можеше и да се получи.
Не я е пресолила бе, хора!...
Понякога, когато имате усещане за нещо нередно, свързано с изневяра на половинката, огледайте се в най-близкото си обкръжение. Или как случайно засичате едни и същи хора където вие ходите семейно... Много знаци и значенца има. Wink

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:36 от Бижy

# 383
  • София - Рим и обратно
Добре де, а мъжете ви? Те като някакви парцалени кукли в тия театри. Трябва много да го мразя тоя човек (съпругът ми) за да го подложа съзнателно на такова унижение и да се кефя как нищо не подозира. А аз да се гледам и да се "мисля" с лИбовника от съседната маса newsm78.
'Баси, по-скоро разбирам суинга - поне всички са наясно Crazy.

# 384
  • София

Това в кой филм го гледа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green или беше роман от Арлекин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 385
  • София
Никога не се прибирай вкъщи, ако живееш наблизо до работата и си забравил нещо. Учтиво се обадѝ на жена си.
Свекър ми,който беше тираджия, винаги се обаждаше на свекърва ми малко преди да се прибере вкъщи от път. Казваше, че няма смисъл да си разваля семейството за някакви 10-ина минути.  Wink Убедена съм, че е мислил в правилната посока.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:08 от tonkabonka

# 386
Падайте, ставайте, ваша си работа.
За мен това са емоциите- да. И още много мога да кажа, ама няма, защото ще отворя очите на много от заспалите, които си мислят, че извънбрачната връзка е еб*не по хотели и почивки.

# 387
  • София
АХахахха, не е истина! А правите ли нещо в кенефа на ресторанта??
Тоя дето те гали по касата, що за дебил ще е - да похарчи 8 кинта или 10 или 20 там, да гледа няква боза, щото не е гаранция, че харесва филма, за да те гали по.... коаста  Shocked Shocked Shocked

# 388
  • София
Падайте, ставайте, ваша си работа.
За мен това са емоциите- да. И още много мога да кажа, ама няма, защото ще отворя очите на много от заспалите, които си мислят, че извънбрачната връзка е еб*не по хотели и почивки.

Не е, разбрахме, роман на Арлекин е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 389
Тонка...правилно е постъпвал свекъра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт