"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 086
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 435
  • Куциндрел
Аз спирам, отивам на лични, някакви мъже ми се включиха Mr. Green
Май им стана интересно.... Тази вечер кината ще са празни май.
И тук ли те дебнат любовниците? hahaha hahaha hahaha
Погалете се по клавиатурите.

# 436
  • София
Веднъж бяхме в голяма компания (случайно се събрахме в друг град) и освен мъжа ми, имаше още двама негови баджанаци. И при все, че с другите двама съм имала вземане-даване преди него, ми беше леко конфузно. Успокоявах се, че той (мъжът ми) не знае за двамата, а и че въпросните двама не знаят един за друг.  Mr. Green

# 437
Страдание, изкупление... вече ми се причува песента на Лили Иванова от "Осъдени души".  Mr. Green

И аз бях такава циничка и моралистка, споко  Wink  Само като те опърли, знаеш как боли.

Всичко знам аз, но се въздържам от мелодраматични полюции по форумите.  Mr. Green

П.П. "Циничка" и "моралистка" в едно изречение не се връзват, помисли още малко.

Wink Че кой е казал, че са били по едно и също време ?!  Whistling Пък за "полюциите" - по-евтино излиза от сеанс при аналитик  Laughing Въпрос на употреба е.

# 438
Бижу, майка ти и съседката са си менкали мъжете, или не съм разбрала правилно?  newsm78
Не точно, но нещо беше станало...
Та тези отношения между хората са откакто свят светува и се прокламира, че всички се взимат, и си обещават да са си верни докато смъртта ги раздели, и никои не са си верни, и изобщо не е така.
Само че не са повод за гордост, нито пък трябва да се раздува за тях пред хората. Ей това и казах на Черешата, да не се фръцка с постиженията и завоеванията си, защото всичко е до време, и да не очаква, някой да я похвали за това.

# 439
  • София - Рим и обратно
Някой ден с дъщерите му ще се отнасят точно така, както той с майка им  Sick
Е, хайде сега, дъщерите му пък какво са виновни, че баща им е боклук.

# 440
Не го написах като пожелание, а по-скоро като мисъл, която би трябвало да мине през малоумната му глава. Татко на момичета си търси чукане навън.

# 441
Бижу, майка ти и съседката са си менкали мъжете, или не съм разбрала правилно?  newsm78
Не точно, но нещо беше станало...
Та тези отношения между хората са откакто свят светува и се прокламира, че всички се взимат, и си обещават да са си верни докато смъртта ги раздели, и никои не са си верни, и изобщо не е така.
Само че не са повод за гордост, нито пък трябва да се раздува за тях пред хората. Ей това и казах на Черешата, да не се фръцка с постиженията и завоеванията си, защото всичко е до време, и да не очаква, някой да я похвали за това.

Ясно  Peace

# 442
Аз съм млад мъж на 24. Имах връзка с омъжена жена на 48 със син по-голям от мен.

# 443
Аз съм млад мъж на 24. Имах връзка с омъжена жена на 48 със син по-голям от мен.
Е и? Кво очакваш сега, да ти кажем браво или да ти обясня какъв ти е проблема?

# 444
Е ся как да ходим на кино да гледаме Хобитът? Някакви орки дебнат там в тъмницата...

Па представяш ли си да гледаш някакъв хорър...

Иначе доскоро бях някакъв прайм таргет за обвързани. Мислят си, че разведените с деца ще са мега щастливи само ако някой им обърне внимание. Че сме идеални за "втора съпруга". Е, сори, ама има и такова нещо като самоуважение.

Иначе съм гьон, това с тръпките не го разбирам, за тая цел си има алпинизъм и други екстремни спортове. Ей на, ски сезон има...

А що така никой не ми пише на лични? Или пишат само на ОНАЯ порода жени...ама досега в този форум мъж не ме е търсил. Нещо правя не както трябва...

# 445
Е и? Кво очакваш сега, да ти кажем браво или да ти обясня какъв ти е проблема?
Просто реших да коментирам темата. Какво толкова.

# 446

И к'во, как беше със сина?

# 447
Едно нещо ми е чудно... Имаш връзка с някакъв човек, не го обичаш вече, няма "тръпка" - хубаво. А поне уважение някакво няма ли останало? Ако някой ви чака вкъщи и ви вярва, не се ли чувствате като боклуци, че ходите да се плющите с друг? Щото аз точно така бих се чувствала (и не го казвам теоретично). Или той си е виновен, че е тъп и не се усеща?

# 448
Е, хайде сега, дъщерите му пък какво са виновни, че баща им е боклук.
    Нали казват, че момичетата при избор на мъж подсъзнателно търсят същия тип като татко си. Поне първия път.  

# 449
  • Куциндрел
А що така никой не ми пише на лични? Или пишат само на ОНАЯ порода жени...ама досега в този форум мъж не ме е търсил. Нещо правя не както трябва...
И кво ся? Липсва ли ти това?

Общи условия

Активация на акаунт