"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 059
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 480
Викате, да си нося кислород, че без дъх ще остана. Тоя ся на Еверест ли иска да ме закара? Фащам бас, че и до Черни Връх ще се озори да стигне.

Ей заради такива лиготии СПА центровете във Велинград вонят на грях и никакви ароматотерапии не могат да изличат миризмата...

"Самият факт, че в темата има 150 човека, говори сам по себе си колко много хора се интересуват от този вид емоции."

Мне, аз лично от време на време си позволявам доза груб селски сеир, нещо в гените ми ще да е...фини емоции и кара севда не са ме хващали, не съм Анна Каренина от 21 век.

# 481
Дам, темата се разми в махленски кокошарник. Идеята май беше "любовниците" да си кажат гледните точки. Нездравото любопитство не е признак на добро възпитание  Laughing

Съжалявам, ако си се припознала във въпроса.  Sad Не мога да ви запомня всичките коя каква е.

# 482
............ вонят на грях ........

kаква е вонята на грях  newsm78

няма да ходя във велинград, само питам  Mr. Green

# 483
Аз не знаех какви застрашителни размери имат триъгълниците, те даже са многоъгълници- мъж, жена, сто деца. Една позната ми разказва за такива истории. Не знам под похлупак ли съм живяла, сигурно и още продължавам, но такъв тип поведение беше оправдавано в младежките години. Хора с брак, че и по няколко деца наистина ми трудно да разбера защо го правят. Емоции??? Какви емоции може да ти създаде такъв човек, който е на принципа чук и беж??? Да оставим настрани жена му, но с какви очи се гледат децата-собствените и чуждите и защо им се причинява този излишен негативен емоционален живот? Не искам да осъждам никого, но броят на страдащите е доста голям, а ползата от такава авантюра е никаква. Добре де, уикенд във Велинград и няколко снимки във фейса...

# 484

на латекс, пот и някои други течности

# 485
Може да има 150 човека, но не пишат всички.

Може съпрузите да дебнат дали и какво ще напишат жените им и/или любовниците Thinking

# 486
  • София

Що бе, кво му е на Велинград. Аз скоро бях там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 487

и аз също  Wink

# 488
Феромони някакви, влизат в сауната, почват да се потят и направо ти идва да избягаш...

Попрестарели са, но се държат все едно са Марк Антоний и Клеопатра. Тъжна история.

Между другото, този екземпляр ако почука на сто врати, сто и първата може и да му отвори.

А иначе подходящата метафора е "на седмото небе", защото качването на планина в повечето случаи включва дълги часове усилия, потене и студен вятър и въобще не ми стои като метафора за незабравим секс. Е, освен ако наистина пичът не предлага умора, студенина и известна доза скука, последвани от - о, качихме се на върха, ми хубу...

# 489

Само с тръпки не се живее. Един ден се будиш на 60, детето ти отдавна вече е пораснало и си е хванало пътя, а ти си сам и самотен след всичките тръпки и изпепелявания.
Начиии това прочуто събуждане на 60 - ту нямаш дете и страдаш, ту имаш дете, но си е хванало пътя. Иди го разбери тоя пример  Laughing

# 490
  • София

и аз също  Wink

Не сме се познали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 491
Феромони някакви, влизат в сауната, почват да се потят и направо ти идва да избягаш...

Попрестарели са, но се държат все едно са Марк Антоний и Клеопатра. Тъжна история.

Между другото, този екземпляр ако почука на сто врати, сто и първата може и да му отвори.

А иначе подходящата метафора е "на седмото небе", защото качването на планина в повечето случаи включва дълги часове усилия, потене и студен вятър и въобще не ми стои като метафора за незабравим секс. Е, освен ако наистина пичът не предлага умора, студенина и известна доза скука, последвани от - о, качихме се на върха, ми хубу...
Всеки по различен начин разбира нещата. Именно различията по между ни гарантират повече страст!

# 492
Само едно ще ви кажа, за последно.
Самият факт, че в темата има 150 човека, говори сам по себе си колко много хора се интересуват от този вид емоции.
ВСИЧКИ се интересуват от този вид емоции.

# 493
Само едно ще ви кажа, за последно.
Самият факт, че в темата има 150 човека, говори сам по себе си колко много хора се интересуват от този вид емоции.

ВСИЧКИ се интересуват от този вид емоции.

Ама големи моралисти се пишат. Sunglasses

# 494
Хм, писа ми някакъв планински гид, казва, че искал да ме качи на върха на планината.
Той с друга цел бе...

Мамасита, може тази планина да е имал предвид, като на Тони Хенри.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт