"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 056
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 585
Сама тя ми казва ,че го е питала и той и отговорил по следния начин: - Ами аз много си обичам жената ,но в момента в който изляза сякаш ставам друг човек , просто не мога да се спра.
Познавам един такъв човек. Не знам какъв точно му е случая на него, но той денем е хрисим и срамежлив като херувим, а стъмни ли се навън се превръща в мръсник, какъвто човек не подозира, че може да се крие под този хрисим дневен образ. Толкова е налудничав, че вече не се опитвам да го разбера що за човек е. Иначе историята му е почти същата като тази, която разказа за приятелката си - една жена, дете; развод; втора жена, дете...някаква любовница от някъде се появи и... една жена, трета!, която през всичкото това време е до него и не го иска за мъж хич даже. Но мисля, че след около десетина неясни години при тях, се разсъхнаха нещата, щото той колкото и да е луд, чак пък толкова интересен явно не е. Или се е появил друг...

# 586
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Темата ми е с дъх на вкиснало вино и вкус на блудкаво кафе.
Авторката я разбрах какво цели, ама какво да ѝ кажа - някои все още имат свян.
И откога изневярата се прокламира и развява като нещо, което е за похвала?
Ясно раздава съвети за мамещите мъже, ама съвсем не вдява, че сама себе си мами.
Ще ѝ предложа да си развява вишневото мръсно бельо в по-ограничено от публика пространство. По възвишено е някак, все пак тетивите са и на други честоти. Тук сред домакини и посредствен плебс как да цъфти, че и да върже?
Едно не мога да отрека - хипохондричните ѝ прояви намаляха драстично. Laughing

До колкото разбрах,  въпреки чат-патното ми влизане у форума -  черешовата авторка изобщо не  искала да пуска тема, просто при споделянето в тайните, това й беше препоръчано, защото много хора са се изказвали след неин пост. Та, направила го е и  сигурно вече съжалява, защото  някак си я подведоха - в тайните си беше наистина  мистериозно-копнежно и някак красиво - тук като тема...очарованието отиде на кино, ама такова дето дето някакъв пръч гали окосмяването, докато друг пръч стои до обезкосменото....  та... темата трябваше да си остане в тайните Simple Smile

Taka беше  Peace но тя повтаряше тази тайна няколко пъти  Rolling Eyes  стана спам  Rolling Eyes

# 587
Скрит текст:
В очакване на модератор, който да върне темата към нея си, да задам един, глождещ ме въпрос.

Преди много, много страници, някъде преди Мамасита да се включи, четох за това как любовницата обича силно. Нея я обичат силно. И понеже това е веднъж в живота, те са, ако не приети, то поне опростени и оправдани.

Някак си обаче в цялата тази история категорично се отрича възможността съпругата да обича мъжа си точно толкова силно и изпепеляващо, колкото и любовницата. Тя да усеща същата дълбока сърдечна топлина към този човек. Защо?

И ако любовницата е в правото си, защото обича така, тогава кой е по-в правото си, ако и съпругата обича не по-малко?

Все се смята, че паралелната връзка е оправадана, защото гадта у дома не цени съкровището си. Но за това доказателство са само думите на кръшкащия. Ами ако го цени? Ами ако тя, след n-години брак и сто тона изпрани чорапи, още усеща пеперудите в стомаха? Тогава кой е прав? И кой е в правото си?

Чери, ти си.
никой не оспорва това
естествено че и съпругата го обича
защо иначе би простила изневяра?

[/quote]
Е тука вече нищо не каза  Laughing  това , че обичам мъжа си , не значи ,че ще му простя.напротив много повече обичам себе си , детето си и за него шут и при другата.с него нищо не ме свързва , нямаме кръвна връзка тъй , че от дето дошло и там отишло.

# 588
  • София

Но се гордея с това,че макар и 20 годишна кифла,все пак имах достатъчно разум и уважение към семейството и двете му деца.

Ама как бе, да спиш с баща им и да си направите дете заедно е проява на най-голямо уважение.
Избирателно чете и ваденето на думите от контекста им..Удобно си пропуснала следващото ми изречение.. Stop
Да, нарочно, защото е още по-тъпо и бе исках да те излагам повече.
Е, как е възможно да не желаеш ролата на Главната в харема? Thinking
Пак ли изпуснах купона? hahaha

# 589
Имам позната която 7 години е любовница на един мъж. Той се разведе с жена му , ожени се повторно за някаква съвсем различна , но моята позната все още му е любовница !
Кажете ми това на какво ИДЕ?
Ами какво?! Ей тази го прави за кеф, а не, защото умира от желание, да го ожени за себе си. Явно е наясно, че е мъж като всички мъже. Crazy Да се жени, друга да му пере гащите и чорапите, тя само да го ползва за каквото и е приятно.
чорапите и гащите отдавна не са проблем, мъжете си се перат самостоятелно, а и с почти всички останали домакински дейности се справят Naughty По-сериозно е когато жената и децата са финансово зависими и са принудени да търпят. Една пералня е 500 лева, половината от месечната издръжка на една жена и едно дете....
А мацката - може да си позволи избор - прави го. Ако не го обича достатъчно за да се ожени за него, защо да се мъчи... Не винаги любовта, брака и секса вървят заедно.

# 590
Абе вземете спретнете една тройка с мъжа и жена му.
Ох ма'ам се от тука ,че се начетох на простотии всяк'ви

# 591
Сама тя ми казва ,че го е питала и той и отговорил по следния начин: - Ами аз много си обичам жената ,но в момента в който изляза сякаш ставам друг човек , просто не мога да се спра.
Познавам един такъв човек. Не знам какъв тоочно му е случая на него, но той денем е хрисим и срамежлив като херувим, а стъмни ли се навън се превръща в мръсник, какъвто човек не подозира, че може да се крие под този хрисим дневен образ. Толкова е налудничав, че вече не се опитвам да го разбера що за човек е. Иначе историята му е почти същата като тази, която разказа за приятелката си - една жена, дете; развод; втора жена, дете...някаква любовница от някъде се появи и... една жена, трета!, която през всичкото това време е до него и не го иска за мъж хич даже. Но мисля, че след около десетина неясни години при тях, се разсъхнаха нещата, щото той колкото и да е луд, чак пък толкова интересен явно не е. Или се е появил друг...

Вампирясва!

# 592
Като тийнове се молехме на по- препатилите да ни разказват такива истории, ама никой не споделяше. Беше някаква мистерия какво толкова тайнствено се случва между двама души. После лично на мен ми стана ясно, че подобни мигове(прочетох "онзи" пост на Чери) действително са си лично твои, да си ги помниш и да те греят на старини. Не да предизвикваш фурори по форумите, където те четат всякакви.
Изневерите съвсем не са интересни, имало ги е и ще ги е има. Има съпруги, които купуват бижута на другата; млади гаджета, на които с години им изневеряват и не се усещат. Всякакви случаи.
Тръпката беше интересна. Но ако аз бях споделила подобно нещо и да бъде така разкостено до неузнаваемост, не съм сигурна дали щях да го запомня, каквото съм го усетила. И тема да пусна, където "копче" да кажеш, излизат с мнение по въпроса.
И една добавка за влюбените- загубени. Не забравяйте, че обектът на желанията ни понякога е умен, чаровен..и т.н. Но почти винаги се оказва смотаняк под някаква форма. В случая Тя била умна и нямало да се издаде...Би могъл да се 'издаде' Той. Той има от кого да се крие и какво да губи. А колко хора разбраха тук за събитието...

# 593
От какво да се крие пък той? Да излезне пред строя за награда-две мадами върти. Евала! Нека и той се наслади на славата. Децата му разбраха или още не е стигнало до детската?  Те сигурно са пеленачета още, а? Може и жена му да е бременна. Черешката на тортата! Имал какво да губи, но пък колко много спечели. Тъкач на два стана, кой знае на колко в действителност. Само ползи виждам за него.

# 594
Имам позната която 7 години е любовница на един мъж. Той се разведе с жена му , ожени се повторно за някаква съвсем различна , но моята позната все още му е любовница !
Кажете ми това на какво ИДЕ?
Ами какво?! Ей тази го прави за кеф, а не, защото умира от желание, да го ожени за себе си. Явно е наясно, че е мъж като всички мъже. Crazy Да се жени, друга да му пере гащите и чорапите, тя само да го ползва за каквото и е приятно.

Бижу, точно това мисля и аз. Peace
Що така всички се заблуждават, че любовниците драпат да се женят за женени мъже? Crazy
Нали веднага нещата ще се променят?
Битовизмите съсипват всичко.

Камъче, има такива мъже, които от два стола падат на земята. Mr. Green
Аз имах такъв псевдотарикат.
Представи ми се като разведен, за деца нищо не спомена.
Излизахме около 2 месеца, докато един ден, както си говорехме по телефона, (той ми звъни), жена му взе слушалката и най-любезно ми обясни, че въпросният господин е задомен, с дете на училищна възраст. Crazy
В последствие тя пак ми се обади, срещнахме се по нейно желание, тя остана приятно изненадана да види младо и хубаво момиче, защото той даже за годините ме беше излъгал, подмлади се с цели 8 години Sunglasses.
В крайна сметка се разведе с него, защото той си бил такъв, но тя за пръв път се срещата с реална жена,  за другите само предполагала.
И хубостникът се оказа точно от 2 стола, на земята! Twisted Evil

# 595
  • София
Виждам, че спорът е кой кого повече обича. А в харема как е?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 596
Такъв мъж обича само себе си-това е ясно Peace

# 597
  • София
В харема също имат "фаворитка". А коя от жените най-много обича мъжа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
В харема също имат "фаворитка". А коя от жените най-много обича мъжа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
майка си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 599
  • Куциндрел
Жена или мъж, който не може да си хване свободен партньор е некадърник.
Това ми хареса. Ти направо сложи поантата на темата. Sunglasses
Обясни с едно изречение всичко написано до тук. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт