"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 059
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Жена или мъж, който не може да си хване свободен партньор е некадърник.
Това ми хареса. Ти направо сложи поантата на темата. Sunglasses
Обясни с едно изречение всичко написано до тук. Laughing

Но някои смятат, че заетият е по-голямо предизвикателство  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Повече усилия, по-голямо удоволствие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Да си хванеш обвързан не е никакво предизвикателство. Всеки може да го направи, стига да иска.

# 602
Скрит текст:
Но някои смятат, че заетият е по-голямо предизвикателство  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Повече усилия, по-голямо удоволствие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде, намерих женен зъболекар. Искаш ли го? Sunglasses

# 603
  • София
Скрит текст:

Наде, намерих женен зъболекар. Искаш ли го? Sunglasses

Само ако е относително млад, за да не ми развали репутацията   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
Темата отдавна се изроди - за или  против любовта с женен мъж Peace
целта й беше съвсем друга,но пък наистина си е предизвикателство да пуснеш подобна тема в СО Crazy
адски несериозно е да заявиш,че всеки ,който е с обвързан е некадърник Peace
смисълът на темата тук отпадна Peace

# 605
Какъв е точно смисълът на темата?

# 606
Хайде дами, любовници на женени мъже... давайте да обсъдим що е то връзка с женен мъж и се пригответе да ви глозгат и ръфат моралистките!

Иска ми се темата да е готина, положителна, да няма драпане, хапане, каране... Част от антуража е приканен да се държи прилично, за да не ни заключат, а ще бъде интересно... сигурна съм Heart Eyes...

ето този

# 607
  • София
Ако ти самата си обвързана, мисля, че е много по-удобно да си хванеш женен любовник.

Какъв е точно смисълът на темата?
Със сигурност не и това, на което повечето я обърнаха.

# 608
  • София
А защо смятате, че ще намерите общовалиден смисъл на любовницата  newsm78 newsm78 newsm78

# 609
Темата отдавна се изроди - за или  против любовта с женен мъж Peace
целта й беше съвсем друга,но пък наистина си е предизвикателство да пуснеш подобна тема в СО Crazy
адски несериозно е да заявиш,че всеки ,който е с обвързан е некадърник Peace
смисълът на темата тук отпадна Peace

Какъв беше смисълът? Ако е бил "за или против", темата си е изродена още в зародиш.

# 610
Значи, смисълът е да се обсъжда връзка с женен/омъжена.
И да е само в положителен аспект.
Затова я обърнаха на майтап.
Няма как от такава тема да се изкара положителното, защото е свързана с в пъти повече негативизъм.
Точно, темата е изродена още в зародиш, от самата авторка.

# 611
  • София
То ефектът от темата е малко като ефектът от изневярата.
Не може ти да се вкараш в някакъв филм с женен мъж, да прецакаш съзнателно семейството и децата му, пък после да се жалваш що ти си останала натирена, а детето ти не е виждало баща си, както чета по-назад в темата разни оплаквания, щото я подкарах отзад напред и по диагонал.
Та нищо случайно няма.
Даже не мога да се сетя луда ли си, тъпа ли си да се поставиш в ролята на любовницата? Thinking

А още не съм стигнала/открила баш историйката на авторката с дъх на Ариел и Коколино. Laughing

# 612
Елица-малко късно намери темата,но все пак-добре дошла Crazy

# 613
  • София
Ще дам и аз своите 10 стотинки, няма начин... Sunglasses

# 614
Глупости - смисълът е авторката да се похвали, че е завъдила любовник, досущ като влюбена хлапачка, която мисли, че любовта е измислена за нея специално, ама това моралистките не го разбират и трябва да им се навре в очите.

Общи условия

Активация на акаунт