"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 248
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 705
много жени се хвалят, че и на неепилирани крака и нефизирани-мъж не отказва предложиш ли му се.

Не говори за всички мъже от свое име. Изключвам, когато са на много питиета, но иначе има такива дето отказват.

Някои и на питиета няма да се прежалят. Вие пък сега ги изкарахте някакви орангутани, които заради едното .... не подбират. И сред мъжете има такива с вкус.  Wink

# 706
И мен на такъв ми заприлича, въпреки че идеята е ясна, обаче - някоя посрана от кеф го е писала в неприятен стил. Доста неприятен.
Това е просто пошъл опит  за оригиналност със селяшки уклон, ти пък анализ на личността и направи. От къде съзря такива дълбини като кеф... Joy

Ей, разказвала съм в една друга тема за колегата-муньо. Този човек смърди! Дрехите му смърдят, иначе се къпе. Има 4 зъба в устата и не си носи кастанетите, щото му се гадело от тях(а на всички нас ни се гади от него, ама кой ни пита...) и около него постоянно има някакви жени бе! Едната адвокатка, другата лекар работи в ХЕИ или както се казва там. А той е с вида на кварталния измекяр и алкохолик, Боже мой!!! Каква жена трябва да си, за да си легнеш с тоя, па ако ще и мъжа ти да е Франкенщайн или Квазимодо, бе! В никой случай няма да е по-ужасен от този. И на снимка бих ви го показала, за да видите, че не преувеличавам вида му, ама не е коректно!

# 707
...

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:36 от Анонимен

# 708
 Има, има кеф във въпросният пост. Стил - на нас с мъжо такваз работа като изневярата не ни требе, ние сме си лика прилика като два стръка иглика и си се шегувкаме с това.
 Но е забавен по някакъв начин, поста, де.

много жени се хвалят, че и на неепилирани крака и нефизирани-мъж не отказва предложиш ли му се.

Не говори за всички мъже от свое име. Изключвам, когато са на много питиета, но иначе има такива дето отказват.

Не пиша всички.
Но има достатъчно.
Както казахме-ситуации всякакви с нищо по-различни от тези, които познаваме в домашна обстановка.

Разбира се.  Има жени, на които не им отказва никой мъж, дори когато са неепилирани и нефризирани. Колкото до предлагането... ами то не е винаги като да мяташ белтъци на някого, или да му навираш в очите цици, или пък да му кажеш в прав текст "Ела у нас да ми оправиш бушоните". Искра може да пламне от едното нищо и някои жени просто ги умеят тия работи Wink.

# 709
Именно.
И дали не си е обръснала краката или премахнала мустака-все тая.

# 710
  • Куциндрел
Ами напълно в реда на нещата е любовницата да е грозна в очите на съпругата.
Но това невинаги е така Peace
Аз за това и го сложих в кавички.

# 711
аз заседнах поне да си махна мустака докато ви чета Crazy

# 712
е, ти нали и с мустак си си хванала любовник? Що сега се сещаш д а го махаш? Peace

# 713
напротив-ходех на козметик тогава Wink
сега предпочитам с тези пари да купя нещо на детето

# 714
Има магнетични жени, както и магнетични мъже, на които не може да устоиш.
Но все пак това върви в комплект с поддържан външен вид. Wink

# 715
Цитат
Чувала съм думи на потърпевши жени - "оная на нищо не прилича, само да я видиш, бла бла."
Вкарвала съм се в триъгълник, отговаря на гореописаното. "Нашите" съпруги бяха много по готини от мен. Единият пък след мен си хвана още по на нищо неприличаща(и съдейки по общите ни познати във фейсбук тя е съфорумка).
 Една потребителка преди време в тема за дебеланките много грозно пусна снимки на жената, заради която е зарязана, та да може всички дружно да възкликнат колко е смешна и дебеличка. Скоро я четох, дори дебеланката е зарязала Муньото, а потребителката си го е прибрала, защото той заслужавал прошка. Явно и той е бил от тези, насила извлечени от семейното ложе.

# 716
  • София
Добре де след толкова страници аз не разбрах любовниците лоши ли са или не  newsm78 newsm78 newsm78

# 717
В тези истории никой не знае кое точно е насила. Понякога така подмолно ти се говорят разни неща, че сам започваш да ги мислиш.  Mr. Green

# 718
...

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:36 от Анонимен

# 719

Има магнетични жени, както и магнетични мъже, на които не може да устоиш.
Но все пак това върви в комплект с поддържан външен вид. Wink

Фактически най-големия любовник - като бройка - когото познавам е един, който много наподобява на описанието на Бижу, само дето е чист, но иначе - визия никаква, физика крайно неконструктивна, коси провиснали  и прошарени, абе грозник отвсякъде. Кво ги прави тия жени ми е ясно от опит , но не мога да го обясня... Най-общо - разбира ги. Толкова е вече обръгнал от отношения с най различни жени, че перфектно знае как искаме да се отнасят към нас, подлярът му Grinning
  И около него беше и е все  хубавици, че и умници, та и по две сестри наведнъж, абе не е за разправяне.

Общи условия

Активация на акаунт