"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 102
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 690
Бижу -най-вероятно е така Peace
Роналд- точно на теб не ми се обяснява Peace
Бре, а точно на кого пък ли би обяснила? Това целенасочено изказване - не ми допадна.  
доста обстоятелствено си разказах историята
да си беше направил труда да прочетеш Peace

# 691
Това с анцуга и запуснатия вид не е на 100% вярно. На съседка зет й много кръшка, но дъщеря й го търпи и всичко му прощава (взела се е с него на 16 год., но явно още не й е дошъл акъла). Преди години, като завърших средно, едно лято работих в ресторант. Навръх 8 март идва този същия с една дама и сядат. Аз реших, че е с жена му, дамата същата - пълничка, същото облекло, същата прическа, та и малко по-възрастна. От изненада, че любовницата му е копие на жена му направо онемях. И след толкова години, пак се чудя за какво му е любовница, която е клонинг на жена му?! Друг въпрос е, че тази същата така го е оплела, че глупакът й купи къща, като заложи своята. В резултат му взеха неговата къща и сега с жена му живеят на квартира. Тъжно ми е да призная, но има една порода жени, които те предизвикват да им изневериш. Всеки път прощават, дори и непростимите неща. Като знаеш, че тя ще ти прости и те чака с отворени обятия, как да не идеш при друга и да си живееш живота с ... дъх на череши.

# 692
  • София
Бижу -най-вероятно е така Peace
Роналд- точно на теб не ми се обяснява Peace
Бре, а точно на кого пък ли би обяснила? Това целенасочено изказване - не ми допадна.  
доста обстоятелствено си разказах историята
да си беше направил труда да прочетеш Peace
Ок, не съм видял, съжалявам, и изгубих желание да се върна да чета  Joy
Моля да не ми размахваш така заканително, като някоя лелка, пръст, ок ли сме?
Айде, сполай.

# 693
Те са в друго измерение и не мож човек да ги съди, щото временното умопомрачение се приема като оневиняващо обстоятелство и пред съда.
Ако искаш па да знаеш, напоследък нАуката доказа, че състоянието на влюбеност е напълно идентично с шизофренията и "влюбените са луди" всъщност е съвсем буквално!
Ей на, да не съм голословна http://www.blitz.bg/article/14451

# 694
ето,че темата взе да става полезна Peace

# 695
  • Куциндрел
Мъжът вкъщи може да си има жена натокана, с маникюр, педикюр, жартиер и т.н. красоти, но пак да кръше. Възможно е и да кръшне с обрасъл муфлон и да му е кеф.
От къде знаете защо кръшкат тези мъже? Няма правило в тези неща.
Само знам, че винаги любовницата "на нищо не прилича".

# 696
  • София
На епилираните жени, с маникюр, педикюр, прическа, грим и бельо на Виктория сикретс също им изневеряват;  Peace

забравих интервенциите и пластиките;
Също на онези, които се скъсват от готвене, сервиране, чистене и прочее слугинаж и обгрижване...
Та, гаранция - Франция Sunglasses

# 697
много жени се хвалят, че и на неепилирани крака и нефизирани-мъж не отказва предложиш ли му се.

# 698
Мъжът вкъщи може да си има жена натокана, с маникюр, педикюр, жартиер и т.н. красоти, но пак да кръше. Възможно е и да кръшне с обрасъл муфлон и да му е кеф.
това не е вярно Wink

# 699
много жени се хвалят, че и на неепилирани крака и нефизирани-мъж не отказва предложиш ли му се.

Не говори за всички мъже от свое име. Изключвам, когато са на много питиета, но иначе има такива дето отказват.

# 700
  • Куциндрел
това не е вярно Wink
Кое?  newsm78
Чувала съм думи на потърпевши жени - "оная на нищо не прилича, само да я видиш, бла бла."

На мен са ми изневерявали, ама гаджета в тийн годините. Тогава и аз изневерявах. И добре, че го направих тогава, а не на дърти години.

# 701
мъжът - не отказва какво?

жени с толкова мозък и възпитание заслужават точно това което предлагат.

# 702
Ами напълно в реда на нещата е любовницата да е грозна в очите на съпругата.
Но това невинаги е така Peace

# 703

Не говори за всички мъже от свое име. Изключвам, когато са на много питиета, но иначе има такива дето отказват.

Не пиша всички.
Но има достатъчно.
Както казахме-ситуации всякакви с нищо по-различни от тези, които познаваме в домашна обстановка.

# 704
  • София
Ами напълно в реда на нещата е любовницата да е грозна в очите на съпругата.
Но това невинаги е така Peace

И в очите на приятелките й  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт