"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 898
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 855
  • тук-там

Влязох в темата съзнателно с долнопробен език, защото мнението ми за такъв род поведение е еднозначно: долнопробно. С каквито и целофанчета да се завива.

Да беше и попрочела преди това.... newsm78

# 856
Това е страхотно, поздравления!
При няколко условия:
1......................
........................
6......................
Как ти се струва всичко това, реалистично ли е?
Знаеш ли, мислех да не ти отговарям, обаче ми стана смешно и го прочетох на мъж ми, преди да ти пиша. Та отговаря той: съвсем реалистично е по принцип! И каза да ти предам поздрави! Grinning

Много ми стана готино като те прочетох. Тайни издаваш ли? Flutter
Радвам се! Grinning  Не Wink Само ще кажа, че трябва по рождение да отговаряш на специални условия...

# 857
...

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:33 от Анонимен

# 858
  • Другата България
За да изневериш се искало силен характер. Joy Joy Joy Joy
Laughing За пореден път се изумявам как в този форум една дума, израз или словосъчетание е възможно да се преиначат,  да се кажат веднъж с обратен словоред и като захапят 1-2 неразбрали, и вземат, та сами се забавляват на сътвореното от тях самите.
Понеже аз казах това за характера, отново да поясня - четох в интервю на Диляна - може да е жълтурия, не знам, че са се разделили, защото и двамата са силни характери и не са склонни на компромиси /или нещо от сорта/.
Което няма нищо общо с цитираното. Peace

# 859
А емоциите и щастливата походка само от секс/мъже и всякакви там романтики ли идват? И после някой обяснява, че не е ограничен.  newsm78 Мен една разходка на Пирин или нова дрешка, или супер хубаво минала презентация на конференция, или моментите, в които ММ разпалено ми обяснява квантова физика и взема, че схвана нещо и ми хумне идея ме зареждат повече, отколкото би ме заредило някой да ме опипва някъде и само да се оглеждам за познати.  Rolling Eyes

Когато се запознах с ММ имах гадже. Около 2 седмици се срещахме "тайно", докато приключа предната връзка. Да, има някаква там тръпка от криенето уж, но е наситена с толкова много жал и вина, че няма накъде. Тръпка е да се разходим ръка за ръка в парка и да полежим гушнати на някоя полянка. И си изпълнен, и влюбен, и всичко. НО като се прибереш и видиш официалната половинка да се усмихва и да си няма идея колко долно е лъган, носи много гадно усещане - горчивина, вина, сън не ме хващаше.

Много е важно да можеш сутрин да станеш от кревата (твоя си) и като се погледнеш в огледалото да си спокоен със себе си. А не вижам какъв човек трябва да си, за да знаеш, че прецакваш семейството на някого и лъжеш човека, когото твърдиш, че обичаш всеки ден и пак да си спокоен със себе си. За мен това не е добър човек. Никаква любов не е толкова изпепеляваща, че да оправдае подобно нещо. Истинската, мозъко-заслепяваща любов е точно чистичка - знаете, че сте двамата, че се обожавате, имате си общ език, който само двамата разбирате и никой друг не ви пасва по-добре. Не се гради на ч*кане по ъгли и опипване в киното.

# 860
А емоциите и щастливата походка само от секс/мъже и всякакви там романтики ли идват? И после някой обяснява, че не е ограничен.  newsm78 Мен една разходка на Пирин или нова дрешка, или супер хубаво минала презентация на конференция, или моментите, в които ММ разпалено ми обяснява квантова физика и взема, че схвана нещо и ми хумне идея ме зареждат повече, отколкото би ме заредило някой да ме опипва някъде и само да се оглеждам за познати.  Rolling Eyes

Когато се запознах с ММ имах гадже. Около 2 седмици се срещахме "тайно", докато приключа предната връзка. Да, има някаква там тръпка от криенето уж, но е наситена с толкова много жал и вина, че няма накъде. Тръпка е да се разходим ръка за ръка в парка и да полежим гушнати на някоя полянка. И си изпълнен, и влюбен, и всичко. НО като се прибереш и видиш официалната половинка да се усмихва и да си няма идея колко долно е лъган, носи много гадно усещане - горчивина, вина, сън не ме хващаше.

Много е важно да можеш сутрин да станеш от кревата (твоя си) и като се погледнеш в огледалото да си спокоен със себе си. А не вижам какъв човек трябва да си, за да знаеш, че прецакваш семейството на някого и лъжеш човека, когото твърдиш, че обичаш всеки ден и пак да си спокоен със себе си. За мен това не е добър човек. Никаква любов не е толкова изпепеляваща, че да оправдае подобно нещо. Истинската, мозъко-заслепяваща любов е точно чистичка - знаете, че сте двамата, че се обожавате, имате си общ език, който само двамата разбирате и никой друг не ви пасва по-добре. Не се гради на ч*кане по ъгли и опипване в киното.

Браво, радвам ви се искрено, че така се палите от квантовата физика, че сте по рождение добри, чисти...
Ама аз не съм, ограничена съм, загрубяла и дебелокожа, не ми работи добре обмяната, лоша съм. Имам и слаб характер.
Само, че забележете, не обидих нито една от вас, нито се присмях на някоя. Сами си направете изводите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 861

Eва си мисли, че той не знае - следователно всичко е наред.

Ако той 'случайно' научи - трябва да я разбере!

Ако е наранен и не я разбере, няма емоционална интелигентност  Naughty

Tи се шегуваш, обаче точно това ми обясняваше моят бивш съпруг преди години, когато разбрах за любовницата.

Между другото...къде е Чери - фанфара?

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 08:37 от ZinaSt

# 862
  • където ми харесва

Влязох в темата съзнателно с долнопробен език, защото мнението ми за такъв род поведение е еднозначно: долнопробно. С каквито и целофанчета да се завива.

Да беше и попрочела преди това.... newsm78

О, прочетох цялата тема като романче от кора до кора.
...
И като го прочете това романче, установи ли, че мнението, което захапа така грозно, по никакви стандарти не се припокрива с твоето мнение? С други думи, забеляза ли, че Бижу е писала за съпругът си, а не за любовника си?

# 863
  • София
Отдавна съм обещала на мъжа ми да му намеря любовница, за да живне малко, че напоследък е станал страшна пенсия. Тази тема ми се струва много подходяща за целта, тааа... Предлагам омъжен, с едно дете, висок, зеленоок, IT по професия, 35 годишен, добре запазен. Снимки и мотивационни писма можете да изпращате на ЛС. Ще го инструктирам да ви води за череши, тикви, картофи или каквото ви душа поиска. Снимки и мотивационни писма изпращайте на ЛС.

А сега конкретно по темата.
За не особено дългия си житейски път в предишните ми връзки се е случвало да попадам във всички възможни ъгли на подобен триъгълник. Дали всичко ще е цветя и рози или ще бъде малък ад, зависи само и единствено от това колко съвест имаш и колко егоизъм. В такива ситуации само абсолютните егоисти могат да бъдат щастливи. За останалите розовите очила много бързо се чупят.

# 864
Чета в момента " Родена в харем " - Регина Чога  и темичката ми пасва  Whistling

# 865
  • Tам през Атлантическия океан

Е , някои получават други чуства и емоции  Sunglasses
Превъзходство , задоволство  че са успяли пак да се 'скрият' , може да им е вид адреналин  Rolling Eyes
Като се приберат при законното мило , изпитват облекчение и силна лиБоф че са се справили и всичко е дЖк-таК  Wink

Браво, радвам ви се искрено, че така се палите от квантовата физика, че сте по рождение добри, чисти...
Ама аз не съм, ограничена съм, загрубяла и дебелокожа, не ми работи добре обмяната, лоша съм. Имам и слаб характер.
Само, че забележете, не обидих нито една от вас, нито се присмях на някоя. Сами си направете изводите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а , не вЕ , тънко го правиш  Peace

Само пример , не ми се скролва назад  Wink

Има ги, има ги..даже и вашите може да се окажат такива в моите ръце:)

Факт е че мъжете могат лесно да се 'работят'  Wink някои изпитват задоволство от това  Wink Няма лошо , всеки има различни нужди , мироглед  Simple Smile

Всяка може да бъде/да прави нещата  като Ева  Wink
не е нужно даже да си красавица , засукана мадама  Laughing

Просто някои имат съвест , малко , много ....други никаква Wink
Това се отнася и за обратната страна т.е. мъжете.

Скрит текст:
Без совести и при большом уме не проживешь. М. Горький

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:28 от Desss

# 866
Съвестта само по отношение на изневярата ли се проявява?
Защото пък ще ви кажа, че в много други житейски аспекти съм в пъти по-съвестна и чиста от повечето от вас, сигурна съм.

# 867
  • Куциндрел
В кои аспекти и колко по-чиста?

# 868

И аз не те обиждам. Чудя ти се. Това е друг вид еднообразие, ако разнообразието ти идва все от едни и същи трепети - от мъж сиреч. Който и чийто и да е.

Не сме чисти и добри по рождение, но си държим на тази любов, която не се е сблъсквала с изневери, криеници и лъжи. Последните 3 премахват хубавото.

# 869
Имам слабост към бижута. И да, има бижута, от които наистина мога да усетя пеперуди в стомаха.
Дали, ако много ми хареса дадено бижу, имам право да си го открадна? Със сигурност ще се отнасям с него по-добре, отколкото собственичката му, която го приема за даденост и вероятно по-често го държи в кутията вкъщи, отколкото го носи.

А? Може ли?

Общи условия

Активация на акаунт