"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 933
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 840
Да ви кажа, след като попрочетох Чери, я разбирам: влюбена е.

След дългогодишна връзка и брак, нормално да търси емоции, да наваксва.

Лошото е, че обекта е обвързан и не може да ѝ да отговори на любовта.

Чери защо си го причиняваш? Ще те боли после, и ти го знаеш; мазохистично е; задала си го още в началото на алгоритъма.
Можеш да имаш положителни емоции и изживявания без да страдаш.

Писането ѝ публично е предизвикателство към нея си.

# 841
  • София
аз днес го срещнах, онзи, незаменимият омъжен, с госпожата и... дете.
усмихнах се (докато си мислех "мамка му и късмет"), а той гордо бута хлапето напред и ми вика "осиновихме го" (аз вътрешно  Shocked), поздравих го, продължихме си по пътя и думите му ме догониха зад гърба ми "реве по-силно от твоето"  #Crazy  #Crazy
Извинявай, нищо не разбрах - би ли разяснила; откъде знае твоето дете как реве?

# 842
  • Куциндрел
Никаква шапка не им свалям на тази секта. Гледах един епизод, в който децата от това семейство се срещнаха с други деца от същите семейства. Оказа се, че другите деца хич не са имали толкова хубаво детство.
Живеят мъжете така, защото жените все им прощават, все ще се намери някоя дето "няма да й пука", "не може без него" и "ще го чака". Я благоверната да му покаже вратата, а любовницата да не го приеме при нея и веднага ще запее друга песен.

А конкретно за тоз петел с кокошките по ТЛС.... ми мисля, че кокошките му са патки, ама от най-белите и големите. Толкова ли са всеотдайни, че не могат да имат нещо само за себе си? Може нещото да е не е за цял живот, ама си е твое.

# 843
  • София
М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

Добре де, тези неща не ги ли получвате от мъжете си?

Ами колкото и да е разкрепостен секса, все пак 99% от него ти е до болка познат. А с течение на времето подаръците и поведението стават леко банални. За танцувална походка и блясък в очите след 15 години брак-трудно се получава  Whistling
М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

Добре де, тези неща не ги ли получвате от мъжете си?

те мъжете им ги дават на друга, навън  Laughing
то така излиза
Да, при другата са по-мотивирани някакси.  Wink Там се борят да я спечелят, пък своята я смятат за вечно тяхна.

Определено Велинград, Арбанаси и Хисар трябва да се избягват....да, личи си от 100 км и шанса да попаднеш на колегата на мъжа ти с неговата любовница  е доста голям!
Роналд, всичко това, с което ти се занимаваш, се занимават и тези, които имат любовници. Може би без домашния любимец, но не вярвам да е решаващият именно той.Време се намира, когато има желание. Честно казано, мъжете дори много повече умеят да сколасват от жените!!!

По въпроса за сколасването да кажа и аз. С фантазия и желание.
Например с един от моите мъже се уговаряме да си водим семействата на един и същ ресторант за хапване. Нямате си представа каква емоция ми е:) Blush
Гледаме се, мислим се....
И в кино е сядал мъж зад мен, а аз до мъжа ми. И ме гали по косата леко.
Стигат ви толкова подробности.

Хахахх, евала! Simple Smile)
Емоциите на мъжа ми ме интересуват много, но моите ...още повече.
Добре де, аз не разбирам нито теб, нито останалите, на които не им пука за другия.
За какво ви е да сте женени?    newsm78 
Разведете се и си задоволявайте емоционалната интелигентност на воля, без никой да ви пречи.
Че вашият живот не струва и отива на майната си, е едно.Но защо съсипвате и животите на съвсем невинни хора?Не се ли замисляте, че човекът до вас може да иска, да разчита на любов, лоялност, вярност и т.н.?
Никога не съм разбирала защо такива егоцентрични и дебелокожи хора изобщо се женят, след като никога не им стига един/една и все търсят чуждото...

Нищо му няма на емоциите на мъжа, когато не знае нищо. Даже напротив-има си вкъщи ухилена, задоволена жена, вкарваща някакви нови изпълнения в леглото...примерно. Жена му го обича, обгрижва, има дългосрочност в отношението си към него. Същевременно дълго време запазва младостта, красотата, жизнеността и блясъка си, защото обикновено извънбрачните връзки водят до това. Кое му е лошото?
Винаги съм казвала, че една от основните ми мисии е да съм щастлива. Само тогава ще бъда пълноценна за мъжа си, детето си, родителите си и т.н. А точно, защото не са дебелокожи, затова на някои не им стига един! Simple Smile

Това със семейните приятели е хитър ход, но според мен не бива да е комбинирано с отношения "най-добри приятели". А понякога от приятелството се преминава към подобни отношения, което е по-чистият вариант. Знаят си чалъмите, пазят си семействата.

# 844
  • Tам през Атлантическия океан
Да ви кажа, след като попрочетох Чери, я разбирам: влюбена е.

След дългогодишна връзка и брак, нормално да търси емоции, да наваксва.

Лошото е, че обекта е обвързан и не може да ѝ да отговори на любовта.

Чери защо си го причиняваш? Ще те боли после, и ти го знаеш; мазохистично е; задала си го още в началото на алгоритъма.
Можеш да имаш положителни емоции и изживявания без да страдаш.

Писането ѝ публично е предизвикателство към нея си.

Другото кофти е че , много вероятно е не само на нея си да причини болка/страдание а и на другата жена  Rolling Eyes

# 845

Другото кофти е че , много вероятно е не само на нея си да причини болка/страдание а и на другата жена  Rolling Eyes

Peace Дес както винаги много ми допада мисленето ти.хич не се сещат тез любовници , че има там жена дето сигурно е супер готина и забавна , но просто е попаднала на мъж боклук.
Колелото се върти...рано или късно същите тези любовници ще плачат...

# 846
ronaldd, и аз това се чудя. той не я е виждал (или поне така си мисля).

# 847
Здравейте !Много весела и забавна тема! Вече  ще знам  защо благоверния все се обажда като си тръгва за дома.  Simple Smile
Да се представя аз съм от онзи , които вярват че  тези истории с пеперудите са само и единствено за двама и винаги, когато е намесен и трети неизбежно става горчиво и грозно.
Опита ми показва, че има и то не са никак малко хора ,които обвързани или не все търсят ,все преследват и все аха да намерят тръпката на живота си докато забележат следващата зад ъгъла по-омайваща и по неустоима... и така цял живот в преследване на щастието и вечно нещастни.
Така накрая остават дори без приятели, защото са развалили приятелствата си с неуместни предложения.

# 848
За танцувална походка и блясък в очите след 15 години брак-трудно се получава  Whistling
Мхм, така се говори в легендите... Оня ден във Фантастико в Скай сити, докато прозаично чакахме на опашка с мъж ми и той ме гушкаше, и целуваше, един ни гледаше ей така Shocked Бас държа, че ни взимат за любовници! Mr. Green И на едно друго място, дето ходим редовно за събота и неделя, вече ни познават, но в началото съдържателя там се подсмихваше като ни види, че идваме ухилени и хванати за ръце. После се опознахме и стана дума, че сме женени от 25 години и имаме три деца, на човека му увисна ченето. Много се забавлявам така! Joy

# 849
Опита ми показва, че има и то не са никак малко хора ,които обвързани или не все търсят ,все преследват и все аха да намерят тръпката на живота си докато забележат следващата зад ъгъла по-омайваща и по неустоима... и така цял живот в преследване на щастието и вечно нещастни.
Така накрая остават дори без приятели, защото са развалили приятелствата си с неуместни предложения.

Да, накои хора имат импулсивност и дефицит на вниманието, нужда от нови и нови екстремни преживавания.

# 850
  • Тра-ла-ла
аз пък шапка му свалям на този,дето го дават по ТЛС
човекът си издържа всичките жени, грижи се за всичките си деца и си живеят мирно и тихо
колко мъже живеят така,само че се крият,знаете ли?
Те са няколко предаванията за полигамните семейства. Мъжът от "Моите 5 съпруги" е пред банкрут, пру условие, че неговите жени работят  Mr. Green За "Многоженецът" пък съм чела, че извън филма жените му хич не се погаждат и се ревнуват ужасно. Даже едната е била в болница за известно време и другите направо са я зае*@ли. Мисля, че в това семейство също имаше някакви банкрути. Така пише по чуждестранните статии.

Така, че това което се дава по ТВ не е 100% истината. Аз не мога да повярвам, че 5 жени с един мъж няма да ревнуват. Само гледай какво става като си изпусне реда при някоя  Laughing Всяка си държи на правата и не пуска аванта на другите

# 851
 Бижу, да не би по на Ева примера да се зареждаш някъде извън пътя, че после да си пърхаща за мъжа си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 852
Бижу, да не би по на Ева примера да се зареждаш някъде извън пътя, че после да си пърхаща за мъжа си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3534
Няма да ти кажа! Mr. Green

# 853
...

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:34 от Анонимен

# 854
За танцувална походка и блясък в очите след 15 години брак-трудно се получава  Whistling
Мхм, така се говори в легендите... Оня ден във Фантастико в Скай сити, докато прозаично чакахме на опашка с мъж ми и той ме гушкаше, и целуваше, един ни гледаше ей така Shocked Бас държа, че ни взимат за любовници! Mr. Green И на едно друго място, дето ходим редовно за събота и неделя, вече ни познават, но в началото съдържателя там се подсмихваше като ни види, че идваме ухилени и хванати за ръце. После се опознахме и стана дума, че сме женени от 25 години и имаме три деца, на човека му увисна ченето. Много се забавлявам така! Joy

Много ми стана готино като те прочетох. Тайни издаваш ли? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт