"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 810
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 975
Кафе с мед, знам, имам пубертет и по-малко дете у дома
в резултат от такива чудни истории голямата по едно време трепереше, ако с баща й не сме на едно мнение - сакън, разделяме се; вие може и да не сте, но те сериозно обсъждат много неща вкл. и това как да се възползват по-добре от двете нови семейства /става за дума за деца 10-14 г./
а голямата ми половин сестра, жена вече на 50 години, все още завижда на мен и на малката ми сестра за бащата и общия дом - сама си признава, че това е кошмарът на живота й

# 976
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Да, то детето е сляпо и глупаво и няма да му хрумне, че нещо не е наред, ако то е с един родител, а другите - с двама  Stop
Защо подценявате децата и прехвърляте топката изцяло към чувствата на майката, които рефлектират върху него? Може да се получи, но докато детето не тръгне на училище /прескачам детската градина нарочно/ и не започне да говори осъзнато с връстниците си.
И какво става като говори осъзнато със съучениците си? Знаете ли какви истории има?  ooooh!
Говорила съм, не само, ами и 3 от 4 мои приятелки все бяха без бащи (или разведени, или самотни родители). Нищо не ми е рефлектирало, живеехме си прекрасно и никога не сме обсъждали майки, бащи и тем подобни. Съвсем други неща ни вълнуваха Simple Smile.
Важното е, че сме имали дом и любящи хора, които са се грижили за нас.

Peace Taka и трябва да е

# 977
  • София
Ама наистина не мога да разбера присъствието на отричащите на 1000% любовниците и хвърлящи епитет след епитет в тази тема.... newsm78

# 978
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
И са ко стана - не разбрах. Прави свирка на любовника, после не плакне уста, ест., прибира се вкъщи цвърчаща от радост и - разбира се, нацелува едно хубаво мъжа си (да му е сладко)....тва ми напомня на един виц, нали, само дето по истински случай - абе, прибира се, вика една, моя сутринта от служебно парти и ме такова в банята, ама преди това ме кара му го лапам, пък то смърди...... А то щото той таковал колежката отзадЕ на служебното парти, без презерватив....
Бахти, колко възвишено е сичко: )
Не, мреси, предпочитам да бачкам по 12 часа  Laughing
Grinning
а, ronaldd  e мой чивек  Wink работохолик  Peace
Абсолютно, но да знаеш - няма да изпитаме кефа и насладата да онождаме в задния двор на колежката задния й двор (или там с колегата) ,нали: )))

# 979
Скрит текст:
Скрит текст:
И са ко стана - не разбрах. Прави свирка на любовника, после не плакне уста, ест., прибира се вкъщи цвърчаща от радост и - разбира се, нацелува едно хубаво мъжа си (да му е сладко)....тва ми напомня на един виц, нали, само дето по истински случай - абе, прибира се, вика една, моя сутринта от служебно парти и ме такова в банята, ама преди това ме кара му го лапам, пък то смърди...... А то щото той таковал колежката отзадЕ на служебното парти, без презерватив....
Бахти, колко възвишено е сичко: )
Не, мреси, предпочитам да бачкам по 12 часа  Laughing
Grinning
а, ronaldd  e мой чивек  Wink работохолик  Peace
Абсолютно, но да знаеш - няма да изпитаме кефа и насладата да онождаме в задния двор на колежката задния й двор (или там с колегата) ,нали: )))

Няма пълно щастие.

# 980
  На мен пък ми се струва, че сега децата много не ги коментират тези неща? Смятат за съвсем нормално някой да живее само с майка, друг с майка и баща, трето с баща и баба - майката не живее с тях, в чужбина е, детето почти не я помни.

Дъщеря ми няма и представа за съучениците си кой в какво семейство живее, най добрата и приятелка не живее с баща си и никога не е живяла, на приятелка втори номер са разведени, но като че ли тези неща изобщо не интересуват съучениците им.
 Не е като едно време, това да е някаква кой знае каква особеност, дето тегне върху детето.

# 981
Камъчка, бащата на детето ти ти е причинил доста страдания и гадости. Ще ти трябва време за да ги преодолееш. Мислила ли си за професионална помощ при психо-терапевт  Peace
Бащата признал ли е детето? Ако не, току виж се е присетил в един момент и тогава ще ти е необходимо да общуваш с него и ще участва в живота на детето; можеш да се консултираш с терапевт по семейни връзки.  Hug ще се справиш.

Има ли в темата някакви предположения
кой може да е любимия на Чери? Нали е богат, готин и известен, с жена чужденка,
само не разбрах той самия българин ли е?

Трябва де се погледне в 'Звездни компромати', ако там нищо не пише, е толкова богат и известен.

# 982
Ама наистина не мога да разбера присъствието на отричащите на 1000% любовниците и хвърлящи епитет след епитет в тази тема.... newsm78
Различни хора гледат от различна камбанария. Като сме в темата с разводите и самотните деца, аз реално се падам без баща благодарение на една такава емоционална дето са и пърхали пеперуди толкова, че даже е ходила при някакви врачки да правят магии не само на майка ми, но и на мен (била съм на 2 някъде). Сигурно и тя е имала огромна нужда да се почувства жива, волна и трепетна. За мен хората (жените), склонни да се завират умишлено в дома на семейство с деца, са хора без съвест, които просто удобно си затварят очите за това, което оставят след емоционалните си изблици. На мен не ми е било много тежко детството от липса на баща, мхм, но майка ми бая зор е видяла да ме отгледа сама. А трепетната любовница  беше зарязана за следваща сравнително бързо. Само да вметна: Майка ми винаги е била много поддържана жена, хубава, все добре облечена, с професия и с афинитет към готварство - не е била запусната. А любовница номер 3 (ако не се лъжа), с която се запознах по неволя беше една нисичка, боядисана нескопосано с русо жена с голяма брадавица на брадичката. Беше семейна и с дете. Когато се запознах с нея, не знаех, че е любовница, та впечатленията ми от нея не са били плод на някакви тежки предубеждения.  Laughing Та толкова по въпроса за изгарящата любов и страсти.

ПП. Важен плюс на това да си израстнал с такъв баща за пример: В момента мъжете, които си подбирам за сериозни приятели (на чело с ММ) са все извънредно добри, стабилни момчета, които гледат сериозно на мен и нямат този шавлив, необуздан инстинкт за размножаване.

# 983
Добре де, наистина ли вярвате, че едно дете хич няма да страда, като знае, че баща му не ще дори да го види?
Я се поставете на мястото на детето:"Баща ми живее в същия град, но защо не иска дори да ме познава?Толкова ли съм лош/лоша?"
Всяко дете има нужда и от двамата си родители.Без значение дали живеят заедно или не.
Сега, дали реално ще страда или не, много зависи от майката, в случая.Но, че ще е ощетено по някакъв начин от липсата на единия родител, едва ли някой ще отрече.

бащата наскоро поиска да вижда детето
аз не му позволих
смятам,че за детето е по щадящо да не се привързва към такъв човек
осъдих го за бащинство,плаща издръжка,детето носи неговото име
благодаря на тези,които ме подкрепиха,но ако още някой като Хахо намеси детето ми,не гарантирам за грубия си тон Peace

# 984
  • Куциндрел
То пък ще кажете, че детето, което няма баща, ще попадне в среда където всички ще имат майка и баща и няма да имат никакви проблеми в семейството.
Толкова различни конфигурации на семейства има и толкова различни детски съдби.
Разбира се, че детето ще пита, важното е, обаче, какво ще му се отговори и как ще му се обясни.
Може и да страда, ама може и да НЕ страда. Възможно е и да страда за нещо, което е съвсем различно от чепканата дивотия тукА.

Ау, да. Я да се върнем към темата. На Черито възлюбения какъв е? Богат, хубав или?

# 985
Камъчка, детето ти ще порасне обичано дете и без бащата до него!

# 986
  • София
Да се върнем на темата...

Любовници, планирахте ли вече зимните месеци?  Flutter Все пак след 2 седмици семейните празници приключват-съпругите ще са си получили вниманието и подаръците, ваканцията на децата ще е свършила, роднините ще са се разотишли, пътуванията и СПА пакетите по Коледа И НГ ще са минали...До следващия "важен" празник-8-ми март ще има цели 2 студени месеца с празни хотели, хубави дестинации и ранно стъмване вечер, подходящо да ви изпратят с целувка и гореща прегръдка почти до входната врата. А? newsm08

# 987
бащата наскоро поиска да вижда детето
аз не му позволих
смятам,че за детето е по щадящо да не се привързва към такъв човек
осъдих го за бащинство,плаща издръжка,детето носи неговото име
Ще си имаш проблеми  Peace

# 988
аууууу, как забравихте Свети Вальо - пиянде и любовчия пръв?!?

# 989
..На Черито възлюбения какъв е? Богат, хубав или?

А, това няма значение. Въпросът е - мъж на коя бгмамма е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт