"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 754
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 990
  • Куциндрел
..На Черито възлюбения какъв е? Богат, хубав или?
А, това няма значение. Въпросът е - мъж на коя бгмамма е  Mr. Green
smile3521

# 991
Beauty, ако не беше засичала мъжа си да ти изневерява и не 'подозираше'/предполагаш/убедена си, че ти изневерява, щеше ли да започнеш кариерата си на любовница?

Ако имаше финансова и емоционална свобода, би ли продължила да му бъдеш съпруга и любовница на други подобни на твоя съпруг?

# 992
Хахо- незная каква е твоята история и защо си толкова активна в темата,това си е твоя работа
но злобата с която пишеш общо взето ми отговори на въпроса
защо мислиш,че детето на Диляна Попова или на Зуека е нещо негативно
изобщо може ли дете да бъде нещо негативно
плод е на любов,била тя и със семеен мъж
детето няма вина за нищо
и не -не страдат само децата на съпругата
страдат всички Peace

не ставай смешен
как се е появило?
като всички други
никой друг в темата не си позволи да каже нищо,а ти великият мъжкар съдиш
защо?
дали ще страда детето ми си е мой проблем
силно се съмнявам,че ще е така обаче

Скъпа камъчка, не твоето дете. Чети внимателно де.
В онези страници говорехме за детето я на Дилянчето, я на зуекчето, на едни такива хора, които ги нароиха, но по тъпия начин.

# 993
И какво им е на децата на Дилянчето или на Зуечето?
Деца-като деца
само че с повече братя и сестри Wink

# 994
Аха, добре, вярвай си.

# 995
Хахо-един приятелски въпрос Peace Thinking
С кое се припозна точно в тази тема?

# 996

А жена, която ми говори за 40-те все едно ми говори за 90-те, за мен е ощетена в определена степен.
Любовниците могат много епитети да използват за тези, които живеят различен от техния живот, но не го правят. Уважават избора им. И се опитват да разберат мотивите им и нещата,които тях ги правят щастливи.
Нещо съвсем ни прати да пасем. На 90 вероятно само плетки  ще ме вълнуват, но тук не иде реч за плетиво а за това как едва на 40 някоя заблудена душа открива някои неща за секса (ако не е пързалка де).
Не мога да приема ,че любовниците ( с изключение на младите и неопитни девойки, въвлечени по стечение на обстоятелствата в подобни триъгълници) питаят каквото и да е уважение в каквато и да е форма. Невъзможно ми е  да проумея как някой ,който е потъпкал собственото си достойнство и себеуважение може да изпитва такова към някой друг.
Признавам ,че сигурно е много тъжно да живееш с горчивата реалност че за да получиш късче щастие трябва непременно да  си го откраднеш и то никога да не е пълно. Не бива да е така!
Всеки има право да бъде щастлив ,но щастието не е пълно когато е крадено и не се дели на 3. То се отвоюва като се започне със себеуважението .
Няма как да се гради нещо стабилно ,когато си стъпил върху лъжи. Аз бих добавила че един лъжец може и непременно ще ви обещае чудеса ,но ще ви подари само огорчения.
Вероятно по-лесно е да се самозалъгваме ,но това ли искаме от живота си?

# 997
Изчетох темата и ме интересува само едно: Къде е Андариел?

# 998
  • София
Beauty, ако не беше засичала мъжа си да ти изневерява и не 'подозираше'/предполагаш/убедена си, че ти изневерява, щеше ли да започнеш кариерата си на любовница?

Ако имаше финансова и емоционална свобода, би ли продължила да му бъдеш съпруга и любовница на други подобни на твоя съпруг?

Любовницата се "ражда" такава, това е до кръвна група и характер. Кариерата й започва много,много преди мъжът й да си помисли дали не е хубаво да си има странична връзка.  Wink

Много е хубаво любовницата да има финансова свобода. Така остава да живее с мъжа си поради емоциите, които изпитва към него. (А какво имаш предвид под "емоционална свобода"?). Забелязала съм, че жени около мен се страхуват да изкръшкат заради финансвата си зависимост от мъжа си и ми става мъчно за тях, сякаш са затворнички, а им се иска...
А любовницата ходи с други не заради подобието, а заради различното в тях.

# 999
То тук голям проблем, ако едното дете в семейството е малко по-обичано, обгръщано с внимание и глезено от другото, а я си представете какво е за едно дете да расте с един родител, колкото и да е любящ, като знае и е свидетел, че другият родител въобще не му пука за него, но в същото време е любящ родител за другото си дете/деца. Хич не му се отразява, да.

# 1 000
Изчетох темата и ме интересува само едно: Къде е Андариел?

Някакъв капацитет по въпроса ли е? Покани я в темата, ако мислиш, че има какво да каже. Simple Smile

# 1 001
Любовницата се "ражда" такава, това е до кръвна група и характер...

Любовница се става по принуда. Когато не успееш да откриеш човек, който да задоволява всичките ти нужди, тогава си принуден да го търсиш в различни хора и да сглобяваш.
Не го казвам с лошо, просто от наблюдения в/у всякакъв тип връзки.

# 1 002
Скрит текст:

Любовницата се "ражда" такава, това е до кръвна група и характер.
Скрит текст:
Кариерата й започва много,много преди мъжът й да си помисли дали не е хубаво да си има странична връзка.  Wink

Много е хубаво любовницата да има финансова свобода. Така остава да живее с мъжа си поради емоциите, които изпитва към него. (А какво имаш предвид под "емоционална свобода"?). Забелязала съм, че жени около мен се страхуват да изкръшкат заради финансвата си зависимост от мъжа си и ми става мъчно за тях, сякаш са затворнички, а им се иска...
А любовницата ходи с други не заради подобието, а заради различното в тях.

От коя кръвна група са най-добрите любовници?

# 1 003
  • София
А на децата на любовницата как се отразява? Докато кръшка, нейното дете/деца кой ги гледа, съпругът балък? А той баща ли им е изобщо или не сме сигурни, щото няма ДНК тест?
 Thinking

Извинявам се за може би тъпите въпроси, обаче с тия сложни конфигурации се обърквам.

# 1 004
А на децата на любовницата как се отразява? Докато кръшка, нейното дете/деца кой ги гледа, съпругът балък? А той баща ли им е изобщо или не сме сигурни, щото няма ДНК тест?
 Thinking

Децата обикновено са родени преди извънбрачната връзка.
Ходят на градина/училище, докато тя кръшка. Или мъжът, да, докато мама е на "аеробика", примерно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт