"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 742
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Елица, какви ти частни случаи, много ги има точно такива.

Относно мисли или не мисли любовницата за жената и децата....не е тя тази, която трябва да мисли за тези лица и не тя е давала обети и т.н. за вярност. Нито е длъжна да пази репутацията им.
Това по въпроса, че сигурно изпитвала някакви чувства към въпросните.

Статистика имаш ли?
Точно пък такива, дето се правят съвсем на слепи и глухи, не съм виждала много. Обикновено са абсолютни драми, скандали, алкохол, хапове и прочее залитания. От такива истории не излизат нормални хората, без значение от коя страна са  Confused
Има естествено някаква част, които се опитват и надяват да си запазят брака, ама чак пък да си траят... По-скоро са склонни да чакат хубостникът да се наиграе Rolling Eyes

Относно мисленето - принципно не е зле да разсъждаваш в какво се забъркваш. Според мен трябва да си пълен гьон, за да се метнеш във връзка с женен мъж с ясното съзнание и стремеж да отмъкнеш нечий съпруг, бащата на едни деца или най-малкото да унизиш и нараниш. Да не говорим до какви трагични последици може да се стигне.
За мен си е откровена форма на психопатия, чиста диагноза.

И към останалите постоянно неразбрали... Не, не е виновна само любовницата, но не и самата невинност. Хайде, няма нужда Flutter

# 1 096
  • някъде в орбита...
И към останалите постоянно неразбрали... Не, не е виновна само любовницата, но не и самата невинност. Хайде, няма нужда Flutter
Никога не бих обвинила любовницата. Тя си живее живота както на нея си й изнася, не ми е виновна за нищо на мен. Проблемът не е че е спал точно с тази - щом се е стигнало до кръшкане все с някоя ще се случи, не ме бърка коя точно се е оказала достъпна за него в този момент.
Да уточня, била съм в позицията на "вярната жена", хванах го, отнесе си грозна контра. Момичето го познавах по физиономия, но нито съм говорила с нея, нито срещу нея. Моя идиот беше кръшкащия, не тя. Той ме лъжеше, не тя. Той е имал избор дали да е с нея или не, не го е принудила тя. Така че той си понесе и последствията. Ако тя ми беше приятелка, щеше да е различно.

# 1 097
Да отричаш твърдо вината на любовницата е като да отричаш твърдо и абсолютно вината на наркодилъра.

# 1 098
  • някъде в орбита...
AQUА, това че не обвинявам не означава че защитавам Peace

# 1 099
  • София
Дообре, любовницата е ни лук яла, ни лук мирисала, света вода ненапита. Tired

А ти на женен мъж ще налетиш ли, а ще му вържеш ли, ако ти налети?

# 1 100
Множат се "дамите", които като зърнат халка на мъжката ръка, им действа като бик на червено, и явно смятат, че вдигат левела като се пробват да забият зает.

# 1 101
  • някъде в орбита...
Елица, откровено - не ми пука за нея, нито за това колко виновна е тя. Нямах с нея отношения, а с бившия.
Ако си падам по такъв мъж, факта че е женен не би ме спрял да го харесвам. Но ако не си смени статуса скорострелно, с едното харесване и ще си остане - не мога да деля.Това обаче съм аз, не очаквам всички да играят по моите правила Peace

# 1 102
Имам позната,която в момента в който разбра,че е бременна от мъжа си,се влюби-в женен мъж. Имаха връзка няколко месеца,и после всичко приключи. Никой от половинките им не разбра,няма наранени. Само може би гузна съвест,че е била бременна и е била и с другия ... Всеки си решава в крайна сметка.Сега дори децата им учат заедно,в едно училище Simple Smile

# 1 103
Имаха връзка няколко месеца,и после всичко приключи. Никой от половинките им не разбра,няма наранени. Само може би гузна съвест,че е била бременна и е била и с другия ... Всеки си решава в крайна сметка.Сега дори децата им учат заедно,в едно училище Simple Smile

Е как никой като ти знаеш  Wink знае ли един всички ще разберат , щото това аз ще ти кажа нещо , ама ти недей казва на никой в женския  кръг ни е до болка познато

# 1 104
  • София
Ех,  InaV, и на мен не ми пука за "нея". Отговарям на безумни реплики по-назад, как "само любовниците сме обвинявали". Аз лично никого не обвинявам, коментираме си просто кое е редно, морално, етично, ако щеш, човешко. Нали темата е за любовниците, явиха се тука 2-3 да се похвалят, та тях обсъждаме. Те пък чак недоволни, че ги одумваме... Цирк hahaha

А от последните изяви, които са сътворили днес, става ясно, че не говорим дори за "изпепеляващата неудържима истинска любов", а за обикновени недоклатени потребителки Sunglasses

# 1 105
Ох , многУ е 'гот' като някой не вдява от ирония/сърказаъм/черен хумор  Mr. Green

И аз това казвам редовно , ама те и очевадното не схващат Mr. Green

# 1 106
  • някъде в орбита...
мдам Laughing

# 1 107

Ако си падам по такъв мъж, факта че е женен не би ме спрял да го харесвам. Но ако не си смени статуса скорострелно, с едното харесване и ще си остане - не мога да деля.Това обаче съм аз, не очаквам всички да играят по моите правила Peace

И?  "Смени ли си той статуса скорострелно и разкара ли я"?
Понеже писа, пък после три Wink

# 1 108
  • някъде в орбита...
AQUА, любопитко такава Crazy Ще трия, естествено - по някога реагирам прибързано (признавам си), и като се усетя гледам да се коригирам. А като по принцип не съм най-блестяща с дар-слово, ми се налага и да трия Stuck Out Tongue

# 1 109

Просто в момента нямат на хоризонта нещо, което да си залужава. Или е несподелено.
През това време е нормално да търсят нещо, което да чукат, докато срещнат жена, с която искат семейсто. няма да стоят на сухо, я Simple Smile Защото, ако си хванат свободна с тази цел, то тя няма да се задоволи с подобни отношения, ще иска много повече. А така им е екстра - никакви ангажименти, хем са ергени, хем таковат на евтино и винаги имат под ръка...

Е що за мъже да може, а за жени не  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт