"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 762
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 215
  • град-държава
от това, което съм видяла в живота, за съпругата е най-добре  /чисто психологически и финансово / да приеме  детето от любовницата.
Joy
ХаХа.
За съпругата е най-добре да го прати по-здраво, с онази си работа под ръка, че без пукнат грош е повече от ясно насетне.
Ей, няма граници за наглостта...

# 1 216
ако е беден и няма пукнат грош, абсолютно е така Peace

И богат да е, все тая. Когато има лъжи в една връзка, парите няма как да заменят нормалните отношения.

живеем в материален свят. няма по-мощен афродизиак от властта и парите. като се даде зелен светофар на  мъжа с пари, ще останат без материална подкрепа децата/детето от брака и самата жена. не твърдя обаче, че всеки трябва да мисли така.

не зная защо, но почти във всички случаи, бащата защитава всячески детето извън семейството, като дори ако го притискат много у дома, и се ''наслаждава'' на всевъзможни упреци и скандали, той изнася почти всичко за другото дете, лишавайки децата си, родени в брака.
рядкост е/да не кажа , че не съм чула за такъв случай, но не значи, че няма, де/ да се настрои срещу извънбрачното дете. особено ако е нагазил в чувства стабилно и е хлътнал

Аз с други впечатления съм останала. На бащите обикновено не им пука за извънбрачните им наследници, особено, ако не са имали чести контакти с тях, не са се грижили за тях и не обичат майката, а я възприемат като грешка и гледат да заметат всички последствия от тази грешка под килима.

може Peace. всякакви случаи има, разбира се.

# 1 217
  • Куциндрел
...Последният куплет - "жена ке уморам, дечиня ке гледам". Sunglasses

Ама това са думи на напиращата, не на изкушения  Simple Smile
Е, не знам за песен в обратния вариант. Предполагам, че ще е горе-долу същото. Докато плода е "забранен", желаещия го обещава какво ли не.

Комплекси, страх... Предполагам, че хората изневеряват по различни причини. Има доста хора, които просто си търсят секса и хич не искат да се обвързват. Ето те доста умело свалят звезди.

/ох имам случка от младите си години в дискотека. Голяма компания, иху-аху... По едно време един започва да ме сваля, ама доста напористо, търчеше по мен и на дансинга, и на бара. Симпатичен беше, аз бях свободна, бях пила, общо взето БИЖУ. Накрая подадох и започнах и аз да се натискам. И в този момент дойде едно момиче и ми заби шамар. Confused Въобще не знаех, че човека е там с гаджето си. newsm78 Както и да е, извиних се на момичето и си тръгнах. Доста избеснях на ситуацията, ама какво да направя, той се държеше така сякаш не е обвързан, а мадамата била там. Crazy/

# 1 218
живеем в материален свят. няма по-мощен афродизиак от властта и парите...

От една страна винаги е било така, от друга - винаги е имало хора, на които само това не им е достътъчно. Така че всеки си преценява дали да си ляга и става до човек, на когото не може да повярва даже за дребни неща... а какво остава да създават деца и т.н.

...И в този момент дойде едно момиче и ми заби шамар. Confused Въобще не знаех, че човека е там с гаджето си. newsm78 Както и да е, извиних се на момичето и си тръгнах...

За какво си се извинила? Трябваше да й обясниш, че този шамар е за него, не за теб. И той пак ще е добричкия, на когато просто му се е случило... ми щом има кой да му вярва.
Много показателно всъщност. Докато има кой да им се връзва, ще има и такива хора  Laughing

# 1 219
  • Куциндрел

...И в този момент дойде едно момиче и ми заби шамар. Confused Въобще не знаех, че човека е там с гаджето си. newsm78 Както и да е, извиних се на момичето и си тръгнах...

За какво си се извинила? Трябваше да й обясниш, че този шамар е за него, не за теб. И той пак ще е добричкия, на когато просто му се е случило... ми щом има кой да му вярва.
Много показателно всъщност. Докато има кой да им се връзва, ще има и такива хора  Laughing
Аз бях толкова шашната от развоя на нещата, а тя имаше вид на бясна и на страдаща...
Чудих се дълго време дали да се дам, а кат се дадох - греда. Мисля, че като си тръгвах й казах, че не съм знаела, специално отидох при нея, тя още имаше същия вид - бясно-страдаща.
Преди това ми беше взел този хубостник телефона и към 4 сутринта, тъкмо бях заспала, ми писа смс.  Joy Joy Joy На следващия ден още един. newsm78  Това моят опит с обвързани.

# 1 220
  • Ямбол
....
в очите на детето може да падне баща му,аз защо да падам?
да не съм забърсала някой на магистралата и да съм забременяла от него?
изобщо защо спориш незная
това,че ти си като бабите от махалата и си с архаично мислене-си е лично твой проблем
...
Искаш да кажеш, че да родиш дете на женен мъж е най-нормалното нещо ли?
Дали си го забърсала на магистралата или си се навряла в чуждото легло с желание за дете, за мен си все същата. Даже на магистралата може да се окаже по-добре, там може да срещнеш някой самотен шофьор.
Съгласна съм с Човечето - първо се разберете като големи и зрели хора(тези, които правят секс, се смятат за такива, иначе е само животински инстинкт) и после мислете за деца, връзки и ново семейство. А ти с рогата напред и дай ще си имам дете тайно от другата. Е, браво, много е яко и модерно. Очевидно обаче не ти е добре така.

# 1 221
....
в очите на детето може да падне баща му,аз защо да падам?
да не съм забърсала някой на магистралата и да съм забременяла от него?
изобщо защо спориш незная
това,че ти си като бабите от махалата и си с архаично мислене-си е лично твой проблем
...
Искаш да кажеш, че да родиш дете на женен мъж е най-нормалното нещо ли?
Дали си го забърсала на магистралата или си се навряла в чуждото легло с желание за дете, за мен си все същата. Даже на магистралата може да се окаже по-добре, там може да срещнеш някой самотен шофьор.
Съгласна съм с Човечето - първо се разберете като големи и зрели хора(тези, които правят секс, се смятат за такива, иначе е само животински инстинкт) и после мислете за деца, връзки и ново семейство. А ти с рогата напред и дай ще си имам дете тайно от другата. Е, браво, много е яко и модерно. Очевидно обаче не ти е добре така.
ако имаш някакъв проблем с мен-те съветвам да минем на лични
най-нормалното нещо е да имаш дете
дали от женен,дали от разведен е все тая
дали ми е добре или не,пак казвам-си е мой проблем
не ме предизвиквай да ставам груба Peace

# 1 222
Сеса, изневярата винаги е съществувала. Баба ми разказва, че в селото са били по 20-30 души на една възраст и пак са кръшкали помежду си. Даже по-лесно било, защото нямало телефони.  hahaha

Kое е селото?

# 1 223
  • вятър в маслините, вятър над хребета
дали от женен,дали от разведен е все тая
Не, въобще не е все тая. Но щом не го разбираш сама, няма никакъв смисъл да ти се обяснява. Морал не се изработва с натиск все пак.

# 1 224
  • Ямбол
Аз просто пиша мнения по темата. И след като се оказа, че не ми е понятно поведението и причината на някаква трета/другата да се завира там, където не ѝ е работа, получих подхвърляния за закостенялост, архаичност и още какво ли не.
Не крия мнениято си, че такива жени са ми противни, че ги смятам за долни и долнопробни, няма нужда да минавам на лични, защото мнението ми не е само за една, която си е разказала историята, мнението ми е такова за всички патки, които правят това, за което е темата.
Само животните не мислят, когато ги удари хормонът.

# 1 225
това и към Лиляна и към Джой Peace
на мен лично ми е много по-противно човешкото лицемерие
дотук не си позволих да хуля, да иронизирам и да осмивам
защото съм толерантен човек
когато една жена си затваря очите с години и й е все едно къде замръква мъжа й,най-нормалното нещо е той да се сдобие с още един наследник
в случая вина носят и двамата,защото той я лъже,а тя се прави,че му вярва
моята грешка,отново повтарям, е че съм се доверила на грешен човек
нося отговорност единствено и само към детето си
и да-добре ми е
много по-добре отколкото са те двамата в момента
защото във фалш и лицемерие не се живее Peace
и всъщност понеже ако аз спра да пиша и темата ще се изчерпи-смятам да не отразявам мнението ви оттук нататък-пак на вас двете Peace

# 1 226
  • някъде в орбита...
Сеса, изневярата винаги е съществувала. Баба ми разказва, че в селото са били по 20-30 души на една възраст и пак са кръшкали помежду си. Даже по-лесно било, защото нямало телефони.  hahaha
То да беше едно селото Laughing

Да се поставя етикет на дете за нещо, което са правили или правят родителите му, ми е "противно", смявам го за "долно и долнопробно".

# 1 227
  • Ямбол
Това дали жената ще си затваря очите или няма да се интересува къде е мъжа ѝ си е нейна и негова работа и ти си никоя да се възползваш и изобщо да се месиш там, че и да смяташ за нормално да му родиш. Защо не го изчака да се освободи от връзката си, която не била здрава, а тръгна да създаваш дете? Кой разумен човек ще се набута така?

# 1 228
Това дали жената ще си затваря очите или няма да се интересува къде е мъжа ѝ си е нейна и негова работа и ти си никоя да се възползваш и изобщо да се месиш там, че и да смяташ за нормално да му родиш. Защо не го изчака да се освободи от връзката си, която не била здрава, а тръгна да създаваш дете? Кой разумен човек ще се набута така?
задай си пак въпроса и си отговори сама този път Naughty

# 1 229
  • Пловдив
това и към Лиляна и към Джой Peace
на мен лично ми е много по-противно човешкото лицемерие
Защо да са лицемерни?! Те не одобряват действията ти и критикуват, къде е лицемерието?

Общи условия

Активация на акаунт