"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 613
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 320
не исках да го правя,защото не съм го споделила с момичетата от самотните родители,но за да се изясни картинката ще го направя Peace
обяснението беше,че жена му ми пише от негове име във фб, тя е против той да помогне на детето си,давайки кръв,за да отхвърлим таласемия мажор като диагноза и тя разбира се ми пише-търси си друг баща на детето Peace аз нея не я познавам лично като човек и не бих си позволила да я коментирам
така-до миналата седмица,когато почина баща му
тойме видя,когато отивах да взема детската кухня на малкия и ми звънна
попита ме-много искам да го видя по някакъв начин Rolling Eyes отказах му да види детето,защото не виждам смисъл след всичко преживяно, да си причинявам още беди
поиска да говорим,видяхме се Crazy
обяснението беше,че за него времето е спряло,че никога не е спирал да ме обича и е сигурен,че рано или късно ще бъдем заедно hahaha hahaha hahaha
или е пълен психопат или аз съм сбъркана

# 1 321
Аз лошо в думите на Лиляна по казуса не виждам. Казала е очевадното. Не виждам защо някой следва да намразва нея за това от какъв екземпляр някой е родил дете.
И двамата сте сбъркани, мен ако питаш и историята ти потвърждава нелепицата, в която сам се тикаш, вкарвайки се в такива връзки. Никой не бил страдал, а? И нямало драма, а?
На друг ги разправяй.
Прекалено честа практика е мъж да каже-аууу, пък жена ми как ме подразни. И някоя да му припее-каква жена е тя, аз ако бях ехей. Ей така става. Той подхвърли, тя се впусне да доразвива тезата колко е кофти жената, как си заслужава и т.н. А жената вкъщи не подозира дори най-често. После започва да усеща, защото лайната вече са кипнали. И става драмата.

# 1 322

Т.е. Лиляна, дори без да знае обстоятелствата, е прозряла безотговорността му. Заради което ти я намрази.
Не, не смятам, че това че е женен, го оправдава да не даде кръв за болното си дете. Пък било то и дете от любовницата. Особено след като жена му знае за това дете. И в дейстителност, ако не можеш да очакваш от него да даде кръв за детето си, аз също смятам, че от него нищо не можеш да очакваш. Или поне нищо хубаво.

Сама ти също си го разбрала. Защо Лиляна е кривата - не разбрах. Явно  на любовниците все някой друг им е крив и виновен. Те са толерантни пръскалки на любов и щастие. А са толкова онеправдани и неразбрани....Горките.

haho, писали сме заедно.  Peace

# 1 323
аз нея не я познавам лично като човек и не бих си позволила да я коментирам

Ти 100 поста написа как едва ли не тя е глупава и понеже не държи сметка къде ходи мъжа и, си заслужава изневярата. Но иначе не я познаваш и не си позволяваш да я коментираш.  Crazy

А ти търси кръв за детето си през FB?!

Да не говорим, че тя била виновна преди, че не го е контролирала. Сега, когато му следи FB, пак тя е виновна. Ми тя тази жена по принцип май за всичко ти е виновна. Къде точно е толерантността?

# 1 324
Точно за това тънко мнение говорим. Мъжа каже нещо, жената го доразвива по начин, по който демонстрира превъзходство така, че той да започне да се убеждава как той има за какво да се дразни и да посяга към другата. И без да го мисли, то започва да се наслоява.

# 1 325
аз нея не я познавам лично като човек и не бих си позволила да я коментирам

Ти 100 поста написа как едва ли не тя е глупава и понеже не държи сметка къде ходи мъжа и, си заслужава изневярата. Но иначе не я познаваш и не си позволяваш да я коментираш.  Crazy

А ти търси кръв за детето си през FB?!

Да не говорим, че тя била виновна преди, че не го е контролирала. Сега, когато му следи FB, пак тя е виновна. Ми тя тази жена по принцип май за всичко ти е виновна. Къде точно е толерантността?
разбирам,че си наранена от бившия си,но аз нямам вина
не си позволих да обидя жена му нито веднъж
естествено,че има вина за изневярата и тя
за теб нормално ли е мъжът ти да се прибира наспал се и видимо доволен в 4 или 5 часа сутринта всеки ден в продължение на 3 години???

# 1 326
  • София
Скрит текст:

Аз приемам по-лекия вариант на извънбрачни връзки, при който нещата се правят елегантно и отговорно.

Ами то няма такъв - винаги се разбира по един или друг начин, обикновено по грозния.

Това не е вярно, изобщо дори.

А, добре, вярвай си Peace
Вярвам на нещата, които се случавт пред очите ми. За съжаление много жени си мислят, че би се разбрало, ако мъжът им изкръшка, но това не винаги е така. Но не мога да кажа, че имам наблюдения над любовници, които се дънят. По-скоро връзките около мен са много финно поддържани.   Wink Всъщност, да, сещам се за един случай, в който всички разбраха и станаха големи бели. Но самата двойка го допусна и единият не беше обвързан, а направо си търсеше сериозна връзка. Което е изключение от темата.
А за жените, които "дават" често се носят много митове и легенди, които не са верни. Понякога такива жени умишлено поддържат имиджа си на дашни, включително и чрез хвърляне на частична информация за фалшиви истории в ефирното пространство.  Wink

Да, става за отговор на въпроса.

Малко off темата е, но мисля, че не бих спирала детето да се вижда с истинския си баща, освен ако не е доказан престъпник, наркоман или опасен луд.

# 1 327
за теб нормално ли е мъжът ти да се прибира наспал се и видимо доволен в 4 или 5 часа сутринта всеки ден в продължение на 3 години???
Е той едва ли пред нея така е изглеждал, лъжел е нещо, тя му е "вярвала" и така. Според мен много хора разумно си затварят очите, защото често не знаят какви ги забъркал точно благоверния. Тя жената за дете едва ли е предполагала, но за изневерите си е знаела според мен. 3 години да ги скриеш....

# 1 328
камъчка, добре де, ти не се ли поинтересува нито веднъж за тези 3години той с какви оправдания минава пред жена си?
И след като 3г. успява да е такъв изпечен лъжец....на теб ти хрумна че ще зареже жена си и ще заживее с теб, както е обещавал?
Подобни хора рядко правят такива стъпки, просто защото са видели че толкова дълго им минава номера.
И смятат, че ще продължи да минава, без да си развали рахата.
Що да не си върти 2 жени, при положение, че и двете явно са с не голям умствен багаж.

# 1 329
Камъчка, бившия съм го надживяла отдавна. Не прави нелепи опити да изместиш фокуса. Твоята случка коментирам.

Ако твоичкия си е имал добро обяснение за тези си отсъствия, а той със сигурност е имал такова, съпругата му вероятно просто си е спяла в 4 сутринта, а не го е чакала трепетно, за да му види физиономията.

Освен това, ти откъде знаеш той как се е прибирал? Или щом е бил при теб, не може да не е доволен. Той може да се е прибирал угрижен, защото се е чудил как да те разкара и да не ти го прави това бебе. Особено след като си се развела, ти си станала доста опасна за него. Трябвало е да действа внимателно. Друг е въпроса, че не е успял.

А и не вярвам, че е било всеки ден. Може би всеки делничен ден. Което перфектно се връзва с лъжа, че работи през това време някаква допълнителна работа.

# 1 330
ZinaSt, щом и един лев не е давал и камъчка е готвела и го е посрещала....не са се отклонявали и парични потоци и така оправданието е било донякъде добро. Simple Smile
Като прибавим и мрънкането - аууу, скъсват ме от работа до сред нощ, а хич не ми плащат допълнително. Simple Smile Горката му жена в къщи го е ожалвала жив.
Вероятно събота и неделя си е бил със семейството и е поддържал перфектната илюзия за нормално семейство.

# 1 331
  • София
...
Вярвам на нещата, които се случавт пред очите ми. За съжаление много жени си мислят, че би се разбрало, ако мъжът им изкръшка, но това не винаги е така. Но не мога да кажа, че имам наблюдения над любовници, които се дънят. По-скоро връзките около мен са много финно поддържани.   Wink
О, да, само ти си информирана за чуждите връзки, никой друг Tired

Ах, каква формулировка в удебеления шрифт Laughing

# 1 332
Точно такава е и моята картинка. Но Камъчка гледа друг филм. В който жената може би даже и сандвичи му завива, ако случайно любовницата не е сготвила. Че на празен стомах деца правят ли се.

# 1 333
  • Blondeville
Не изчетох цялата тема, но общо взето ми идва само една дума, с която да я определя - тъжна.

Тъжно е, когато зрели хора не могат да поставят разума пред желанията си. Когато те вълнува само и единствено какво ти иска на теб, какво ти се прави на теб и не ти пука от обстоятелствата и останалите намесени, обикновено спокойно можеш да бъдеш определен като егоист.

Съжалявам, ако ще обидя някого, но това е мнението ми. Аз съм направила своите грешки някога. В началото на 20-те си години съм имала връзка с обвързан мъж. Не съм имала планове за съвместно бъдеще с него, просто имаше силно привличане. Знаех, че е сгоден. Реших да приключа нещата, когато той ми писа съобщение колко му липсвам... на медения му месец. Стана ми ужасно кофти за жена му. Знам, че ако не съм била аз, е щяла да бъде друга, и че отговорността към семейството му си е негова. Но определено смятам, че постъпих егоистично, подчинявайки се на привличането, знаейки, че той е обвързан. Чувствах се гузна, много гузна, няма значение, че не съм имала сериозни намерения.

А пък това да задълбочиш връзката си с обвързан мъж и да живееш с години в сянка, за мен е непонятно, както и да се навиеш да създадете поколение в такава обстановка (Камъчка, не се обиждай, просто лично мнение). Имам приятелка, която 5 години вече е другата, и въпреки всичко и всички тя все още смята, че той аха и ще се раздели с официалната си половинка. Докато работех в парфюмериен бутик пък имахме клиент, приятел на шефа, който имаше любовница, с която имаше по-дълга връзка от тази със съпругата си, около 8 години към онзи момент. И на двете винаги им купуваше винаги еднакви подаръци за всеки празник като Свети Валентин, Коледа, 8-ми март.

Защо изобщо си го причиняват някои жени това, честно, не разбирам.

# 1 334
  • Ямбол
...
Tъй като , кълвеш  камъчето ,
предполагам си запозната с това кото е писала  Simple Smile
Тя се е развела с тоагавашният си мъж и е очаквала същото от любовника , уви останала е само с обещания и много още последвали лъжи , които са крепяли сляпата и надежда.
Не виждаш ли в какво се е навряла? Че тя продължава да му вярва? Да беше изчакала с детето поне и да правят опити, когато той е само с нея.

Била ме намразила, защото съм ѝ казала, че този мъж е боклук. Ами що ме мрази, защото съм обидила милия, който само я разиграва и лъже и тя се надява и съм сигурна, че и в момента има надежди за него.

Толкова ѝ е абсурдна ситуацията, че само с глупост и простотия и от двете страни може да се обясни. Даже не можем да го отдадем на младостта, защото хич не е млада.

Общи условия

Активация на акаунт