"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 563
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 500
Когато мъжът на някоя самодоволна еснафка започне да ѝ изневерява, не е зле да потърси причините първо в себе си, след това в него и най-накрая да хвърля вината върху любовницата.

А когато мъжът на някоя готина мадама , почне да изневерява?

# 1 501
  • София
Когато мъжът на някоя самодоволна еснафка започне да ѝ изневерява, не е зле да потърси причините първо в себе си, след това в него и най-накрая да хвърля вината върху любовницата.

И тя не е зле да се погледне първо в огледалото.

Ли изневерява или не бг мъж.

Joy

# 1 502
  • Пловдив

Сега ще ти кажат, че тя може да е готина, но с него да се държи зле. Ама аз познавам жени-крокодили, хем грозни, хем проклети, и мъжете си правят на кайма, пък мъжете им ги гледат влюбено в очите и носят на ръце. И не си и помислят за любовница. Пък са готини на външност мъже, добре или поне средно финансово.

# 1 503
Лиляна, спри се вече! Naughty

# 1 504
Тук стана типичната форумска тема само след броени страници.
Гнусни и грозни лични обиди и нападки само въз основа на изказано мнение по даден въпрос.

Доста от списващите са наясно, че с Лиляна сме имали големи препирни и скандали.
В случая обаче не са ми ясни нападките срещу нея, само защото видиш ли на не симпатизира на любовници и всякакви подобни.
А крайно толерантните изглежда не са попадали в ситуация те да са прецаканите и собственият им мъж да залитне по някоя жена. Тогава съм убедена, че ще запеят доста друга песен.

# 1 505
  • София
Аз къде съм написала, че на грозните и проклетите им изневеряват?

# 1 506
  • Бургас
Аз и преди изказах мнение,когато има изневяра независимо от страна на мъжа или жената (освен ако не са такива натури) за мен означава,че има проблем и човека гледа да избяга като си създава някаква илюзорна връзка с трети човек.Вместо да плюем любовниците,да вземем да се вгледаме в себе си,защото и да си супер красива,спретната идеална домакиня с перфектна къща,работеща и отглеждаща 2-3 и повече перфектни деца,това не е достатъчна една връзка да върви добре.Трябва си и любов и разбиране и съпричастност.

# 1 507
  • град-държава

Защо все жената е виновна? Thinking
Не съм чула мъж, чиято жена си има любовник, да каже, че другият мъж е виновен? Naughty

Дали е необвързана, дали е семейна, дали е съпруга, чийто мъж хойка, абе все жената е крива?
Какви са тез мъже, все невинни бе? Shocked
Изнасилват ли ги, що ли???
Защото изглежда те затруднява четенето с разбиране.
Защото реакцията е срещу определен тип поведение.
Защото ключовата дума в един такъв случай, не е виновен, а доблест.
Защото не можеш да се криеш зад безочие, безсрамие и нахалство - съпругата си го заслужава, тъй като никой не може и не заслужава да бъде унижаван, независимо от всичко.
Защото малко са мъжете, които могат да мислят като жени и са много, на които са простили, защото играят върху струната " аз съм нищожество", докато много трудно, една жена ще изрече това за себе си.
Обикновено любовницата е тази, която си умира да се съревновава със съпругата - аз съм избраната пред нея, тя ходи с домашен халат и има косми по краката, скучна е, не е способна да му даде...", и пр.
Защото хората реагират на поведение.
Защото не може да си вириш носа през л***ата. Колко от това поведение е присъщо за мъжете?
По тази причина настроенията по темата се завъртяха по отношение на Камъчка, защото между редовете изпъкна това присъщо нахалство, когато си се наакал до ушите. Чувството за мярка, отстъпи на безочието и логично се реагира на поведение. Никой не спомена думата вина.
Що се отнася до мен, изобщо, ама въобще не ме интересува кой е виновен и кой не. Обаче изключително остро реагирам на определен тип поведение, особено ако е подплатено с голяма доза празнота.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 12:08 от Vermilion`

# 1 508
Скрит текст:
Преди много години една моя далечна братовчетка идва от провинцията  и бях обещала да отседне у дома. Място колкото щеш ,а и не е чужд човек .Щеше да си търси работа и докато се устрои....попита приех я.
Минава седмица минават две домашната ми работа нарасна ,а братовчедката се държи като гостенка в хотел примък -отмък .Леко бях разочарована ,че не се сеща хич в нищо да се включи ,но като си дойде мъжа ми аз заета в кухнята тя все цъфваше покрай него да му прави компания  докато направя вечерята и сервирам и то не облечена като за у дома (знаем се от години знам как стои у дома дънки, анцуг) ,а все едно като за в дискотека на лов за гаджета едни къси поли едни бюстиета .Не че не ми направи впечатление, но си помислих че е от  онова схващане на някои момичета от провинцията ( не искам да обиждам никого) че като са в столицата по всяко време трябва да са  непременно  впечатляващи.
Една вечер съпруга ми започва съвсем отдалече ,че не било удобно  ,че не сме можели да останем насаме ,накрая от дума на дума сподели че се чувства безкрайно неудобно от доста безсрамните предложения на братовчетка ми  и аз останах като втрещена. Shocked
Още на другата сутрин девойката беше с багажа си на автогарата .
От тогава този случай ме е като обица на ухото и толерантността и разбирането  ,което проявявам са само и единствено във виртуалния свят.
Надявам се с това да бъда полезна на някои от жените тук.Всички сме жени,но нека се уважаваме.
Днес тази бартовчедка вече не толкова млада е самотен родител и живее изключително бедно в къщата на родителите си ,но аз не мога и не искам да и подам ръка,а тя няма очи да помоли.

Аз искам нещо да споделя като тази история.
 Навремето, като още бяхме гаджета  с ММ, той се беше оплакал,
че колежката му се обяснила в любов и се чудел
как да я избягва. Хора, колежката стара мома остана, възможно ли е още да се надява?  Laughing
И ако беше малко по-хубава/доста са ѝ килограмите/ възможно ли би било,
той изобщо да не сподели?

# 1 509
  • Ямбол
Отношенията в семейството са строго лични и много различни във всяко семейство. Няма правила, само двамата си решават как ще си водят семейния живот, дали ще се поддържат, дали ще си изневеряват, дали ще се разделят и после събират, дали ще преспиват на други места и така нататък. Това никой друг трети не трябва да го засяга, а още по-малко да им държи сметка какво правят в собственото си семейство. Затова, когато някаква мърла се намеси между тях с претенции и към двамата, става мръсно и долно.

Лиляна, спри се вече! Naughty
На мен ми пишеш в темата, а на други им пишеш на ЛС да се спрат, ама нещо не те слушат.

# 1 510

Сега ще ти кажат, че тя може да е готина, но с него да се държи зле.

Интересно защо тези горки мъже не зарязват жените си, след като нещата са толкова зле.

# 1 511
Аз и преди изказах мнение,когато има изневяра независимо от страна на мъжа или жената (освен ако не са такива натури) за мен означава,че има проблем и човека гледа да избяга като си създава някаква илюзорна връзка с трети човек.Вместо да плюем любовниците,да вземем да се вгледаме в себе си,защото и да си супер красива,спретната идеална домакиня с перфектна къща,работеща и отглеждаща 2-3 и повече перфектни деца,това не е достатъчна една връзка да върви добре.Трябва си и любов и разбиране и съпричастност.

Да се вгледаш, ама ако има индикации за нещо. В 90% от случаите човек живее в неведение, че трябва да се вглежда. На финала точно това е оправданието-ми аз не бях щастлив, ти така, ти онака и аз затова. Ми кажи си първо де.
Въобще не са кофти ни жените, ни в брака нещо не е вървяло. Всичко си е вървяло съвсем нормално, до момента, в който на банкета пич решава да пусне мухата на колежката (например), колежката и лъсва погледа, щото е вървежна, от прост флирт нещата много лесно преминават във фактически действия без мисъл и без вкъщи да има проблеми и някой да има поводи за кръшкане. Поводите започват след това да си ги търсят. А търсят ли се-намират се винаги.

# 1 512

Защото не може да си вириш носа през л***ата. Колко от това поведение е присъщо за мъжете?
По тази причина настроенията по темата се завъртяха по отношение на Камъчка, защото между редовете изпъкна това присъщо нахалство, когато си се наакал до ушите. Чувството за мярка, отстъпи на безочието и логично се реагира на поведение. Никой не спомена думата вина.

Е точно пък това е присъщо за мъжете! Peace
Ако една жена е имала много мъже е к**ва, обаче ако един мъж е бил с много жени е голямата работа! Crazy

Темата изобщо не е за камъчка, не знам какво само с нея се занимавате?

Добре, ще си задам въпроса по-конкретно.

Семейна жена си има любовник. Хипотетично. Дали е семеен и той или ерген, няма значение.
Дали съпругът ѝ ще се замисли и ще каже, да причината за това съм аз, защото... едикаквоси...
Не, не съм чула за такова нещо.

Обаче, ако мъжът си има любовница, задължително хем любовницата е долна, че го е примамила, хем жена му е смотана, че той гледа встрани от семейството. Crazy

Хайде, чети с  разбиране и ми обясни.

Говорим за обратни случаи. На един и същ вид поведение.

# 1 513
Лиляна, откъде знаеш какво и на кого пиша на ЛС? Rolling Eyes

Точно в темата писах, може да прочетеш.
А дали ме слушат, не е важно, всеки решава сам.

Теб те уважавам, не съм се заяждала грубо никога, но тези думи, които използваш са обидни за всеки един форум и човек.

Обаче разбрах и друго, четеш си другия форум и знаеш всичко! Mr. Green

# 1 514
  • София

Добре, ще си задам въпроса по-конкретно.

Семейна жена си има любовник. Хипотетично. Дали е семеен и той или ерген, няма значение.
Дали съпругът ѝ ще се замисли и ще каже, да причината за това съм аз, защото... едикаквоси...
Не, не съм чула за такова нещо.

Обаче, ако мъжът си има любовница, задължително хем любовницата е долна, че го е примамила, хем жена му е смотана, че той гледа встрани от семейството. Crazy

Хайде, чети с  разбиране и ми обясни.

Говорим за обратни случаи. На един и същ вид поведение.

Ще ти обясня, че феминизмът е много тъпо нещо.
Мъжете и жените не са равни.
Омъжена жена, която изневерява е боклук, а изневеряващият мъж не е.

Общи условия

Активация на акаунт