"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 500
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 605
Камъче, честно, според мен е добре да спреш. И изобщо темата да се заключи. Така или иначе фанфари не чухме, онези другите оставиха Камъчка да им обир негативите, а авторката си фръцна черешовия задник и ни пожела всички да имаме като нейните емоции.
Аз пък и пожелавам тя да има като емоциите на съпругата на тоя дето тича, бяга, от него, към него. И Весела Коледа на всички.

Аз пък й пожелавам да се отърве от черешовия и да си намери нов, свободен, свестен мъж, и да има положителни емоции и спокойствие от тук нататък.  Peace

# 1 606
Преди години в муньовската тема беше описан един с жена и любовница. Беше харесал трета, но накрая я отряза, за да не изневерява на ... любовницата си.

Да, съпругата е непознатият в случая.

Не мога да се вредя да постна Simple Smile

# 1 607

Такива мъже за мен са най-големите муньовци - хубаво, изневеряват, но защо и деца правят?

аз оправдавам случаи в които семейната двойка е без деца и мъжът има дете от любовницата си. виждала съм такъв случай и не мога да си изкривя душата, мъжът беше много щастлив. никога не се разведе с жена си, казваше, че я обича, имат сериозен бизнес, но иска дете/тя по така и неясни за мен причини не можеше да има/. приятелката ми изобщо пък не искаше брак/имаше лош модел на родителите си и в кухнята да пържи кюфтета изобщо не се виждаше/. това беше чудесно съвпадение между двамата. и до ден днешен са близки. той и уреди целия живот, щерката ги върти на пръста си и двамата, вече е на 22, изобщо конфигурацията се оказа печеливша. не знам само за съпругата, но тя май никак не се вълнуваше от деца, та сигурно и тя е доволна.

# 1 608
  • Ямбол
Само искам да вметна, че е изключително грозно използването на постове от "Тайните" тук.
Аз не съм чела тайните и за мен няма никакво значение от къде е информацията.
В тайните е тъпо.

# 1 609
Масово са пълни муньовци. Има един стар филм - "Есенен маратон", там много добре и хумористично е представен мъжът с любовница.

# 1 610
  • Куциндрел
Направо да постнат всички постове по тази тема от "Тайните", а не само да слушаме за там.

Най-доброто, което може да се направи в такъв триъгълник е жената и любовницата да станат екип. Да притиснат благоверния да се грижи както си трябва и за двете, та той да види дали няма да цъфнат налъмите. Като започне да носи 2-на отговорност, хич няма да си помисли да ходи на праши на 3-то място, че и там може същото да стане. Sunglasses
Иначе все мъжа печели. Е, жената или любовницата ще му се поцупят малко....

# 1 611
Само искам да вметна, че е изключително грозно използването на постове от "Тайните" тук.

Ако говориш за инфантилна, аз препратих натам.
Да, грозно беше да вади тук информация от онази тема, при това некоректно интерпретирана. Но след като го направи, аз продължих да коментирам, така че може би аз я провокирах да го направи.
Нямам против за конкретното, защото веднъж изнесено, и то не на място, за мен беше важно да го изясня.
Но да, грозно е и мисля, че не е коректно точно от онази тема да се вадят постове тук. Peace

# 1 612
И ако голяма част от Вас си мислят, че мъжете им, не си мечтаят да отвържат синджира (ако хипопетично приемем, че е настъпил рогът на изобилието и никой няма финасови грижи, ипотеки, фирми, наследства) - то вероятно именно затуй в някои умни книги е записано изречението "блаженни вярващите и тяхно ще бъде царството небесно", но като цяло такова мислене си е направо отсъствие на мислене изобщо...

Ще се учудиш колко много такива мъже (и жени има). Не чиито половинки си го мислят, а които не смятат, че са на синджир и нямат никакви мечти да го махат.
Просто другите са по-шумни, ако мога така да се изразя, и в стремежа си да се оправдаят, непрекъснато повтарят, че това било нормалното и всииички са такива.
Аз нямам нищо против тях, против съм само оправданията. Не е нужно - изправи се и кажи, иначе е смешно голям човек да се оправдава като дете, че някой друг му се е изакал в гащите.

Аз разгледах и двете страни в поста без заемане на страна. И приемам, че съществуват изключения и от двете страни на барикадата  Wink, а аз, като голям човек не спящ с малки хора  Wink, а пак с големи (т.е. пълнолетни такива) не се интересувам от семейния им статус, нито от причините да се окажат извън семейното ложе в определен момент, ако си имат такова. И до момента не ми се е случвало някой да ме излъже, че си няма жена, деца, сериозна приятелка и т.н.  Fair play без драми. И ако някога съм била с оцапани гащи, основният принос си е бил мой. Приносът за изчистването им - също. За продължаването на чисто - също.
Само не приемам, че всички семейни са много щастливи и не поглеждат на вън. Има такива, които са щастливи и такива, които не са (всеки по своему). Има такива, които не усещат липси и такива, които усещат. Хората са различни сами по себе си, а дори един човек е различен през различните периоди от живота си.
Не приемам и факта, че поголовно всички съпруги и всички любовници заслужават порицание и нападки. Някои имат за какво да бъдат критикувани, други не. Ей това се опитвам да обясня. Както, и че всеки е свободен да заеме място и позиция според нуждите си Wink Които утре, след 10 години, след половин век може да се окажат коренно различни от днешните.

# 1 613
Такива мъже за мен са най-големите муньовци - хубаво, изневеряват, но защо и деца правят?

аз оправдавам случаи в които семейната двойка е без деца и мъжът има дете от любовницата си. виждала съм такъв случай и не мога да си изкривя душата, мъжът беше много щастлив. никога не се разведе с жена си, казваше, че я обича, имат сериозен бизнес, но иска дете/тя по така и неясни за мен причини не можеше да има/. приятелката ми изобщо пък не искаше брак/имаше лош модел на родителите си и в кухнята да пържи кюфтета изобщо не се виждаше/. това беше чудесно съвпадение между двамата. и до ден днешен са близки. той и уреди целия живот, щерката ги върти на пръста си и двамата, вече е на 22, изобщо конфигурацията се оказа печеливша. не знам само за съпругата, но тя май никак не се вълнуваше от деца, та сигурно и тя е доволна.

Хора всякакви. За мен това е странно, ся ако приятеля ми иска деца и отиде при друга да му ражда, щото аз не мога/не искам. В такъв случай сигурно аз него ще оставя.

# 1 614
Понякога хората просто късно намират "своя" човек.

До следващия "свой" човек.

# 1 615
Ха, голям хитрец - ако се разведе с жената, ще трябва да раздели бизнеса с нея, а ако иде при любовницата, ще трябва и с нея да дели разни блага. Друго си е да си благодетел, който дава без да му се изисква, че и да му се благодари за благоволението да се изявява като баща и мъж, макар и женен за друга жена.

# 1 616

Хора всякакви. За мен това е странно, ся ако приятеля ми иска деца и отиде при друга да му ражда, щото аз не мога/не искам. В такъв случай сигурно аз него ще оставя.

ако имате 20-годишен брак, имоти и общ печеливш бизнес, нямаш интерес да гледаш деца/все едно по каква причина вече на тези години , приблизително на и над 40/, ще се позамислиш доста дали да го оставиш.

пс. янечек, любовницата категорично отхвъряше версията някой да стои при нея. искаше свобода и пари. това е, всеки плаща по някакъв начин - нейната цена беше такава.

# 1 617
 2Bad, та тя цялата тема тръгна от тайните, и това дето през 3 поста иронизирате как бягат един от друг и се стигат е точно от темата за тайните. Отново двоен стандарт.
 Моята най-дълга намеса в триъгълник бе с мъж, който живее с една жена от 10 години, нея нарича "жена ми", има съпруга, с която не се развежда заради финансови усложнения. Децата му са големи, ходят на почивки с него и жената, с която живее. Аз съм абсолютно убедена, че тя знаеше, макар да бяхме доколкото се може дискретни, просто и тя е била в това положение някога.

# 1 618
2Bad, та тя цялата тема тръгна от тайните

Съгласна съм, но разликата е там, че Чери сама си пусна тема за нейната си тайна Wink

# 1 619
  • Куциндрел
Моята най-дълга намеса в триъгълник бе с мъж, който живее с една жена от 10 години, нея нарича "жена ми", има съпруга, с която не се развежда заради финансови усложнения. Децата му са големи, ходят на почивки с него и жената, с която живее. Аз съм абсолютно убедена, че тя знаеше, макар да бяхме доколкото се може дискретни, просто и тя е била в това положение някога.
И от къФ зор са наръга там?
Толкова ли е неустоим този, че е успял да има жена и 2 любовници?

Общи условия

Активация на акаунт