"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 545
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 665
Нещо както ако Стефан Данаилов е бил останал с Ирен Кривошиева (нали е имало момент дето са живели заедно).
Никога не са живели заедно.

# 1 666
инфантилна, добре де...може да ти стане интересен определен тип мъж....но да е интересен от 20 до 60годишни жени...трудна работа. А не е като да не познавам интересни хора.
В един момент обаче се изчерпват, изчерпват се репликите, разговорите с които свалят жени и всичко останало. И си става най-обикновен мъж, със сравнително простичко ежедневие, злободневни проблеми и т.н.
Очарователен може да е в началото. Което за някои жени е достатъчно. Simple Smile

# 1 667
 Ами не знам, има- интересни, начетени, артистични, душа на компанията-точно бохеми е думата. Хора на изкуството най често. Но определено не са мъже за една жена и аз такъв за съпруг не искам.

кукумицинка, не му е чиста работата на твоя 36 годишен ерген  Laughing Малко време прекарваш във форума  Grinning

# 1 668
инфантилна, за определен тип хора сигурно са интересни.
Точно подобни екземпляри, разните му там хора на изкуството и др. от сорта никога не са ми били интересни.
А дали един мъж е за една жена....това не се определя от професията му.

# 1 669

В един момент обаче се изчерпват, изчерпват се репликите, разговорите с които свалят жени и всичко останало.

не точно - пробутват чара си на различни жени и за това успяват да са свежи и прекрасни  Mr. Green
точно този тип хора /и мъже, и жени/ търсят нова публика и в това им е тръпката

# 1 670
 Разбира се, всеки с темперамента и предпочитанията си. Аз съм лабилна и емоционална, имам нужда да бъда доминирана и си набавях липсите от такива мъже. Предполагам жени като Лиляна, Красимира, силно доминантни (поне аз по този начин ги чета) разчитат на съвсем друг тип, те пък няма да са интересни на харесваните от мен мъже.
 Но аз самата разбирам, че подобни мъже не са подходящи за семейство.

# 1 671
  • град-държава

Точно подобни екземпляри, разните му там хора на изкуството и др. от сорта никога не са ми били интересни.
А дали един мъж е за една жена....това не се определя от професията му.

Интересни или не, айде малко по-внимателно.
И разбира се, че професията играе определяща роля за всяка една личност. Много, малко няма значение, винаги настъпва етап, в който това излиза на преден план, дори и да не е взето предвид в началото на едни отношения.

# 1 672

В един момент обаче се изчерпват, изчерпват се репликите, разговорите с които свалят жени и всичко останало.

не точно - пробутват чара си на различни жени и за това успяват да са свежи и прекрасни  Mr. Green
точно този тип хора /и мъже, и жени/ търсят нова публика и в това им е тръпката
Да, същото имах предвид. ..но явно не съм довършила. Simple Smile

Vermilion, с кое по-внимателно? Изразих лично мнение не съм обиждала никого.  Ти какво подскачаш. ..
За мен едни хора са интересни. ..за други съвсем различни. Професията с какво точно е определяща за една сексуална връзка? Може би свободата която едни професии предлагат пред други. 

# 1 673
............Професията с какво точно е определяща за една сексуална връзка? Може би свободата която едни професии предлагат пред други.  

по-скоро връзката е:
професия-->пари-->власт-->позиция-->добра основа за брак/връзка

и преди 50 страници по писах, шлосер с две голи ръце, ако ще да рецитира до припадък шекспир, е с много по-малък шанс от човек на престижен пост и пари, макар и с обноски и емоции на наемен убиец.

# 1 674
Аз пък познавам много верни и стабилни мъже - от 15 години имат любовница. 

# 1 675
  • Ямбол
И кое им е вярното? Може би любовницата е една и съща?

# 1 676
............Професията с какво точно е определяща за една сексуална връзка? Може би свободата която едни професии предлагат пред други.  

по-скоро връзката е:
професия-->пари-->власт-->позиция-->добра основа за брак/връзка

и преди 50 страници по писах, шлосер с две голи ръце, ако ще да рецитира до припадък шекспир, е с много по-малък шанс от човек на престижен пост и пари, макар и с обноски и емоции на наемен убиец.

Професията е по-привлекателна от много други неща. Wink

# 1 677
  • Пловдив

Добре, ще си задам въпроса по-конкретно.

Семейна жена си има любовник. Хипотетично. Дали е семеен и той или ерген, няма значение.
Дали съпругът ѝ ще се замисли и ще каже, да причината за това съм аз, защото... едикаквоси...
Не, не съм чула за такова нещо.

Обаче, ако мъжът си има любовница, задължително хем любовницата е долна, че го е примамила, хем жена му е смотана, че той гледа встрани от семейството. Crazy

Хайде, чети с  разбиране и ми обясни.

Говорим за обратни случаи. На един и същ вид поведение.

Ще ти обясня, че феминизмът е много тъпо нещо.
Мъжете и жените не са равни.
Омъжена жена, която изневерява е боклук, а изневеряващият мъж не е.
Що за глупост?!?!?  Един мъж, който изневерява е точно толкова боклук, колкото една жена която изневерява при равни други условия.

# 1 678
И кое им е вярното? Може би любовницата е една и съща?

Да, 15 години с една и съща любовница.

# 1 679
Що за глупост?!?!?  Един мъж, който изневерява е точно толкова боклук, колкото една жена която изневерява при равни други условия.

Едно нещо разбрах - любовницата е света вода ненапита. Мъжът е виновен, съпругата - също, само любовницата не е.

Общи условия

Активация на акаунт