"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 486
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Tам през Атлантическия океан
Бе то много неща може да са ни интересни  Mr. Green тРебе ли 'сичко да пробаме  Mr. Green

# 1 756
...
А може просто да си вземе вибратор.
Ти от опит ли говориш?

Нали съм с тъмна коса...и не схващам като се обяснява бавно (особенно ако обясняващия не знае как да цитира мнения, но не се свини да обижда както му дойде на ум)...

# 1 757
Честно казано и аз бих помислила, че някой говори от опит, предлагайки вибратори, вместо любовници, особено когато този някой е  и  мъж с ник Toffi  Laughing
 Иначе темата тотално се изТеми, дайте да минаваме на косми и да се свършва Sunglasses

# 1 758
  • град-държава
Е, то е ясно, че съпругата е винаги космата....  Laughing

# 1 759
  • Пловдив
Нищо не свършва без калиевия перманганат!

Ако мъжът има любовница трябва да си го топи в перманганат при преминаване от жената към любовницата и обратно!

Концентрацията на разтвора търпи уточняване.

# 1 760
  • град-държава
Той нали по подразбиране не си го топи при жената, или?

# 1 761
Дреме им на сифилиса и гонореята от перманганата. Whistling

# 1 762
  • Ямбол
Той нали по подразбиране не си го топи при жената, или?
Ама това го знае само любовницата или по-скоро само тя си мисли, че е така.

# 1 763
Имала съм. Няколко. Ще кажа за последната. Беше по-скоро авантюра - за месец, в чужд град, и двамата от различни градове. Просто влязох в стая пълна с мъже и видях него. И това беше! Прекарах страхотен месец - сексуално и емоционално. Просто има такива мъже. Невероятни. Мъжкари. Красавци. Джентълмени. С идеали. Карат те да се чувстваш като принцеса. И се влюбват. Отричат, но ти го знаеш - личи им. Влюбеният мъж те гледа с различен поглед, търси те с поглед, търси крайчеца на дланта ти, за да те докосне тайно, а когато се сепнеш и я дръпнеш, той я грябва в своята и не му пука, че сте сред 20 познати и още сума непознати... Не, че не му пука по принцип, пука му много. Но е влюбен, и не мисли, и забравя, и става безразсъден. Ти не стъпваш, а летиш, забравяш да се храниш, да пиеш, да спиш, имаш всичката енергия на земята. Единственото, което искаш е него - енергията му, тялото му, мислите му, духа му, присъствието, вниманието, ласките, всичко! И си мислиш, че е за кратко. "Не съм от тук и съм за малко."
Грях ми на душата, но признавам, ако живеехме в един и същи град, щях да го разведа. А такива мъже са най-добрите приятели, братя, колеги, невероятни бащи и мечтани любовници, но Господ да те пази такъв да ти е съпруг!
Чери, благодаря ти за темата. Бях забравила колко щастлива бях, макар и за кратко. Не вярвах, че ще ми се случи втори път в този живот да го изпитам, но било ми писано още веднъж да съм птица!

# 1 764
А изчака ли го да се раздели с приятелката си или беше в ролята на другата?
Винаги съм била със самочувствие на единствена и просто бях сигурна, че много бързо ще остави приятелката си, когато се влюби в мен. Никога не съм крила от нея, че ще й го взема, познавахме се и на нея със сигурност й беше ясно, че харесвам това момче, при това много и тя няма да ме спре. Да се крия като мишка не е работа за мен, затова и скъсах с моя сериозен приятел, когато разбрах, че съм влюбена до уши в друг. Не мога да правя секс с един, а да желая друг, самата мисъл той да ме докосва, изведнъж ми стана противна.
Казвате, че щом става дума за брак, не е същото, но истината е, че любовниците без ангажименти към семейство се надяват именно на такъв развой на връзката.
Лили, не смених гривничката, подарихме я на момата.

# 1 765
Имала съм. Няколко. Ще кажа за последната. Беше по-скоро авантюра - за месец, в чужд град, и двамата от различни градове. Просто влязох в стая пълна с мъже и видях него. И това беше! Прекарах страхотен месец - сексуално и емоционално. Просто има такива мъже. Невероятни. Мъжкари. Красавци. Джентълмени. С идеали. Карат те да се чувстваш като принцеса. И се влюбват. Отричат, но ти го знаеш - личи им. Влюбеният мъж те гледа с различен поглед, търси те с поглед, търси крайчеца на дланта ти, за да те докосне тайно, а когато се сепнеш и я дръпнеш, той я грябва в своята и не му пука, че сте сред 20 познати и още сума непознати... Не, че не му пука по принцип, пука му много. Но е влюбен, и не мисли, и забравя, и става безразсъден. Ти не стъпваш, а летиш, забравяш да се храниш, да пиеш, да спиш, имаш всичката енергия на земята. Единственото, което искаш е него - енергията му, тялото му, мислите му, духа му, присъствието, вниманието, ласките, всичко! И си мислиш, че е за кратко. "Не съм от тук и съм за малко."
Грях ми на душата, но признавам, ако живеехме в един и същи град, щях да го разведа. А такива мъже са най-добрите приятели, братя, колеги, невероятни бащи и мечтани любовници, но Господ да те пази такъв да ти е съпруг!
Чери, благодаря ти за темата. Бях забравила колко щастлива бях, макар и за кратко. Не вярвах, че ще ми се случи втори път в този живот да го изпитам, но било ми писано още веднъж да съм птица!

Най ми харесва в такова влюбване е възможността да отслабнеш Sunglasses От кога си чакам "принца" за едни 5 кила ама не би..... Laughing

# 1 766
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:

СеХсуалният ищах на мъжете  Mr. Green някои бъркат с влюбеност  Laughing

С дъх на череши/маслини само че в мартини  Mr. Green
Благодаря  bowuu

# 1 767
# 1 768
  • Ямбол
...
Лили, не смених гривничката, подарихме я на момата.
Ауу, ами сега?

...
СеХсуалният ищах на мъжете  Mr. Green някои бъркат с влюбеност  Laughing
....
Е, изчакай малко, виж я как подскача. Бързаш да я приземиш. Ама е убедена, че е щяла да го разведе.

# 1 769
Дес, ще те разочаровам, но нищо не обърках. По-късно беше споделил някому нещата от неговата камбанария и се оказа, че ги е изживял доста по-силно, отколкото предполагах.

Общи условия

Активация на акаунт