На море в Гърция 2015

• 104 724
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Мими, защо предпочиташ ОИ пред НВ например? В никакъв случай не се заяждам, да кажа предварително  Laughing Просто ми е интересна гледната точка. Ние веднъж сме ходили на ОИ в БГ обаче и това ни беше най-най-лошото море, което сме изкарвали, ние в хотела просто не ядяхме въобще. А и ОИ не излиза ли по-евтино от НВ + допълнителни разходи за обяд, пиене и т.н.  newsm78
Цвети ние винаги ходим само на ОИ. В началото когато правите резервация ОИ е по скъп. Но ако искаш да прекараш една страхотна почивка без да се лишаваш от нищо, децата да ядат сладолед до насита, да се забавляват по цял ден в аквапарка и с аниматорите и да бъдат щастливи през цялото време то повярвай ми в края на почивката ти ОИ ще ти излезе много по-евтино от HB+.

Май говоришза Турция? Между другото има си отделна тема за ОИ в Гърция.

# 451
  • София
Ами явно е различна философия на почиване. Ние предпочитаме хотели с НВ евентуално, но и ВВ става, като държим хотелите да са в селце, именно за да можем да се сядаме и по заведенията. Да се разхождаме по улиците, да си говорим с местните.

# 452
Ами явно е различна философия на почиване. Ние предпочитаме хотели с НВ евентуално, но и ВВ става, като държим хотелите да са в селце, именно за да можем да се сядаме и по заведенията. Да се разхождаме по улиците, да си говорим с местните.
Цвети напълно те подкрепям. Нека всеки ходи където си иска и на каквъвто борд си иска. Блис права си в Гърция изборът на качествена услуга е доста по стеснен, а за Бг съм на едно и също мнение с теб по отношение на водата.

# 453
  • София
Обръщам се към Мими Иванова и към повечето неграмотни туроператори в България. Няма такова нещо като Цивили, туй не идва от цивилизация  Sunglasses

Градчето се казва ЦиЛиВи - http://www.tsilivi.com/, http://www.feelgreece.com/bg/tsilivi

Пълно е в нета с оферти от туроператори, а даже не знаят как се пише  #2gunfire

# 454
Цвети напълно те подкрепям. Нека всеки ходи където си иска и на каквъвто борд си иска. Блис права си в Гърция изборът на качествена услуга е доста по стеснен, а за Бг съм на едно и също мнение с теб по отношение на водата.

Изобщо не ме разбра какво ти казах. В Гърция качествената услуга е 1000 пъти по често срещана от в БГ. Но последното нещо, което някой ходил в Гърция би препоръчал е ОИ. Това може да го препоръча туроператор тръгнал на лов за клиенти в БГ мама.

# 455
  • Варна
Искам да ви попитам как процедирате, когато до 3-4 дни не получите отговор на запитване по мейла за свободни студия и цени?

От няколко години нашествието на нашенци , сърби , румънци , македонци , руснаци.......... в Северна Гърция не само им осигуряват 100% натовареност , но и им идват в повече.Защо да се хабят сега и да се занимават с някакви резервации , някакво отстъпки да се напъват да исмислят за ранни записвания след като след няколко месеца всичко ще се разграбва като топъл хляб на всичкото отгоре и на солени цени.
Разговорите от типа дали ОИ,ВВ,НВ или на самотек са от типа ябълката по вкусна ли е от сливата или домата .Аз предпочитам сувлаки Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 456

Разговорите от типа дали ОИ,ВВ,НВ или на самотек са от типа ябълката по вкусна ли е от сливата или домата .Аз предпочитам сувлаки Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Така де, ама някъде е сувлаки, а другаде соев заместител с име сувлаки...та има съществена разлика къде и как ще го консумираш. За това иде реч.

# 457
Здравейте , след като няколко месеца проучвах района на Парга и Превеза за лятната ни почивка , ММ ме сюрпризира с идеята ,че му се ходи на Закинтос и то с самолет...не му се шофирало 12ч до там.. Та сега тепърва започвам от нулата за проучване....От това което прочетох си харесах Циливи като място за настаняване - но приемам и други предложения  - само в близост да има поне малко плаж за детето и таверни...Може ли да ми препоръчате сигурна и изпитана агенция, ако може и хотел / студио/  - предпочитаме само със закуска или най много и вечеря да има. Някой има ли идея как са цените на рентакар ? От Астрал Холидейз ми препоръчаха хотели, но в Лаганас с такъв вид изхранване  ,но там май не е за нас и дете на 7 г. , Ако някой ми сподели и какви за разходите с кола до там + евтин вариант за спане - може и да успея да го навия с кола до там.

Сани, погледни Летсос Хотел - евтин е, има си басейн, намира се близо до плажа, за децата има отделен детски басейн, детска площадка, детски кът. В близост има таверни, ресторанти. Ако решите да пътувате със самолет - летището е на десеттина км.

# 458
В Бг където и да отидеш знаеш 2 неща със сигурност 1.Плажа ще е плаж2.Морското дъно ще е чисто от камъни. Е в Гърция не е така.
Joy Joy Joy Освежаващо лаическо изявление за добро утро!  Joy Joy Joy Всякакви коментари са излишни, но се оформи един въпрос - абе вашите деца с камъни не си ли играят? Само пясъчни замъци ли изграждат? Че моето, например, изобщо не се впечатлява от ситен пясък и безкрайна плажна ивица, но е във възторг от някои плажове с "меки" камъчета, както ги нарече една съфорумка (  Heart Eyes), та се чудех то ли е сбъркано, или родителите му, които го водят по такива места?  Grinning
Лекси, района на Кси не е онова диво и първично място, което търсиш. Доста застроен с всевъзможни сгради и комплекси, силно руско присъствие (за мен не е проблем, русофилка съм  Laughing), а една, ще я нарека почивна станция, направо ми припомни пионерските лагери и "Завтрак на траве".  Simple Smile

# 459
Верано,
за Кси си права, хотелът, за който Лекси пита, е на следващ залив обаче (не обърнах внимание дали към Ваца или в източна посока), доста далеч от големия плаж и "пионерските лагери"- пише 5 мин с кола в сайта.

За туроператорските похождения в темата ще замълча, не е сефте Grinning

# 460
  • София
Ох,цяла сутрин гледам къмпинзи(вие сте виновни Mr. Green)в резултат на което така се размечтах,че не мога да почна да работя Whistling
Ние,признавам си нямаме планове,палим и където ни отвее Peace.Крит категорично ще отпадне,много ни излиза скъп пътя... Tired,но се надявам на Пелопонес ,поне Mr. Green

Мими Иванова,за ОИ има отделна тема!

# 461
Средата на януари е, мисля че е време да се разпиша в любимата тема, която за съжаление само четох миналата година...след сватбата решихме да разнообразим дестинацията и културата и ходихме в Малта. Тази година обаче се връщам към любимата дестинация и се оглеждам за студиа в Евиа. Може би съм загубила тренинг от минали години, може би предлагането е по-малко, но засега удрям на камък.

Hug

# 462
Средата на януари е, мисля че е време да се разпиша в любимата тема, която за съжаление само четох миналата година...след сватбата решихме да разнообразим дестинацията и културата и ходихме в Малта. Тази година обаче се връщам към любимата дестинация и се оглеждам за студиа в Евиа. Може би съм загубила тренинг от минали години, може би предлагането е по-малко, но засега удрям на камък.

Hug

Само за севера мога да говоря. Не е като на Халкидики, но се намират. Затова и е още толкова хубаво и не е пренаселено. Рядкост е луксозното настаняване, но се намира.

# 463
Родителите ми преди две години бяха в северната част на острова и бяха в много прилично студио. За нещо от сорта на 40 евро. Но с масажни душове, хубава кухня, прилично обзавеждане. Не беше лукс, както казваш, но честно казано повече залагат и те и ние на функционалността, отколкото на това дали е лукс. Та родителите ми ни препоръчаха да търсим в южната част, около Каристос, там било и по-оживено (търсим място вечер да се разхождаме, да има къде да седнем за по питие), имало и повече плажове...търся в гугъл, но не намирам засега много...В крайна сметка и вариантът на родителите върши работа.

# 464
  • София
Ами аз като гледах снимките на сайта (http://www.agnanti-xi.gr/en/location.aspx) както и сателитната карта ми се видя доста пусто, а и една мама потвърди на ЛС. Но ми стига и само заливът да е Simple Smile Ние и без това ще обикаляме с кола. Единствено ме е яд, че плажът с костенурките е далече. Дали се виждат лесно и кога има малки?
Сега се опитвам да си харесам нещо на Евия (южната част). Нищо не ми е съвсем по сърце (или по джоб Wink). Пуснах запитване до Karystion Hotel и Aetos Beach Bungalows.  Някой има ли впечатления и може ли да поръча нещо друго в района?

Аз не бих отишла на ОИ в Гърция. Това е силната страна на турските курорти, но разбира се всеки има различен вкус Simple Smile

ПС виждам, че пак се споменава Евия. някой може ли да каже каква е разликата между Южната и северната част. До колкото се ориентирам южната е по-дива, с много малки заливчета, а Северната по-населена, по-зелена и с по-големи плажове?

Общи условия

Активация на акаунт