На море в Гърция 2015

• 104 694
  • 775
  •   1
Отговори
# 480

Извинявам се, ако съм пропуснала, вие къде сте били? Имам предвид къде отседнахте?

# 481

Извинявам се, ако съм пропуснала, вие къде сте били? Имам предвид къде отседнахте?

Тук: http://www.galaziaakti.gr/ Но не бих го препоръчала, макар доста момичета в темата да го харесват. Не крия, че ние сме една идея по претенциозни. Доста поувехтяло е в сравнение със снимките, но гледката от терасите е уникална. И градината е много хубава. Бях резервирала ето това (и после го смених с горното, за което съжалявам): http://www.booking.com/hotel/gr/oversea-rooms.bg.html?aid=397639 … cc0a1bc4c6;dcid=1

# 482
Понеже чета че доста хора са ходили на Парга да попитам.Относно така наречените круизи до островите Кефалония,Итака и Лефкада как се процедира.В кое часово време могат да се търсят,къде/сигурно на пристанището/ и някакви ориентировъчни цени.

# 483
  • София
Понеже чета че доста хора са ходили на Парга да попитам.Относно така наречените круизи до островите Кефалония,Итака и Лефкада как се процедира.В кое часово време могат да се търсят,къде/сигурно на пристанището/ и някакви ориентировъчни цени.

Oт Парга круизите са до Паксос и Антипаксос. От Лефкада/Нидри са круизите, които посещават плаж на Лефкада (Порто Кацики или Егремни), Фискардо (Кефалония), градче на Итака (различни са за различните круизи), пещера на остров Меганиси и се обикаля Скорпио. Обикновено се тръгва 9,30-10 часа и се връщат около 17,30-18 часа. Цени 15-20 евро.

# 484
  • Варна
Тази година обаче се връщам към любимата дестинация и се оглеждам за студиа в Евиа. Може би съм загубила тренинг от минали години, може би предлагането е по-малко, но засега удрям на камък.
 Hug

Пак заблуждението че ако нещо не е показано в нета значи не съществува.Само в Лутра Едипсу , където бяхме 9 дни миналия юни има НЯКОЛКОСТОТИН хотела , хотелченца и къщи за гости от които в нета излизат едва няколко.От двайсетината хотелчета на нашата улица в нета излизаше само нашия.Имаше прекрасни студия по за 25 евро.Евия е огромен остров за нашите разбирания .Дълъг е 150 км. и има повече плажове отколкото в България.

# 485
Привет момичета! Търся хубав хотел на Касандра,ОИ подходящ за деца на около две годинки-ще съм благодарна на всяка препоръка Hug
Армира хубави ОИ хотели подходящи за малки деца на касандра са Аристотелес Бийч, Крузо Вилидж, Потидеа Палас, Касандра Маре,
Благодаря! Ще ги разгледам и ако имам колебания пак ще питам Hug

Насочих се към ОИ заради децата,да съм сигурна.. Peace
за крузо Вилидж гарантирам.Сносен инклузив.близки селца за разходки,перфектен плаж,условия за деца(нашето е на 6),две гръцки вечери за 7 дни(все пак жива музика с узо си е друго Laughing).Имам снимки ако ще помогнат.
 и в отговор на една мама-края на май става за къпане в морето(даже басейна беше по студен)

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 22:32 от milenski75

# 486
  • София
и в отговор на една мама-края на май става за къпане в морето(даже басейна беше по студен)

Доста смел отговор. От години ходим около 24 май в района на Кавала, Тасос или Халкидики. Само една година малката ми дъщеря се престраши да се изкъпе, а останалите ѝ се чудехме на акъла.  Grinning И това беше година с топла пролет. Изобщо не искам да споменавам 2014 година, през която и в средата на юни не ставаше за къпане. За мен 18-19, дори 20 градуса не са за къпане. Да, на съвсем плиткото се стопля водата и децата се радват, но възрастните само топят краката.  Wink

# 487
Пак заблуждението че ако нещо не е показано в нета значи не съществува...

Ами за мен е така...предпочитам да отида на сигурно място, което е резервирано. Като ходих на море с родителите ми, се търсеше на място и по цял ден е отивал, докато намерим място. Иначе доста хубави места намерих в Лутра Едипсу след като писах този коментар  Simple Smile И все пак правя сравнение със Северна Гърция, където наистина е море от предлагане  Simple Smile Надявам се в Каристос да резервираме. Ако не - Лутра Едипсу.

# 488
  • София
Ние попроменихме плановете. Решихме вместо една седмица на Кефалония и една на Евия, да отидем за две на Евия - едната в Северната част и едната в Южната. На север си харесах Лутра Едипсу. Обаче не мога да намеря хотел. Едно, че почти нищо не си харесвам (много "градски" тип са ми), друго, че повечето хотели нямат собствен сайт и не мога да издиря мейлите на собствениците им. До сега винаги съм резервирала като съм писала директно до хотела и съм превеждала капаро. Чрез Букинг ком ми се струва малко несигурно. Ако някой може да даде линк към хотели в Лутра Едипсу или в краен случай да препоръча сигурен сайт/агенция за резервация, ще съм благодарна.
blackisback, ако някое от местата, които си харесала е с координати, би ли дала линк Simple Smile

# 489
Ние попроменихме плановете. Решихме вместо една седмица на Кефалония и една на Евия, да отидем за две на Евия - едната в Северната част и едната в Южната. На север си харесах Лутра Едипсу. Обаче не мога да намеря хотел. Едно, че почти нищо не си харесвам (много "градски" тип са ми), друго, че повечето хотели нямат собствен сайт и не мога да издиря мейлите на собствениците им. До сега винаги съм резервирала като съм писала директно до хотела и съм превеждала капаро. Чрез Букинг ком ми се струва малко несигурно. Ако някой може да даде линк към хотели в Лутра Едипсу или в краен случай да препоръча сигурен сайт/агенция за резервация, ще съм благодарна.
blackisback, ако някое от местата, които си харесала е с координати, би ли дала линк Simple Smile

Лекси държа да ти кажа, че по мое мнение Лутра Едипсу е селището на острова, което на мен най-малко ми прилича на гръцко. В темата има и хора, които го харесват, но на мен не ми допадна. Отидохме там само една вечер и два - три пъти на пазар и толкова. Разположено е на хълм, в смисъл има изкачване за къщите с отдалечаване от морето, така че да го имате предвид. Вечер беше много оживено, в смисъла в който на мен не ми харесва. Сградите в повечето случаи са градски тип - по високи от 2-3 етажа и е буквално като в някой градски квартал. И това е нормално. Селището е популярно заради минералните си води.

# 490
  • София
Съгласна съм с Bliss за Лутра. Но на нас ни хареса и двата пъти. И двете години всички резервации за Евия съм правила с Букинг и не сме имали никакъв проблем. Още повече, че там имах опции за отмяна, промяна и т.н., които ми се наложи да ползвам миналото лято, защото плановете ни се смениха няколко пъти, като последния план се смени три дни преди заминаването някъде.

# 491
  • София...........
Като заговорихте за Лутра Едипсу и наоколо да питам  newsm78 - плажовете не са ли като да си на язовир, а не на море?  Embarassed  Такова усещане оставят у мен снимките в нета.
Миналата година на Лефкада отидохме един ден до Никиана на плаж е точно като езеро ми беше (водата беше кристална), не можах да си топна и крачката.... и веднага на друг плаж в северната част на острова.

# 492
Като заговорихте за Лутра Едипсу и наоколо да питам  newsm78 - плажовете не са ли като да си на язовир, а не на море?  Embarassed  Такова усещане оставят у мен снимките в нета.
Миналата година на Лефкада отидохме един ден до Никиана на плаж е точно като езеро ми беше (водата беше кристална), не можах да си топна и крачката.... и веднага на друг плаж в северната част на острова.

Баш си е море... Но ако търсиш яки вълни... е по наше време нямаше. И аз бях щастлива от този факт, заради дъщеря ми.

# 493
  • Варна
Съгласна съм с Bliss за Лутра. Но на нас ни хареса и двата пъти. И двете години всички резервации за Евия съм правила с Букинг и не сме имали никакъв проблем. Още повече, че там имах опции за отмяна, промяна и т.н., които ми се наложи да ползвам миналото лято, защото плановете ни се смениха няколко пъти, като последния план се смени три дни преди заминаването някъде.

И на нас много ни пасна Едипсу особено с минералните извори , готварницата и пазара  Simple Smile
Потърсете гръцка ТА в Лутра Едипсу.

# 494
  • София...........

Баш си е море... Но ако търсиш яки вълни... е по наше време нямаше. И аз бях щастлива от този факт, заради дъщеря ми.

Bliss , определено не търся вълни и ние сме с малки деца Simple Smile Обичам спокойното море, малки заливи, пясъчната ивица да е широка (може и да е по-едър) и като се замисля напред да виждам само вода (може и някое островче за екзотика), а не бряг...

Общи условия

Активация на акаунт