Това за чатовете е ужасно. Малии, като се знам каква съм емоционална..Да не се случва!
Сега гледам тоя новия сериал Връзки от vbox-a и леле. Тобева, да се оправяш!
Нещо ми се доспа..
Сега гледам тоя новия сериал Връзки от vbox-a и леле.
. Вчера ходихме до Мола, имаше намаления в ХМ и купих на Йоето рокличка и душ-гел на Hello Kitty
. И аз си купих синя дълга пола, аз такива нося, беше и тя намалена. Доволна. Лятото го уредих. Всъщност отидохме да си резервираме почивка за Гърция, че там имаше офис на фирмата. Запазихме за хотел Ситония Вилидж, август месец, със закуска и вечеря.
. Ще видим как ще е. Дано само сме здрави до тогава
.
. И чакам после снимки от кръщенето.
Ще чакам новини...и успех на новото място
Изчакахме две седмици да се разреши проблема с онова момче, но вчера ескалира. Блъскал я от люлката, обиждал я. Дойде разплакана. Всеки ден пита кога ще я отпишем. ММ говорил с госпожата 2 пъти, тя казала, че той си е проблемно дете и не разбирал от дума. Ние сме я изпратили там, за да се забавлява и да научи нещо, а не да я тормозят. Знам, че бягството не е решение, но след като педагозите не могат да се справят, няма как аз да го направя. Казах на ММ днес да плати и да обира партакешите. Цяла сутрин въртях телефони, за да намеря алтернатива. В краен случай ще си я гледам аз. Ще ми е много нагорно с двете, но поне няма да е нещастна.

. Кога ти е терминът всъщност? То с напредването става по-леко, но все пак не си ти.
. Аз в неделя ще се прибирам с автобус, а Станиславчо ще остане и ще си вземе отпуска и ще остане да донаправят нещата. Ще викаме и майстори да помагат. Изобщо покрай тази къща все си има по нещо. Лошото е, че нямаме сумата, която ни е необходима за всичко, което искаме да направим и караме парче по парче, от няколко лета все се прави по нещо, като се замисля.
..
.
.
/... както и да е, жалко че не съм в Софийския, при всички случаи там са по-в час ама на ... тройки, двойки нямам, ама пак е тъпо ... Донииии далеч съм от твоите отлични оценки
.
. Айде оправете къщата и някой ден може на гости да ви дойдем.
, друго е да знаеш, че "родната полиция те пази".
.
. Много ми липсва тук, но там й е по-добре. Убедих се вече. На чист въздух, навън на поляната има шарена сянка. Там е окосено и напръскано против кърлежи. Вътре пък в стаите е по-хладно и като напече много навън, вътре си е направо прохладно. Сега се радва, като й казах, че ще ходим на почивка в Гърция.
. Имам около два месеца. 
За да съм честна, откакто сме сами в повечето време слуша. Хубаво и е с мама.
Днес я лакирах, за да я зарадвам. Беше и за пръв път, че не ги одобрявам тия неща, похвали се на всички. Пърхаше от щастие.