ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 798
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Ох, то нашето се очертава такова, тип сватба. Ами само ние сме си 13 души + кръстниците ( четирима) + ще поканя баща ми и семейство, ако имат възможност да дойдат от Пловдив и ставаме около 20.  Laughing Църквата съм я избрала.
Това за чатовете е ужасно. Малии, като се знам каква съм емоционална..Да не се случва!  #2gunfire Сега гледам тоя новия сериал Връзки от vbox-a и леле.
Тобева, да се оправяш!
Нещо ми се доспа..

# 511
  • София
Ели .Ели незнам какво да ти кажа .Мъжееее.всичко очаквам аз от тях .
Моника от вчера с болки в корема .лекарката се съмнява ,че може да е бъбрек.Само това остава  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
От утре на новото място.И аз незнам какво ми е ......
не съм спала и умирам май вече за сън

# 512
Мони, аз пък винаги харесвам като съм на ново място - ще се справиш!
И дано Моника да е с нещо стомашно, а не бъбречно че лелелелел аз и с двамата съм имала чудеса, та отлично знам какъв е кошмар. Дори момченцето на една приятелка сега е с нещо нефрологично и то, ще се оправи ама до тогава лелелеле ужасТ.

# 513
  • София
Привет, дами,
Да се обадя. Добре съм, нямам търпение да дойде петък, да си ходя при Йоето Heart Eyes. Вчера ходихме до Мола, имаше намаления в ХМ и купих на Йоето рокличка и душ-гел на Hello Kitty Heart Eyes. И аз си купих синя дълга пола, аз такива нося, беше и тя намалена. Доволна. Лятото го уредих. Всъщност отидохме да си резервираме почивка за Гърция, че там имаше офис на фирмата. Запазихме за хотел Ситония Вилидж, август месец, със закуска и вечеря.
https://www.google.bg/search?q=sithonia+village+hotel+opinions&a … ia+village+hotel+
Изглежда прилично на снимките стаята, а плажа и палмичките направо ме разтапят Grinning. Ще видим как ще е. Дано само сме здрави до тогава Praynig.
Елена, и аз уж не ровя така, ама веднъж щях да се обаждам на нашите от на мъжа ми телефона, че има повече минути и ххоп, преди мен му звъняла някаква жена, докато се разберем коя е, каква е, оказа се колежка, по работа било. Но...абе жегна си ме нещо...а уж се смятах, че не съм ревнива Mr. Green.
Тоби, оправяй се, много неприятно с тези стомашни вируси. Иначе браво, че са ти спрели хормона, сега би трябвало да се почувстваш по-добре. Коя седмица стана Heart Eyes
Люби, браво на Гери за изправянето и пълзенето Heart Eyes. И чакам после снимки от кръщенето.
Мони, дано не е нещо с бъбрека при Моника Praynig Ще чакам новини...и успех на новото място Hug

# 514
  • Русе
Привет!
Окончателно решихме да отпишем Кари от занималнята. Много ме е яд, защото им измислят много хубави занимания.  Sad Изчакахме две седмици да се разреши проблема с онова момче, но вчера ескалира. Блъскал я от люлката, обиждал я. Дойде разплакана. Всеки ден пита кога ще я отпишем. ММ говорил с госпожата 2 пъти, тя казала, че той си е проблемно дете и не разбирал от дума. Ние сме я изпратили там, за да се забавлява и да научи нещо, а не да я тормозят. Знам, че бягството не е решение, но след като педагозите не могат да се справят, няма как аз да го направя. Казах на ММ днес да плати и да обира партакешите. Цяла сутрин въртях телефони, за да намеря алтернатива. В краен случай ще си я гледам аз. Ще ми е много нагорно с двете, но поне няма да е нещастна.
Иначе вчера бях на първата род. среща в училище. Ей, кога минава това време? Вчера беше бебе като Гери, а вече - ученичка. Дадоха ни списък какво да купим - 20 артикула са. Отделно униформата, която трябва да се поръча до 10.07.
Мони, успешен старт на новото място и дано Моника да е по-добре!
Рали, честити придобивки! Днес купих на Кари джапанки м/у пръстите с принцесите от Лидл. Не знам дали ще ги носи. Браво за резервацията, аз още се офлянквам. Мислехме да ходим след РД на Гери, но май ще отложим за след 10.08, че цикълът ми се измества с по 2-3 дни по-рано вече 3 месеца поред.
Отивам, че малкото ме зове. Спи и се, че 2 не вижда, а не заспива!

# 515
  • Русе
Ехоо! Има ли някой?
Ще си пиша като лудите сама.
Тъкмо заспаха и двете ( което е чудо на чудесата) и свеки звънна. Наложи се да стана, за да говоря в другата стая. Днес ходихме да поръчаме униформата. Голям мор е тук и след 10ч не се живее навън. Излизаме към 8 ( даже днес и по-рано) Embarassed и сме само ние, бабичките и кучетата.
Кари беше на село с ММ за събота и неделя. Върна се като циганче - забравили слънцезащитното вкъщи. Добре, че си има 2-3 бани по рождение, че не е изгоряла. Направо е шоколадова. Дивяли на воля с племенника. А на мен ми беше спокойно без тях, но и празно.
Дони, какъв е тоя екшън при вас? Добре ли сте?
Хайде и другите да се разпишете.  Naughty

# 516
  • Ловеч
Тук съм  Rolling Eyes
Лежа,и тук е много горещо.
Детето го спрях от градина ,само нерви и ядове.Поръчах да му приготвят и документите.Сега са на вилата с баба- няма такъв кеф.
Аз ще трябва да отида на тържество в шест- ще раздавам бележници newsm44
Чувствам се малко  по-добре вече, дали защото спрях да пия хормона пък и вече съм в 12 седмица.

# 517
И аз тук. Ама гледам голямо затишие и не пиша, че като луда - сама да си говоря хахаха.
Люби, жалко за Кари, но от друга страна пък ще разбере колко е хубаво да си ваканция. На теб няма да ти е лесно, ама е добре да ангажираш бабите повече /аз ако имах някоя наблизо хич нямаше да се размине/.
Дани не е приет на ясла /сега ще видим на 20/, но той е пък е толкова привързан към мен, че дори при баща си не иска да ходи за да се гушкат. Септември става на 2 и до тогава ще видим как ще стане гледането и разхождането по баби. ТО честно казано и за бабите ми е малко жал, че не са първа младост, а едно бебе иска много енергия и ентусиазъм край него.
Марти още е в селото на градина, но сега за пръв път искат да затварят за ремонт август /и без друго бях решила да ги пращам заедно в Ракитово/. Ще търся вариант да го местя във Варна на предучилищна в някоя градина. Свикнал е там, харесва му, но трябва да се помисли и за ходенето на Дани на ясла ..
Тобева и аз така лежа и всеки ден ми е все по-хубаво защото още малко остана  ooooh!. Кога ти е терминът всъщност? То с напредването става по-леко, но все пак не си ти.
Аз като гледам какво става в Гърция, май взех все по-уверена да се чуствам че записах тази педагогика. Айде до скоро пак.

# 518
  • София
Ето ме и мен,
Нещо не ми остана време да пиша. Добре съм, събота и неделя бяхме при Йоето, наспах се, пихме кафе в Троян, купих й кукла Маша и нямаше от нея по-щастлива Mr. Green. Единият ден изрязвахме храсти отпред пред оградата, но това ми дойде добре и раздвижващо.
Този петък пак ще пътуваме и се захващаме с ремонтни дейности, че на едната стая долу в къщата, всъщност там, където спи Йоето ще трябва да се слага плоча и отгоре някаква настилка, че в момента пода е на дъски, а те са изгнили ooooh!. Аз в неделя ще се прибирам с автобус, а Станиславчо ще остане и ще си вземе отпуска и ще остане да донаправят нещата. Ще викаме и майстори да помагат. Изобщо покрай тази къща все си има по нещо. Лошото е, че нямаме сумата, която ни е необходима за всичко, което искаме да направим и караме парче по парче, от няколко лета все се прави по нещо, като се замисля.
Като казах Станиславчо, не зная помните ли като ви споделях, че имаме известни проблеми в леглото.  Е, оправиха се, може би, помогна и това, че сега като сме сами, е по-често Дано и така е да е де и занапред, че иначе кофти Whistling..
Люби, кофти за Кари, но може би това е по-удачното решение. По-добре така, отколкото да ходи детето и да се тормози. Исках също да ти кажа, че се разтапям като гледам Гери каква е усмихнат аи синеока, е няма, такова слънчице, пупупу Heart Eyes.
Тоби, напредваш Heart Eyes
Дони, верно какво става при вас, като си идвахме в неделя, чухме полицейските коли как вият с включени сирени Tired.

# 519
  • София
Орландовци ще го кръщават Ориндж Каунти и затова наблягат на охраната. ВИП квартал сме все пак. Снощи от всякъде ни пазеха. Днес няма охрана...Може след малко да дойдат, че пак ще има протести...А аз искам да отида на танци и не знам как ще пърхам с мигли да ме пуснат полицаите...
Всичко почна с това,че в събота вечерта в парка мангалите пак бяха надули музиката и едни момчета им направиха забележка и малко по-късно ония с още 5 коли подкрепление и брадви хукнаха да ги колят. Бях благодарна, че Хриси не е с мен, защото той кара колело в парка принципно и добре, че отучих гого да ходи...
Не ми се учи бе хораааа. Панически атаки ме морят, но не заради изпита. Грам не съм концентрирана. да минава вече, че ми писна. Кат мине в четвъртък ще пиша повече

# 520
Дони ще стискам палци, но си знам че е го вземеш.
И на мен ми писна от тоз' тъповат шуменски - ама то няма такова - посредствена работа, чак мм вика какво е това нещо какви са тези двойки, тройки .... магистри сме всички там, някои дори са с по една ВЕЧЕ / като мен  bowuu/... както и да е, жалко че не съм в Софийския, при всички случаи там са по-в час ама на ... тройки, двойки нямам, ама пак е тъпо ... Донииии далеч съм от твоите отлични оценки Simple Smile.
Ралче добре, че нещата при вас се нареждат... при мен просто няма как да се наредят, че все спим в различни легла и срещите ни мога на пръсти да преброя  ooooh!. Айде оправете къщата и някой ден може на гости да ви дойдем.
Мони, как е новата работа?
Люби, какво е положението при вас?
Оня ден като чух Орландовци и викам дали да не звънна на ДОника, ама после реших че сигурно ще й звънят който се сети, та затова се спрях  Wink, друго е да знаеш, че "родната полиция те пази".

# 521
  • София
Ето ме .Не пускам лаптопа а от телефона не ми се пише.Много грешки.
Ели работата за сега ми харесва .Има по добри условия .Като си на по високо ниво и хората се държат смешно.
Дони как сте ?При вас е интересно.
Рали мн ме кефи Йоето как се радва на подаръци.
Тоби личи ли ти вече?
Люби ще ти е трудно,но поне Кари ще е спокойна.
Днес и аз поръчах униформа.две блузи и един суичер 80 лв.
Трябва и още за смяна.
мМоето дете няма да разбере какво е ваканция.Но пък тя мн иска на градина.Даже се сърди ако я вземем преди 6.Айде лека

# 522
  • София
Добро утро,
Вчера Стани има официален мейл от Агенция "Пътна инфраструктура", че движението в посока от и за София почивните дни ще е в две ленти, че иначе стават задръствания заради ремонтите, дето ги правят. А той им писа, защото се беше ядосал, че стават задръствания и с право.  Понеже не местят тези конуси, които служат за разграничаване на лентите и колите чакат на опашка в една лента. А сега вече ще ги местят и лентите ще са две и колите могат да са в две колони. Сложила съм го и във фейса. Приятно се изненадах и казах "Браво", че и в нашата родна държава, понякога могат нещата да се случват добре и да се вслушат в гласа на редовите граждани Grinning.
Дони, радвам се, че се разписа. Ще го вземеш изпита, сигурна съм. Не ми харесва това, което споделяш за тези панически атаки...Дано да нямаш много такива епизоди.
Мони, радвам се, че ти харесва на новата работа.
Йоето, да, като й купя нещо, много му се радва, но и аз гледам да не е постоянно, точно за това, за да цени това, което се прави за нея. За тази кукла на Маша, ме моли две седмици, а и тя наистина много я искаше, а и филмчето йе любимо Heart Eyes. Много ми липсва тук, но там й е по-добре. Убедих се вече. На чист въздух, навън на поляната има шарена сянка. Там е окосено и напръскано против кърлежи. Вътре пък в стаите е по-хладно и като напече много навън, вътре си е направо прохладно. Сега се радва, като й казах, че ще ходим на почивка в Гърция.
Аааа, и да кажа, оправихме си велоергометъра и мисля да почна да го ползвам по предназначение, на плажа да не съм най-големия кит...да видим дали ще успея с начинанието Thinking. Имам около два месеца.

# 523
  • Ловеч
Ето ме .Приземих се на работа-ходя за по два,три часа но са разпокъсани и отива почти цял до обед.
Мони ,пролича ми много по-рано от първият път,за един месец съм качила 1 кг-+4 съм от началото.
Вече не ми е толкова лошо,но похапвам на 2 часа Rolling Eyes
Ралче и моят тигър се чувства добре с баба си,там има и деца ,играе по-цял ден.За три дни е направил бузи и тен Heart Eyes
Дони това с атаките не е добре,имам приятелка която чат пат я навестяват и пие хапчета иначе се тормози без причина .Успех на изпитите.Това при вас е ужасно ,но май ще е като всяко чудо за три дни и толкова....

# 524
  • Русе
Привет!
Рали, поздравления! Така е, децата убиват интимния живот..И аз като Мони се радвам на Йоето как оценява всичко. Нашата се държи все едно сме и длъжни. А в магазините направо взема без да пита.  Close За да съм честна, откакто сме сами в повечето време слуша. Хубаво и е с мама.  Heart Eyes Днес я лакирах, за да я зарадвам. Беше и за пръв път, че не ги одобрявам тия неща, похвали се на всички. Пърхаше от щастие.
Ще имаме гости довечера - кръстниците ни от сватбата. Помолихме ги голямата им дъщеря да кръсти Гери ( тя е тийн) и да се разберем какво що, че да запазваме вече църква и заведение.
Тобева, и аз така похапвах на честичко. Правя го и сега.  Embarassed Поне пуснах кростренажора в OLX, че го използвам само за закачалка. Ми срамота е.
 Иначе да, втория път по-рано ми пролича.
Дони, и аз вярвам, че ще вземеш изпита. За другото - надявам се да вземеш мерки и да се наредят нещата.

Люби, жалко за Кари, но от друга страна пък ще разбере колко е хубаво да си ваканция. На теб няма да ти е лесно, ама е добре да ангажираш бабите повече /аз ако имах някоя наблизо хич нямаше да се размине/.

Единствената баба, която мога да ангажирам, е моята - на 83. Но не мога твърде да разчитам. За по 5-10 минутки - става. Да ми е жива и здрава. Другите баби са на работа до след 18ч. През уикенда мога да ги оставям на майка ми за час-два. После баба ми я издирва, за да ги обслужва тях. И тя, горката..Все едно има още 2 деца на главата. Освен това и работата и е много стресова. За това гледам да не прекалявам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт