Моето дребното спи след като будува два часа сутринта и се кокори да огледа и проучи всичко. Само му пречи вечно легналата поза и невъзможността да обикаля
След изследването на апартамента, откара един хубав сън. Дори успях да се лакирам 
Мен сега ме вълнуват само бебешки работи и неволи. Например що е това колики и няма ли да ми оставят детето на мира. Милото геройски почти не плаче, само ръмжи като мече. Май друго бебе не съм чувала така да ръмжи
Аз се борих със запушени канали... То или тека като река, или нещо не стига и дребното виси да суче на половин час, или нещо друго ще има. Ех кога ще се свършат и тези проблеми и кърменето да стане песен.
Ходихме с дребното един ден до офиса да си оставя болничния и да оправя някои неща. Имам чувството, че вече ми е толкова далечен моментът с работата. Все едно от години не съм работила.... Не знам как ще е след година и нещо като трябва да се връщам.
Които сте по майчинство имате ли ги тези терзания?
Много писах, хайде друг път пак
Да сте добре и да се радвате на лятото! 
.

. Имах много натрупана отпуска и си я взех почти цялата. Ще видим как ще стане с Дани - свеки ще дойде /ама като го знам, че само при мен иска направо не си представям какво ще правят 
Поне пих 2 чаши бяло вино на спокойствие.
и ширеща се посредственост в обществените заведения.