ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 791
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро и от мен,
Вчера се прибрах с автобуса от Троян, Стани остана да оправят стаята. не бях пътувала с явтобус от години, и все мислех, че ще ми стане лошо, но се оказа, че този е конфортен, с вентилация, и не ми стана Crazy. Иначе, събота беше много натоварена, започнахме стаята, аз носех камъни, после ме хванаха, да оправям едни клони, дето ги рязаха, изобщо тежка физическа работа. Сега се чувствам като разглобена, но пък ми е леко. Mr. Green. И реших да се стягам до почивката, минавам на диета и започвам да ползвам велото- колкото успея, толкова, все ще е от полза. Че се отпуснах последните месеци и не се чувствам добре. И без това Йоето сега като е там, вечерите са ми по-свободни...
Дони, тази идея, за която разказваш, много добре ми звучи, браво Heart Eyes. И аз смятам, че такава подкрепа би била много важна, за родителите, озовали се в такава ситуация, особено в началото.
Ели, съжалявам за яслите, знам как се чувстваш. Като бяхме в старото жилище, ДГ ни беше през улицата буквално, но Йоето не я приеха, защото не й стигаха точките. Плака съм от нерви и яд тогава.
Люби, коя дата резевирахте за кръщенето? Ще чакам снимки Heart Eyes. Вчера и на Троян много валя, цял ден...спря, чак по пътя, като се прибирах по магистралата. моля се и днес да не вали там, за да могат мъжа ми и другите майстори да дооправят стаята Praynig.
Мони, и аз мисля, че няма лошо, ако искаш да запишеш, ще ти е нанагорно, ама наистина с годините става все по-тегаво. Ето аз сега трябва да си направя дипломната работа за втората магистратура, дето я отпочнах, ами вече колко месеца и не стигам до там... ooooh!.

# 541
Ралче, на каква тема ти е магистърската теза? Аз на твое място бих отишла на изпит.
Моята магистърска теза беше нещо за инвестиционния риск - не толкова банково. Но мога да питам една колежка с която се виждам дали пази нейните - нещо за ритейл банкиране беше.
Пътуването с автобус не е приятно изживяване за мен поне, дори и влаковете отблизо ги знам - с Марти много ги ползвах.
Люби, този имах предвид, да. Май няма да го посетим скоро де.

# 542
  • София
Добро утро.Аз съм в метрото.Бяхме и ние два дена на Орешак.
Рали др път трябва да се видиме.
още един месец и отиваме на моренце.Тази година пак на Албена.И ще сме сами.Ще си починем.пиша от телефона и ми е трудно

# 543
  • София
Привет,
Нещо пак никой не пише...надявам се, че са добре всички Hug. Аз започнах режима си и тренировките /на велото и отделно силови упражнения/ и вече се чувствам по-добре, по-леко и някак си по-енергична съм. Този път съм решила да съм сериозна, докато не видя ефект. Нещо май ще ми подрани цикъла и може и да има някаква връзка с таиз промяна...ходих до аптеката да си купя консумативите, че нямах в мен нищо. Друг път имам всякакъв вид и си ги нося с мен постоянно, а сега нищо нямах.
Днес имах едно мероприятие пак с много хора и много се притеснявах как ще мине, защото миналото такова мероприятие се провали тотално. Този път обаче мина успешно и ми олекна. Даже останаха сладки, дето бяхме купили за участниците и сега ще нося на Станиславчо /аз сив зех една, две/ Mr. Green.
Аааа, и паспорта на Йоето е готов, може би днес Станиславчо го е взел. Вече можем да ходим в Гърция, че тя, милата, все питаше готов ли е, да не би да не й го направят и да не дойде с нас Heart Eyes.
Елена, още не съм си избрала магистърска теза ooooh!, трябва да си избета тема, да ми я гласуват на свъвет и после да направя защита. Нямам опция за изпит държавен, ако имах, щях да се възползвам от него. А етот ук, нямам време, а отделно си знам, че ми виси като ангажимент, времето си минава и така Tired.
Мони, ще се видим. Ама сега и времето е кофти, а и ние с този ремонт разбихме всичко в къщата и е лудница. А и тази седмица, ще пътуваме събота вечерта и неделя на обяд се прибираме, че аз в събота съм на работа.
Люби, Тоби, Дони, надявам се сте добре, както и децата също.

# 544
Хелоу.
Пише ми се, ама не смея хахаха нали се махнах от всички групи и клубове и сега се чудя с кого да споделям великите си мисли и преживявания хахаха.
Ралче, действай само така. И на мен ми се ходи на спорт, но не и в къщи. Най-добре някъде навън, но още се разправям с мм. Искам да имам 2 часа само за себе си, далеч от домашните любимци.
Оххх един ден си забравих ключовете в ключалката, оня ден съм пуснала пералнята без прах, днес през цялото време бях убедена че имам 4 лева, а се оказаха 2 хахаха просто става от весело по-весело.
Днес държа Дани по гащи - няма такова пишкане просто - на 10-15 минути  ooooh! изпрах 8 чифта и то за нула време и сега пак му сложих памперс. Марти по-бързо се научи, този малкия е упорит като ...... бивол - ако не реши той самия, няма да го направи.
Мони като дойдете да се обадиш - ние често ходим до Кранево - мм нали е управител на базата и там, и доста често се помотваме натам.

# 545
  • София
Добро утро!
Охх друго си е човек да почива събота и неделя.
Как сте всички?
Аз пия кафе и се чудя какво да правим.Мони иска в зоологическата.
Аз започнах пак 90 дд диета обаче съм пред цикъл и вместо минуси имам плюсове #2gunfire
Ели искам да запазя само за 2 дена на Кранево.Обаче надали точно за събота и неделя ще има свободни места .Иначе от понеделник сме на Албена .
Той на каква база е управител?
Нещо ми е изнервено
Скрит текст:
така се случиха нещата ,че този месец на мъжа ми ще му платят по късно.около 5-ти а до втори трябва да  платиме заема .не ни стигат едни 100-200 лв .проблема е,че вече няма и от кой да вземеш назаем.малко тъпо мрънкане ама .....да си го излея

# 546
  • Русе
Дзяк!
Абе Кранево и аз го заглеждах, плажът е хубав, цените - народни, но всичко е далече от плажа. Аз търся нещо на първа линия, че с 2 чадъра, басейн, кърпи, слънцезащитни, вода и т.н. ще е приключение. А, да и + бебе 10кг. Мислим да наемем апартамент в Поморие, но докато се натутаме и да не свършат свестните, че и до 60лв. търсим на вечер. Другата седмица вече ще трябва да резервирам.
Мони, разбирам те!
Скрит текст:
Ние нямаме заем, но пак харчим на зелено. Е, имаме един към баба ми за ТВ-то, но не ни притиска краен срок. Макар, че аз мразя така. Та в този ред на мисли, започнах да си разпродавам вещите. Продадох кростренажора. И без това се използва само за закачалка. Сега се надявам с тези пари да закърпим положението докато взема майчинството. Че от август съм на минимално, лелелеле. И на 02.07 изтича гражданската на колата, разни масла и филтри иска ММ да сменя...
Снощи излязохме за малко само двамата с ММ. Отрази ни се добре. Ходихме с единия девер и жена му на по бира за 2 часа, но все е нещо.
Ели, Кари така минираше като я пробвах. Накрая на яслата я научиха и махна памперса от раз. ( на 1г и 8 м). Сега нямам изобщо намерение да се мъча. Просто ще изчакам. ММ все ме пита няма ли да я слагам на гърне, аз се ослушвам.
Рали, кръщенето ще го правим чак на 01.08 ( 2 дни преди рожд.ден на Гери) Искахме да е 2 в 1, но се пада понеделник и няма да е удобно за гостите.
Хайде отивам да проверя децата какви ги вършат. Приятен почивен ден!

# 547
Ами комплексът на Кранево е на 5 мин от плажа всъщност. Има 20 бунгала с по две отделни стаи със самостоятелна баня. Интерпарк се казва и със закуска стаята на вечер е към 75 лв каза мм. Това лято правиха ремонт на всичко и е доста прилично.
Колкото до парите - еееее ама какво ми говорите - никога не стигат и аз престанах да купувам каквото и да било, за да не се впрягам - казвам на мм какво ми трябва и толкова изобщо не знам как и какво има по неговите сметки.
Имаме една ипотека дето я плащам през моите и това е, от там нататък не знам наистина. Аз преди правех сметка на всяка стотинка - късаха ми се нервите и само се тормозех - сега нямам подобни проблеми.
Мони, за 100-200 лева - кредитна карта - ако я ползваш внимателно, няма да ти се наложи да платиш и един лев лихва. Гледаш да се вместваш в гратисния период и това е напълно достатъчно да контролираш финансите. Разбира се никога не бива да се прекалява и да се олива човек.
Та Люби, Мони, ако искате Кранево - обадете се. В интерес на истината в момента почти няма туристи и то не само там, а навсякъде. Все повече сезонът се сбива в два месеца и просто само лагери на русначета и украинци тук-там, които почиват в техните си бази ... айде къде са тези "очарователни" американци дето толкова възхваляваме ... или дори европейците - едни румънци и това е ....
Разбира се аз наоколо чувам предимно руска реч , но това са тези които си купиха жилища наоколо. Англичани и германци не съм видяла още, май няма и да видим .... иначе ако ги слушаш - еее ама няма никакъв отлив на туристи ....
Люби, той вече е на 1г и 10 мес ... вчера поне седна на гърнето /знае за какво е/, но стана веднага.
Отидохме днес на Кранево на плажа /нали мм все е на работа/ и в чудо се видях - единия и другия във водата /Дани като разбра за какво става въпрос лелеле/, не мога да ги извадя - тя водата е студена, те посинели, рееев, разправии, ужасТ - хич не бяха доволни околните хаххаа
Аз всъщност влязох да ви се оплача много много много - вчера като слизах от колата и съм хванала Дани да сваля и телефонът ми пада /защото беше много важно да отговарям в скайп! #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out/ и се чупи  Cry  Cry  Cry толкова си го харесвах, толкова, толкова, толкова ....... цяла нощ кошмари сънувам, сега трябва нов да си взема /че то дисплея струва колкото нов/ и ми е гадно, гадно, отвратително ....
Стана ферман, ама ще прощавате.
Сега да ви се похваля колко чудесна ми е кожата на лицето хахахахаха  bowuu /циганката умре, та затова/ - купих си хума и бадемови трици и след баня ги редувам - трици, или 15 минути с хума, или като застройвам супа си слагам белтъка на лицето - е казвам ви светна хахахахаха, сега ако мога и да се върна 15 години назад ....
Охх прекалих момичета, айде сега вие.

# 548
  • София
Ели много кофти.Поръчай от някой китайски сайт само дисплей.Много са евтини там .
Иначе и аз Кранево го харесвам.Плажа е същия като на Албена.Цените двойно по ниски.
Не е лошо.Ако реша нещо ще те питам.
абе аз да питам ЗАЩО тия хора са станали толко заядливи?????
Днеска излизаме и една не спря според мене целенасочено да ме хапва.
Мн било тъпо да си ровиш телефона .училището ,което съм избрала било гадно.Нито съм и искала мнението ,нито ме познава толкова добре.Ядосах се . #Cussing out

# 549
Няма дисплей там - само стъкла, вчера оръшках всички, ноооо тц  Cry ..... не е заради апарата, а парите които ще трябва да дам, съвсем не навреме и място  ooooh!
Да, относно Кранево - така е - има места за събота и неделя  Sunglasses.
А колкото до хората - всички са се озверили и са станали само вождове. В този случай - след всички дзен мъдрости, библейски и житейски - не мога да променя никой и нищо, единственото което мога да променя е СЕБЕ СИ - та просто се "издигаш" над ситуацията и променяш отношението си към нея /въпросната заядливка я отсвирваш и вътрешно почваш да я игнорираш - нали все пак не ти плаща тя сметките, че да дава съвети/. Казва си мнението и ок, от там нататък до сега си се справяла чудесно без нея и занапред така ще бъде хахаха  Wink

# 550
  • София
Ами аз от доста време вече игнорирам хората ,но не мога да спра да се учудвам.
Тази сега роди трето дете и май и е нещо нанагорно.ама аз не съм виновна ,че някой си е в депресия.И най вече ме издразни ужасно не тактичния начин на изказване на мнение.Цял живот съм живяла в Дружба и мн добре знам и училища и всичко.това училище едно време беше най елитното.Сега вече не е така.Но пресичам улицата и сме там .Другите са същите.Но тя такива коментари даде че кой знае как съм гледала.За нея най -добро било тяхното училище.Емиходете си там .Съгласна съм ,че средата е много важна .  квартала навсякъде е една и съща средата.дали е 4 то или 108-о.
Заради такива тъпи коментари от блока вече само ги поздравявам.Не понасям хора които забравят от къде идват

# 551
  • София
Привет, момичета,
Ето ме на линия, след изморителния уикенд. В събота си бях на работа, после пътувахме за Йоето /т.е. на село/, там вали и студено, просто ужасТ. И не спря и вчера цял ден да вали, спря само колкото да отидем на кафе в Троян и Йоето да се полюлее. После се прибрахме в София и 22.00ч. аз вече бях скапана. Днес ходих да ми вземат кръв, че после чакам да ми дойде и е ужасно неприятно да ходя, докато съм в цикъл, а и да мога да чуя лекарката ми, че миналия път не я чух, явно беше отпуска и да не реши, че съм си спряла лекарствата...
Друго интересно- взехме на Йоето паспорта Heart Eyes. Вече можем спокойно да чакам почивката в Гърция. Тя е най-щастлива, едва го опазих, като й го дадох, да си го разгледа.
И тихичко да се похваля- Станиславчо май ще има увеличение на заплатата, дано да е така..
Иначе за финансовите въпроси, ви разбирам. И ние все правим сметка, и все не излиза докрай. Сега покрай този ремонт на стаята, съвсем се събра, защото освен пода, се оказа, че трябва да се смени и дограмата на прозорците и да се прави някаква изолация на стените.
Ели, съжалявам за телефона. Случват се такива неща, колкото и банално да звучи. Нашите тази година са на Кранево, заедно със сестра ми. Всъщност те вече няколко лета все там почиват и им харесва.
Мони, не се връзвай на провокации. Не си струва да се ядосваш, Пропускаш го покрай теб и толкова. Дано да намерите начин да се оправите с финансовия въпрос.
Люби, хубаво е от време на време такова излизане, да. Ще чакам после снимки от кръщенето Hug.
Тоби, не е писала от известно време. Надявам се, че е добре Praynig Hug.

# 552
  • София
Никой не е писал след мен, затова пак пиша аз. Излязоха ми резултатите от изследването и не са окей. Паднало е протромбиновото време под нормата, която трябва да е, не знам защо, като не съм си намалявала сама дозата Tired. И понеже не мога да намеря по телефона лекарката си, утре ще ходя до болницата на място. Ако нея я няма, да говоря с нейн колега, но да кажат какво да правя с дозите, защото така не може да остане. Ако ви кажа колко не ми се ходи, но нямам избор. Моля, стиснете ми палци Praynig.
И още нещо- не знам дали помните, дето се бяха скарали баща ми и Стани на Великден. Е. понеже той /баща ми/ днес има имен ден и Станиславчо му се е обадил да му честити и му се е извинил Heart Eyes. Много се зарадвах.
Само не знам как може в едни ден да имам толкова притовоположни емоции- от една страна безпокойство и напрежение, от друга- радост и облекчение Thinking.

# 553
  • Ловеч
Тук съм.Уж си мислех че лошото е преминало а то се върна с пълна сила.Краят на учебната година е и е доста натоварено ,но от утре всичко ще е наред.Вдруги ден отивам на екскурзия- времето е толкова непостоянно аз нямам кой знае какви дрехи, всъщност не мога да свикна с новата си визия и изпадам в лек ужастттт.
Мони , тоз модел хора срещам всеки ден - лошото е че се размножават #2gunfire

# 554
Рали вземай мерки! Дано тези лекари помогнат! Браво на ТМ - много умно е постъпил.
ТОби, много съжалявам, че ти е лошо /толкова съм благодарна, че не съм бременна/. Аз като се сетя какво е гадно, гадно .... все на мъж ми прилича това твоето  Wink /а не знаеш ли още?/

Дани днес не спа следобяд, защото ремонтите продължават с пълна сила. Разбира се заспа в 6 и не знам каква вечер ме очаква  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт