Вчера се прибрах с автобуса от Троян, Стани остана да оправят стаята. не бях пътувала с явтобус от години, и все мислех, че ще ми стане лошо, но се оказа, че този е конфортен, с вентилация, и не ми стана
. Иначе, събота беше много натоварена, започнахме стаята, аз носех камъни, после ме хванаха, да оправям едни клони, дето ги рязаха, изобщо тежка физическа работа. Сега се чувствам като разглобена, но пък ми е леко. Дони, тази идея, за която разказваш, много добре ми звучи, браво
. И аз смятам, че такава подкрепа би била много важна, за родителите, озовали се в такава ситуация, особено в началото. Ели, съжалявам за яслите, знам как се чувстваш. Като бяхме в старото жилище, ДГ ни беше през улицата буквално, но Йоето не я приеха, защото не й стигаха точките. Плака съм от нерви и яд тогава.
Люби, коя дата резевирахте за кръщенето? Ще чакам снимки
. Вчера и на Троян много валя, цял ден...спря, чак по пътя, като се прибирах по магистралата. моля се и днес да не вали там, за да могат мъжа ми и другите майстори да дооправят стаята
. Мони, и аз мисля, че няма лошо, ако искаш да запишеш, ще ти е нанагорно, ама наистина с годините става все по-тегаво. Ето аз сега трябва да си направя дипломната работа за втората магистратура, дето я отпочнах, ами вече колко месеца и не стигам до там...
.
. Аз започнах режима си и тренировките /на велото и отделно силови упражнения/ и вече се чувствам по-добре, по-леко и някак си по-енергична съм. Този път съм решила да съм сериозна, докато не видя ефект. Нещо май ще ми подрани цикъла и може и да има някаква връзка с таиз промяна...ходих до аптеката да си купя консумативите, че нямах в мен нищо. Друг път имам всякакъв вид и си ги нося с мен постоянно, а сега нищо нямах.
.
/циганката умре, та затова/ - купих си хума и бадемови трици и след баня ги редувам - трици, или 15 минути с хума, или като застройвам супа си слагам белтъка на лицето - е казвам ви светна хахахахаха, сега ако мога и да се върна 15 години назад ....
.
.