Браво на мъжа ти.Все някой трябва да отстъпи.Мм не би го направил.
Ох цял ден изкарах на плодове и вечерта ядох зеле.Без хляб де.
Май няма много какво да пиша.А и от телефона ми е трудно
Браво на ТМ. 
Добре, че не ми се налага често. Вчера например вика: "Защо не намалиш косичката на Карито?" И аз: "Накъде повече?" И казах, че не харесвам къси прически като на момче, а нейната е такава и млъкна. 
В четвъртък почнах процедурите при доктора и 10 дни съм на строг сух режжим. В събота бях на погребение на една приятелка...после в черквата трябваше да паля свещи за здраве, да раздам , да се изкъпя и почнах да правя погача за бебето на една приятелка. бе добре ми се получи
Погачата не беше погача в буквалния смисъл. Бяхме в един бар, песни, пиЙене и танци...А аз ръждясах с над 1,5л вода. Обаче устисках. Де и с диетите да бях толкова твърда...В 12 се прибрах гроги...

. Стискам палци за прегледа, аз не залагам за пола, моля се да е живо и здраво.
.
. Нямам търпение да мине и този работен ден и да си ходя при Йоето. Вчера товарихме един матрак от стария апартамент за Орешака, но асаньора не работеше, та по стълбите го мъкнахме
. Отделно и бях тренирала преди това, та поне не се притеснявам, че вечерята ми, която беше шопска салата и череши след това не се е изгорила. 
.
/защото повечето отидоха в училищата, за да ползват предимство ... отново ..../

и мм каза - такова намерил-такова довел, та и аз така - такова съм намерила - значи е супер хахахаха .Препоръчани теми