ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Рали дано всичко е ок.
Браво на мъжа ти.Все някой трябва да отстъпи.Мм не би го направил.
Ох цял ден изкарах на плодове и вечерта ядох зеле.Без хляб де.
Май няма много какво да пиша.А и от телефона ми е трудно

# 556
  • Ловеч
Пол не знам още - на 14 съм на преглед  и тогава ако се вижда нещо.Поне го усещам вече, което ми пречи да спя нощем Simple Smile

# 557
  • Русе
Рали, имаш стиснати палци от мен!  Hug Браво на ТМ.
Тобева, приемаш ли залози?  Grinning
Мони, аз тотално зарязах диетата. Отивам да се срамувам в ъгъла. Такива, които си натрапват мнението и мен много ме дразнят. Има една такава роднина на ММ, близка такава  Wink Добре, че не ми се налага често. Вчера например вика: "Защо не намалиш косичката на Карито?" И аз: "Накъде повече?" И казах, че не харесвам къси прически като на момче, а нейната е такава и млъкна.

# 558
  • София
Всеки си има мнение .Но някои се изказват прекалено недискретно.
Аз пътувам за работа.Нещо тезо дни съм кълбо от нерви.Тази нощ се събудих към 4 и няма сън.

# 559
Тобева, аз залагам за момче  Laughing тук останахме пишещи предимно такива с повтарящи се (от един пол двечките деца). Що да се цепиш от колектива  Mr. Green

Викито го записахме в 45то у-ще, което е в стария квартал. Пак ще пътуваме съпер много и пак ни чакат схеми с транспорта до там. Уви, в у-щата до нас никъде не го приеха. Нито точки много събрахме, нито връзки имахме и накрая трето класиране мина и той неприет никъде (кандидатствали сме в 5 у-ща). Видях, че в 45 има още места и занесохме докс. Нямаше точки, условности, подкупи.... Ненормална работа.
Той пък е щастлив, защото част от приятелите му от градината ще учат там. Ха дано му е на късмет у-щето.

Спи ми се, гладна съм, а онова малкото час и половина не слиза от ръцете ми и гърдите ми.

# 560
  • София
Кокос, бива го 45то. Познавам много деца, които са там и мойта кръщелница също. А една съученичка на майка е учителка там Wink
Аз съм в някаква дупка, която за мое огромно съжаление и в алкохол не мога да полея Wink В четвъртък почнах процедурите при доктора и 10 дни съм на строг сух режжим. В събота бях на погребение на една приятелка...после в черквата трябваше да паля свещи за здраве, да раздам , да се изкъпя и почнах да правя погача за бебето на една приятелка. бе добре ми се получи  Blush Погачата не беше погача в буквалния смисъл. Бяхме в един бар, песни, пиЙене и танци...А аз ръждясах с над 1,5л вода. Обаче устисках. Де и с диетите да бях толкова твърда...В 12 се прибрах гроги...
Кокос, ти кога ще правиш погача на Алекс - имам да се реванширам, че на Вики ми беше от сефтетата и не на фона на сегашните малииии Embarassed
Гого днес беше "пусену" на градина и вече е "канция"...Август на занималня в Пумпелина и те така.
Рали, кофти с тия резултати. А защо не посетиш моя ирисолог? Поне ще те диагностицира като хората най-малкото. Не споменах, че заведох и свеки и на нея всичко и каза как си е.
Ели, сдоби ли се с нов телефон?
Тобева, айде весела екскурзия. Бе аз ти пожелавам панделки, ама...
Люби, а сега 3 девойки ли сте си в къщи?
Мони, следващият път на такива компетенции им го рекни, че ако детето го мързи да учи и в Кеймбридж да го запишат, все тая.
Ай много здраве за сега Wink

# 561
  • Русе

Люби, а сега 3 девойки ли сте си в къщи?

Ахъм. Днес едва гледам - Герито е станала същи караконджул. Има един сън през деня и вечер заспива към 11.
На Тобева и аз и пожелавам панделки, но вярвам в това, че повечето случаи децата са еднополови, изключенията са рядкост.  Peace
На теб, Дони, да се оправяш бързо! Този режим във връзка с проблема с гласните струни ли?

# 562
  • София
Добро утро, девойки Hug
Искрено се надявам, че ще се оправя вече времето и до края на лятото ще усетим, че наистина е лято. Благодаря ви за стиснатите палци, свързах се с лекарката и тя ми каза как да коригирам дозата /съвсем леко/ и след две седмици отново за контрол. Тя каза, че може и лабораторна грешка да е, и затова и леко я коригира дозата. Успокоих се, като ми обясни и сега си пия по новата схема и чакам да дойде времето да отида пак.
Честно казано, не ми се пият тези лекарства, има си съответните негативи, като супер силен цикъл, да внимавам да не се порежа, че няма да може да спре кръвотечението, супер лесно ми излизат синини, но поне така съм спокойна, че няма пак да преживя нещо такова, каквото мис е случи.
Йоето пък да вземе да ритне в единия прозорец, нещо се била ядосала и той да се счупи на село Shocked. Добре, че не се е нарязала. Говорих и по телефона вчера, обяснявах, като се видим, пак ще й обяснявам, направо изтръпнах, като ми разказа баба й. Казах й, че колкото и да е ядосана, не трябва да прави такива неща, от които може да се нарани. Дано да ме е разбрала...
Дони, не съм ходила на такова нещо. Мислиш ли, че за моето положение има смисъл Rolling Eyes. Що се помисля Hug
Тоби, честити ритничета Hug. Стискам палци за прегледа, аз не залагам за пола, моля се да е живо и здраво.
Ели, купи ли си нов телефон. Времето при вас как е?
Люби, разбирам те Hug.

# 563
  • София
Прочетох ви но много ме боли глава и не ми се пише

# 564
  • София
Люби не, лекувам кръста, че съм със сериозно протриване на прешлените. Почти дискова херния.
Рали, ами пробвай. Ще ти кажа от какво е възникнал проблема. Какви мерки да предприемеш.

# 565
  • София
Добро да е утрото ви,
Днес последен ден на работа, едва се събудих сутринта, явно и съботата като ми беше работна ми се събра повече умора Tired. Нямам търпение да мине и този работен ден и да си ходя при Йоето. Вчера товарихме един матрак от стария апартамент за Орешака, но асаньора не работеше, та по стълбите го мъкнахме Tired. Отделно и бях тренирала преди това, та поне не се притеснявам, че вечерята ми, която беше шопска салата и череши след това не се е изгорила.
Дони, ами ще си помисля за тази диагностика. В крайна сметка, няма как да повлияе в негативен аспект...Като каза кръст, мен ме боли от лявата страна отстрани на едно точно определено място вече цяла седмица. Много е странно, че като съм по-физически активна, като ходя пеша, като тренирам, не ме боли, а например тази сутрин, след ставане от леглото след сън, го усетих много остро. Не ми се занимава да ходя по лекари и за това, надявам се да мине...
ПП. Забравих да честитя на Кокосчето новото училище на Вики и да му пожелая много успехи и късмет! А на теб, Кокосче, ти желая смао най=прекрасни мигове Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 09:10 от ral4e!

# 566
Много е приятно очакването да видиш детето след като сте били разделени Simple Smile.
Кокос, честито за училището. Не е приятно, че все трябва да се търси транспорт, ама ... Аз тук до нас имам едно училище, макар че не ми е много по вкуса, но пък е само на 5 мин и след като мислих много най-вероятно ще го запиша там /но това ще е догодина чак. Сега ще гледам да го преместя във Варна в предучилищна на градина - сега вече места има където си пожелая  ooooh! /защото повечето отидоха в училищата, за да ползват предимство ... отново ..../
Тоби не се преуморявай!
Дони и ти! Направо идвай да те масажирам - само почивка и масаж оправят твоя проблем.
Мони, нещо не си много разговорлива напоследък.
Люби ти с две деца и сигурно до комп не припарваш.

# 567
  • Ловеч
Ехооо!Прибрах се снощи,днес нс работа а следобед реанимирах.Отекли са ми краката,иначе съм добре.
Колегите  бяха мили и грижовни чак досадни.Който каквото яде ме черпи-страх ме е да се кача на кантара.

# 568
  • София
Добро утро,момичета!
Пуснала съм лаптопа и сега ще пишааааа.Ели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нещо да ви кажа съм мн вкисната тези дни.Такова състояние рядко ми се случва за по повече от 1-2 дена .
И от цялата работа мм го отнася .нещо ме дразни.Само нещо мрънка.Все се изказва ./Косми имало.Все се чистело пък било мръсно.Ей такива .
И с тази негова работа още по ме дразни.Седи си не едно място и това .
Понякога така се замислям за нещата...
Като баща е номер едно,но като съпруг не е това което искам .
Сигурно много го смачква това ,че не изкарва пари.Но пък и на мене започна много да ми писва .
Сигурно е моментно това дразнене ама и аз малко да помрънкам.
Тобева личи ли ти вече?
Ивко радва ли се или още му е все тая ?
Снощи разбрах ,че една позната е бременна с трето.браво на нея .Аз за второ не мога да се навия .
Рали на Орешак било мн гадно.
Дони много кофти с този кръст
Още няма и месец и излизам отпуска.

# 569
Хм, относно мъжете - хахахаха - аз като съм толкова отворена, разтропана, интелигентна и т.н. пък като гледам къде съм ахахахаха .... Мони, няма как да промениш нещата затова променяш СВОЕТО ОТНОШЕНИЕ към тях. За съжаление богатите, готини, хипер сексуални пичове /дори и да ги има някъде/ са единици и вземаш това, което е наоколо.
Хахахаха по този повод нали разни чужденци се мотаят наоколо, повечето двойки са страшно гротескни - що-годе прилични момчета до тях едни страшни жени  #Crazy и мм каза - такова намерил-такова довел, та и аз така - такова съм намерила - значи е супер хахахаха .

Тобева аз пък все съм мразела да ме черпават от чуждите яденета - никога не ми се прияжда ако видя някой да яде нещо, да не говорим че дори не забелязвам.

Относно третото - аз имам доста познати с по три деца като се замисля сега. А оня ден една майка с две момчета големи явно ученици и една количка с две момиченца-близначета около 5 месечни - купон безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт