ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 783
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Кукуу! Хайде и аз в кюпа с прецакан телефон. Не мога да го включа цял ден.  Confused А точно сега не е времето за ремонти или нов. Гери рева снощи до 2 часа. Коликите минаха сякаш по-леко, ама тези зъби ни разказаха играта. Този е 9-тия и още един се мъчи да пробие. ММ и Кари бяха на село, но не можах да си почина. Сега всички са вкъщи вече. Иначе днес ненадейно се сдобих с нова роклА - най-обичам така. Вчера си взех едни сандалки от Паолото много намалени. И стига толкова. Трябва на Гери да купя тоалет за кръщенето, ама съм много взискателна.  Crazy

# 571
Хилоу агейн, дет са вика  Mr. Green

За училището - където му бил късметът. Аз само се надявам да случи на госпожа и готин клас и да се разбират. Другото са бели кахъри Simple Smile

Дони, Алекс направи 40 дни преди седмица, но майка му нали е една идея несериозна и не можа да се организира. Отделно беше период, в който всичко пътуваха нанякъде и нямаше да дойде никой...  и засега няма. Може да почерпя Някой ден по повода, препоръчително преди да е тръгнал по гаджета Wink

Аз съм с двамата вкъщи и все още оцелявам. На моменти не знам на кой свят се намирам. Само знам, че в този свят същесвува рев и "мамо, хайде да си играем." И включвам автопилота да огрея навсякъде  Grinning

# 572
  • София
Девойки Hug
Завърнах се от уикенда и се радвам да съм в офиса, защото в събота ми се разказа играта- оказа се, че трябва да се чисти един хамбар, дето е до стаята, на която правим ремонт и 4 часа сме чистили от там дъски, боклуци и кофи с пръст Crazy. Не фитнес, ами не знам какво. поне го гледам от хубава страна, че наистина това физ. натоварване си е вид тренировка Mr. Green.
Иначе се оказа, че моята най-добра приятелка са на почивка на в един хотел с басейн на Чифлика, та ходихме да се видим Heart Eyes. Не я бях виждала няколко месеца, че бяха в Испания, всъщност от Нова Година. Йоето си игра с нейното момченце, но не можа да се изкъпе в басейна, защото не й бях взела банския, а и аз за мой късмет съм с МЦ, та нямаше как да стане за къпането, пихме само кафе. И пак й беше разнообразие, а и те двамата много си се обичат засега, да видим по-нататък Heart Eyes Whistling.
Тази седмица трябва да доплатим и почивката и мога да започна да броя, въпреки че има още доста време, от 12.08. сме там...нищо, до тогава ще гледам да съм сериозна с тренировките.
И така покрай мен.
Люби, съжалявам за телефона. И честити придобивки. Аз мисля, като ходим в четвъртък до Мола, да си платим почивката /там е офиса на фирмата/, да се поогледам за нещо лятно. Ще чакам после да покажеш рокличката, като я избереш и купиш за Гери. Дано тези зъби да избият и да не я мъчат много. Милата...
Мони, разбирам те Hug. Но наистина гледай от положителната страна, това, че ТМ е страхотен баща всъщност изобщо не е малко. Има много мъже, дето ама изобщо все едно децата им не са от тяхната къща, имам и лични примери и честно казано, на жените им, изобщо не им е лесно...а то винаги има по нещо. И аз имам много неща, дето ме дразнят в Станиславчо, но гледа да не си го слагам на сърце и да не задълбавам и да ти кажа, май ми е по-лесно така.
Ели, ти го каза на Мони, но и на мен много ми хареса това и ще го приложа за себе си, за отношението, като не мога да променя нещата, то мога да променя аз отношението си към него...Много точно ми дойде, особено така написано, от друг човек. Благодаря!
Тоби, сега го дават горещини, така че почивай повече Hug.
Кокосче, хубаво е, че оцеляваш, само период е Hug
Дони, как е кръста? Вие тази година на море ще ходите ли?
Хайде стига съм писала...до скоро...

# 573
  • Русе

Аз съм с двамата вкъщи и все още оцелявам. На моменти не знам на кой свят се намирам. Само знам, че в този свят същесвува рев и "мамо, хайде да си играем." И включвам автопилота да огрея навсякъде  Grinning
+1
Днес се срещнахме с още 2 майки с бебета. Защо сме ходили все по срещи, тя искала да се люлее и пързаля. Отговорих и, че и аз имам нужда да си поговоря с някой на моята възраст. Отговора беше: Е, ами ще си говорите по телефона!"
За училището и аз се надявам да ни е на късмет. Поръчахме раница от Ebay, че тук са по 80лв. с Monster High, а там е 30 долара. Ще ми излезе 56лв. с доставката. Пак не е малко.
Сега съм с една Нокиа от преди 7 години. Все едно никога не е бил мой телефон. Наново му свиквам. За временно ползване става. Довечера ще ходим с Венци да видим за ремонт.
За морето - и ние по принцип към 10.08 мислим да ходим, но с тоя моя цикъл, където ту идва по-рано, ту - не, не можем да предвидим. Освен това очаквам отговор за един апартамент дали ще е свободен.
Не знам дали споменах, но този петък ще имаме лятно парти от работа. За там ще е новата рокля, че иначе го мислех как ще съм на 3 събития с една рокля. То е на ретро тематика, но няма да се глася специално и без това много малка част от колегите спазват дрескода. Повечето се обличат "нормално", както казва ММ. Нещо нямам мотивация да ходя специално за ретро тоалет и прическа. Може да си спретна сама ако ме оставят. Нещо с обем и очна линия, да не се докарам като Ейми Уайнхаус само.  Wink

# 574
  • Ловеч
Наспах се- бях на работа до 11 , прибрах се легнах та до сега.
От пътуването се сдобих със цистит и схванат врат от който нощем не мога да си намеря място.
Преди пиех аулин , сега съм на топли компреси и масаж.
Вече ми личи, и колежките само за бебета говорят.
Като стана дума за мъже то няма лошо да свикваме , ама ако мрънка и постоянно е крив #2gunfire
Децата ще пораснат и ако ще трябва да живея с вечно сърдито старче.....
Кокосче  Hug

# 575
Чудесно - пишете да да.
С двамата е забава, но Кокос сега е ЛЕСНО, после става още по- като почнат да се дърпат за нещо.
Любиии, още не съм отишла до църквата аз  ooooh!, мани.
Днес успях да купя от дрешките в лидл за Дани - рано рано се метнах че да не свършат.
Ралче, в такива стари къщи е пълно с боклуци, които по мое мнение трябва да бъдат запалени, защото са ненужни.
Другата седмица идва една приятелка и смятам да походя на плаж с нея и двете деца  #Crazy.
Тобева това със схванатия врат е отврат, а цистит - още повече. Да се оправяш.

# 576
  • София
Мина ми кривотията и вече не ме дразни.
А и прекарах два страхотни дни с Моника по женски.
Ние също поръчахме раница от ибей .Излезна ми 50 лв.И най интересното е че си избра синя .Бебешко синьо.Ние удължихме морето с един ден .Заминаваме на 26 юли.купих на Мони някои неща от мола на мн добри цени.Има тениски и панталонки по 5 лв.айде после повече,че слизам от метрото

# 577
  • София
Ходи ми се и на мен по магазини. Искам да си купя дрехи и като се видя какъв слон съм се отказвам...Баси, почти не ям. А и нямам време кога да ида до някой магазин. Искам сандали. Искам всичкооо.
До морето има още 2 седмици. Ужас. Други години по това време се връщаме. Тази година планувам и второ за 4 дни тук...ама да видим ще ми станат ли сметките. В Поморие в Интерхотела. Не е кой знае какво, но там ще ни излезе без пари заради единствения ми келепир от ТЕЛКа на Гого - 200 лв за него и 200 за мен за балнеолечение. Другият ми вариант е Велинград
Гого се гледа с баба му и вече изтрещява. Вече прави все по-осъзнати и осъзнати бели...и новата му страст - мотора на баща му. До скоро го беше страх, а днес от сутринта е виснал при него да го вози. А как се кефи диването...ще ми белеят косите.
И съм пред жестока дилема...Много искам да си купя фотоапарат...обаче хладилника иска да ни изостави...и се боря със себе си и се убеждавам, че хладилникът е по-важен. Обаче от години не ми се е случвало да искам нещо толкова много Rolling Eyes Парите не са ми проблем - от 01,01,2014 всеки ден си събирам монети левчета и онзи ден си ги преброих и се оказаха една адски приятна сума...Обаче пусти практицизъм...имам да мисля още седмица, защото фотоапарата го искам за морето...

# 578
  • Ловеч
Дони ,купувай фотоапарат -хладилник така или иначе при нужда  ще купиш;-)
Аз дето уж си мислех че съм с възпаление ,нещо се чувствам дискомфорт при сядане и ставане и отивам на лекар днес .Рано е да ми тежи корема Rolling Eyes
И аз съм слон ,а всички ми се радват #Cussing out
Май и ние ще отскочим до морето ,че детето само за това говори-мислех за басейн но цените наоколо са ужасни #Crazy

# 579
  • Русе
И от мен глас за фотоапарат. Особено сега като ми се прецака телефончето и няма с какво да снимам.  Sad
Мони, това бебешко синьо да не е Frozen? Добре, че Карина не се сети да иска с тях.
Тобева, вземай мерки! И пиши после.  Hug
Вчера купих буйки-сандали на Гери. Тя не е проходила, но реших вместо да вземам декоративни и после такива, направо да купя за прохождане. Много ми се иска да украсим в ресторанта за кръщенето, цените са  ooooh! А в Джъмбо нищо подходящо не видях. Повечето са шарении и са за рожден ден.
Днес ми дойде в 4 сутринта. 3 месеца поред подраняваше с по 2-3 дни, този път 1 ден по-късно. Както и да го смятам морето все ще закача някой ден. А ние ще ходим за 5.
Днес успях да купя от дрешките в лидл за Дани - рано рано се метнах че да не свършат.

И аз днес ходих и купих на Гери от шортите.  Heart Eyes Купихме и нови щори за колата с Hello Kitty  - Кари ги избра.
В четвъртък съм с двете на консултация. Не знам ще има ли ваксини.

# 580
  • София
Люби учудващо тя не пожела с герои.Раницата е изчистена.Ще ви пратя линк като съм на лаптопа.
Аз съжалявам ,че не взех от hm още неща.Заслужават си на тия цени

# 581
  • Ловеч
Лека нощ Whistling
Щях да пиша,но бях 2 часа в спешна помощ- мама я ужили нещо и направи алергичен шок.Поради липса на токсиколог си е в къщи и през 5 минути я проверявам как е.
Бях и аз на лекар- провери шийката не е скъсена нито отворена, каза че слабите като мен носят плода по- ниско- ех как се зарадвах че според него съм слаба  Laughing
Препоръча да си купя колан , изписа и магнезий и каза да я карам по - спокойно.
Днес пуснах и кръв за хормона над 5 е а беше 1 и нещо #2gunfire
Имам и бактерии в урината....
Та все чудни неща, надявам се утре да няма нищо подобно Peace пък и ми е последен ден на работа.

# 582
  • Русе
Ехее, голямо премеждие сте преживяли. Дано като спреш работа и да се успокои хормона. Иначе за урината - на мен все ми излизаха бактерии като бременна. Явно не мога да я взема баш стерилно. Също и при бебето.

# 583
Добро утро.
Тоби - лелеле да си почиваш ей, слабачка такава!  Wink
Дони и аз така - съвсем съм се обезформила, а колко неща ми харесват по магазините  ooooh!.
Колкото до фотоапарат .... или хладилник ..... амиии този дето го искаш по-хубав ли е от твоя дето имаш. Аз лично винаги залагам на практичното  Tired, толкова съм смотана - всички пари които имаме ги даваме за къщата, а другото ... ама пък един път се живее ...

# 584
  • София
Тоби, следях те какво ще напишеш, радвам се, че всичко е наред с бебчо и теб Hug И да, справ е доктора, слабичка си си Heart Eyes. Почивай повече и дано наистина като спреш да ходиш и
на работа, да ти се успокои и хормона.
С майка ти сте имали голямо преживяване, дано от днес да е по-добре вече Praynig.
Люби, кофти ще е ако закачиш някой ден от морето с цикъл, но по-добре така, отколкото да го няма изобщо. На мен преди Йоето, като ми беше нередовен и не ми идваше по 50 дни, направо откачах и се побърквах от напрежение, идвало ми е да се метна от някъде Tired. Сега се радвам, че слава богу е редовен всеки месец идва, макар и с някакво изместване от 2-3 дни.
Честити неща за Гери Heart Eyes.
Дони, и аз залагам на фотоапарата. В крайна сметка, по-нататък ще дойде ред и на хладилника. Купи си го и му се радвай. Все пак в този живот, трябва и радости да си доставяме.
Мони, и аз съм обещала на Йоето, че като се приберем в София преди да заминем за Гърция, ще я завена на кино, ще ядем пуканки и после на пицария. Баща й не обича да ходи на кино, затова ще сме си само двете Heart Eyes. Ще се радвам да видя раницата за Мони Hug.
Аз съм добре. Тренирам си, чувствам се по-леко, сетих се, че имам в гардероба три сини дълги поли различни модели и една дузина в нюансите на синьото също блузки и потници, и си ги извадих и си ги нося, отиват ми на сините очи.
Нямам търпение да дойде петък и да видя Йоето. На мен ми е мъчно, но й е по-добре там. Тича по поляната, храни едно коте и едно куче, следобяд си почива вътре в стаята, където е хладно и не й е горещо. А и като се видим, няма по-близки от нас Heart Eyes. Играем си, гледаме заедно на таблета разни неща, говорим си.

Общи условия

Активация на акаунт