. Не фитнес, ами не знам какво. поне го гледам от хубава страна, че наистина това физ. натоварване си е вид тренировка
. Не я бях виждала няколко месеца, че бяха в Испания, всъщност от Нова Година. Йоето си игра с нейното момченце, но не можа да се изкъпе в басейна, защото не й бях взела банския, а и аз за мой късмет съм с МЦ, та нямаше как да стане за къпането, пихме само кафе. И пак й беше разнообразие, а и те двамата много си се обичат засега, да видим по-нататък
.
. Но наистина гледай от положителната страна, това, че ТМ е страхотен баща всъщност изобщо не е малко. Има много мъже, дето ама изобщо все едно децата им не са от тяхната къща, имам и лични примери и честно казано, на жените им, изобщо не им е лесно...а то винаги има по нещо. И аз имам много неща, дето ме дразнят в Станиславчо, но гледа да не си го слагам на сърце и да не задълбавам и да ти кажа, май ми е по-лесно така.
. 

, мани.
.

А в Джъмбо нищо подходящо не видях. Повечето са шарении и са за рожден ден.
Купихме и нови щори за колата с Hello Kitty - Кари ги избра.

пък и ми е последен ден на работа. 
.
, толкова съм смотана - всички пари които имаме ги даваме за къщата, а другото ... ама пък един път се живее ...
И да, справ е доктора, слабичка си си
. Почивай повече и дано наистина като спреш да ходиш и
.
. Сега се радвам, че слава богу е редовен всеки месец идва, макар и с някакво изместване от 2-3 дни.
.
. Ще се радвам да видя раницата за Мони
.
. Играем си, гледаме заедно на таблета разни неща, говорим си.Препоръчани теми