. Купила съм й разни неща, може би най-много ще се радва на един душ-гел с Рапунцел
. Да си я ползва Моника със здраве 
. 
/.
.
. Поне, моля, стиснете палци, резултата да е добре, да оида утре при лекарката и после да не се налага да ходя пак, че ми писнА вече...
. От години не ми се е случвало и сега раменете ме болят- мислех, че имам Фенистил, но се оказа, че е свършил и затова ползвах каквито намерих вкъщи лосиони за тяло, с тях. Днес не ме боли чак така, надявам се от утре, съвсем да отшуми.
.
да не увеличавам дозата,да отида при гинеколога и ако той прецени да ме консултира с някой друг тогава ще ми даде направление.

.
. Айде сиктир! Гери е такъв бонбон невероятен, че всеки път ми идва да й нацелувам прекрасните очи и бузи
. Няма ли откъде да намериш проходилка, аз ползвах за Йоето от една колежка на Стани и после си я върнахме, иначе ако имах, щях да ти я пратя...

. ТОлкова мръсно и гадно ... водата, пясъка отврат ... как ще издържа още няколко дни да ходим не знам /проблемът е, че нямаме кола нито аз нито тя и трябва да се влачим с градски транспорт, което с количка, чанти, деца си е цяло приключение/. Дори мм дойде по обяд да ни вземе, иначе прибирането ни щеше да е ужасен ужас
просто трябва да ходим някъде другаде ще пАдлудея ви казвам
.
.
чак ми е нереално хахаха
. С моята приятелка излизаме вечер /мм за нищо на света не излиза
/ и виждам хората как лежерно си прекарват ваканцията /макар че повечето са местни - аз нали познавам половин ВАрна хахаха/.Препоръчани теми