ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бе...и сегашния ми не е лош. От сапунерите е висок клас...ама искам ДСЛР...пък там после като почнеш обектив, едно друго и сумите скачат...Мечтая си аз...

# 586
  • Ловеч
Дслр Rolling Eyesхич не знам какво е  Embarassedама звучи сериозно и засукано Laughing
Серията у дома за сега приключи.

# 587
  • София
http://www.ebay.com/itm/New-Kids-Zipper-Character-Bag-Backpack-F … lor-/111662527554
Не разбирам честно казано от раници .Незнам избора добър ли е .Тя това си хареса .
Дони заложи на апарата .наистина за хладилник ще извадиш пари искаш ,не искаш.
Тоби добре ли сте ?
Голяма жега.още две седмици и ....моренце   grinning039
и на мене трябва да ми дойде точно на морето.както всяка година  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 588
  • Ловеч
Добре сме.Не можах да мина на ендокринолог имаше 20 баби пред кабинета....Утре ще се пробвам пак.

# 589
  • София
Добро утро,
Ей на такова място ми се пие кафето:

, но има още около месец. Нищо, през това време ще съм сериозна с тренировките и режима.
Довечера си отивам при Йоето, много се радвам Heart Eyes. Купила съм й разни неща, може би най-много ще се радва на един душ-гел с Рапунцел Mr. Green.
Вчера си доплатихме почивката и ни дадоха ваучера за настаняване, вече остава само чакането. После пообиколихме малко из Мола, имаше в ХМ намаления големи, купих си една роклА. Не знам дали ще я нося, че има един ластик под бюста и не ми харесва много, но за 5 лв. реших, че и за плажа само да е, пак става Mr. Green. Купих си и от ДМ слънцезащитни и една част от заплатата ми отиде.
Мони, много ми харесва раничката Heart Eyes. Да си я ползва Моника със здраве Hug
Тоби, радвам се, че всичко е наред. Дано и при ендокринолога нещата са добре Praynig.

# 590
  • Русе
Привет, момичета!
И аз вчера платих капаро за морето. Един дерт по-малко.  Mr. Green В крайна сметка сме от 11.08.
Снощи ходихме с колежките на кино - Magic Mike XXL. За мое разочарование в тази част не участва Матю, а Чаннинг не го харесвам, но се забавлявах от сърце.
След 2 реанимации телефона ми пак се скапа.
В ХМ са намалили роклята, която харесах за Гери за кръщенето, но не ми се дават 6,90 доставка и ще чакам да пуснат код за безплатна доставка. То пък тогава тя може да свърши.. newsm78
Редактирам се - пуснали са безплатна доставка. Поръчах я!

Мони, и от мен със здраве да си ползва раницата Мони. Хубава е, изчистена.  Peace

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 12:43 от lubito

# 591
  • София
И аз съм учудена от избора и цвета и за раница .Но тя ще си я носи.
Люби харесала съм и аз много неща в Хм.Искам нощничка да и взема .
Рали покани ме и аз да изпия едно кафенце на това място.
трябваше и ние да пътуваме ,ама се отложи.
За морето запазихме за още един ден .

# 592
Раницата си е супер.
Аз до магазин не мога да се добера, другата седмица идва една приятелка и се очертава да ходим на плаж всеки ден /как точно ще стане изобщо не знам  ooooh!/.
Днес ходихме на Кранево - малко са се позасилили туристите май. Но малкото огласяше плажа защото иска да седи само във водата, съответно като е там трепери като лист, защото явно му е студено хахаха. ПОседяхме около час и половина и се прибрахме. Не е удобно да живееш на морето казвам ви. Не ходиш на плаж, защото е далеч и отнема време, вместо да изчистиш и сготвиш, не ходиш на хотел, защото вместо да си седиш в къщи трябва да плащаш купища пари. И си викаш догодина може да ходя и повече ама същото се повтаря. А лятото тук отпуск не можеш да вземеш защото си ангажиран с туристите хахаха
А ходенето на плаж с деца не е никаква почивка, а наказание хахаха.

# 593
  • София
Добро да е утрото ви, мацки Hug.
Аз бях да ми вземат кръв, пак не ми улучи от първия път вената и сега ме боли Tired. Поне, моля, стиснете палци, резултата да е добре, да оида утре при лекарката и после да не се налага да ходя пак, че ми писнА вече...
Събота и неделя прекарахме супер. Дойдоха братовчедката на майка ми, заедно с дъщеря им и мъжа й и ходихме в събота на басейн на Шипково, а в неделя- на Троян. Много хубаво беше, обаче в събота успяхме с Йоето да поизгорим, въпреки че ползвах 50-ти фактор, явно защото седяхме до 17.00ч Whistling. От години не ми се е случвало и сега раменете ме болят- мислех, че имам Фенистил, но се оказа, че е свършил и затова ползвах каквито намерих вкъщи лосиони за тяло, с тях. Днес не ме боли чак така, надявам се от утре, съвсем да отшуми.
Надявам се, че и вие сте добре Hug.

# 594
  • Ловеч
Като стана дума за изследвания аз най -после стигнах до ендокринолога и о ужаст.
Да взема направление,аз нарочно си платих изследването щото ми писна да вися при личната.
После що съм пила утрогестан то не трябвало,що ще раждам в Ловеч-Кой ражда вече тук?Непременно 3д на бебето и генетични да направя в Плевен #Crazy
Отивам при личната и тя каза да  я отсвиря hahaha да не увеличавам дозата,да отида при гинеколога и ако той прецени да ме консултира с някой друг тогава ще ми даде направление.
Главата ме заболя Shocked
Утре съм на консултация и ще видим какво ще стане.
Иначе ви завиждам на басейните Доника особенно много дразни Joy  bouquet
А как се дразня като ме видят с корема и питат ИВчо май ще става батко???или пък шушукат и се побутват.То щото го няма мъжо и питат как е възможно ,кога се е случило Laughing
Пфу от нерви ям втора чиния със спагети.
Хубав ден от мен,отивам да полегна ,че трябва да почистя и да сготвя

# 595
  • София
Тобева - дригия път им обясни, че си заченала непорочно Wink
Вчера и аз поизгорях. Хриси си идва утре и почвам да стягам багажа - не останааа

# 596
  • Русе
Мен пък за Гери: "Ауу, на кого са тези сини очи?" Един колега пък изцепи направо: "Венци, това от теб ли е?" Ама той си е такъв, тактичен. Хем ми е смешно, хем  #2gunfire
Хайде, стискам палци да сте добре здравословно.  Hug
Не знам дали се "похвалих" - Гери счупи проходилката и сега няма къде да я оставям, та тътря кошарата  в хола, а после като и се доспи я връщам в спалнята.
Рали, Кари и Венци ходиха на басейн в събота. Дадох им слънцезащитно, той я намазал, но себе си - не. И изгорял яко. А той си има бани по рождение. Сега е с червен гръб. А Кари е шоколадова. Голяма жега е днес, но не се оплаквам. Лятото е толкова кратко, че нека да е жега.

# 597
  • София
Момичета, резултатът ми е в нормата- 2.3, трябва да е над 2, така че ми олекна, поне няма да ме бодат втори път. Да видим как ще ми остави дозата лекарката...утре ще пиша пак. Радвам се, че корекцията е дала резултат и сега си е както го целят и няма опасност от тромби Praynig.
но от напрежението ме боли глава, ще видя дали ще ми мине без нищо, само с наливане с вода и почивка.
Тоби, за доколкото знам, 3Д е само ефект за родителите, един вид прекция на изображението, а това, което е от значение за лекарите, дето разбират, си се вижда на нормален двуизмерен ехограф. А и нали ендото си отговаря за другите хормони, щитовидните, какво е тръгнал да държи сметка за бебето Rolling Eyes. Както и да е, стискам палци за консултацията и определено считам, че мнението на АГ е по меродавно.
Люби, то пък на хората няма угодия Crossing Arms. Айде сиктир! Гери е такъв бонбон невероятен, че всеки път ми идва да й нацелувам прекрасните очи и бузи Heart Eyes. Няма ли откъде да намериш проходилка, аз ползвах за Йоето от една колежка на Стани и после си я върнахме, иначе ако имах, щях да ти я пратя...
Дони, хубаво море ви пожелавам, заредено с прекрасни емоции и спомени, които да останат.  Hug

# 598
  • София
Рали браво.Много се радвам .
Аз сега се прибрах от работа.след малко ще започвам да готвя нещо.Вече нямам никакви идеи.
Люби и аз много ги обичам такива многознайковци.Все да кажат нещо.
 #2gunfire
Дони къде щяхте да ходите на море?
И ние още 10 дена и .....айде .....
Тоби ужасни са тия лекари .всеки с различно мнение.Може да те побъркат

# 599
На доктори и лаборатории много вяра нямам. А и всеки е с различно мнение.
В малкия град хората много се впечатляват от бременност, сякаш е чудо невиждано. А при Тоби явно е - мъж няма, с корем ходи хмммм  Thinking
Дони весело да изкарате.
Днес ходих за пръв път от години на градския плаж - е няма такава гадост  Sick . ТОлкова мръсно и гадно ... водата, пясъка отврат ... как ще издържа още няколко дни да ходим не знам /проблемът е, че нямаме кола нито аз нито тя и трябва да се влачим с градски транспорт, което с количка, чанти, деца си е цяло приключение/. Дори мм дойде по обяд да ни вземе, иначе прибирането ни щеше да е ужасен ужас  ooooh! просто трябва да ходим някъде другаде ще пАдлудея ви казвам  Sick  Sick  Sick.
Рали всичко е наред значи - чудесно! Хубаво си изкарвате с Йоанна почивните дни а Simple Smile.
Днес звъни колежката и я питам дали наистина трябва да се връщам на работа охххх  Tired чак ми е нереално хахаха
Иначе в момента съм почти като на почивка Simple Smile. С моята приятелка излизаме вечер /мм за нищо на света не излиза  ooooh!/ и виждам хората как лежерно си прекарват ваканцията /макар че повечето са местни - аз нали познавам половин ВАрна хахаха/.
Лека нощ и не стойте на слънце - пазете си кожата!!!!

Общи условия

Активация на акаунт