ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Добро утро!
Ха ха ако бебето има сини очи със сигурност е от мъжо така че имам вариант
Днес съм с дете,тук вали
Гледах някъде прогноза че след 20 ще има температурите ще са над 40 градуса.
Сестра ми се върна от Македония снощи и подари на тигъра хеликоптер от летящите
Не е спал от вълнение.

# 601
  • София
Девойки, ето ме.
Ходих до лекарката, прегледа ме, здрава съм- сърцето е добре, няма усложнения /тя следи най-вече дясната сърдечна камера/, малко ми беше ускорен пулса, но това беше, защото се бях притеснила /винаги като трябва да ходя се пртеснявам, и от чакането, и от самия преглед ooooh!/. Зарадва ми се, че съм позаслабнала и каза така да продължавам, с режима, и упражненията. Остави ми новата доза на лекарството, заедно с другото, дето го пия за пулса, но това не ме притеснява. Много се зарадвах Grinning. Успокоих се и сега мога да си чакам почивката в Гърция щастлива. Е, сега принципно не ми се пият тези лекарства, но по-добре така, отколкото пак да преживея това, дето вече го преживях.
В знак на това, мисля довечера да взема нещо, да почерпя Станиславчо.
Тоби, много се радвам за Ивко Heart Eyes.
Елена, и аз не се виждам с две деца по градския транспорт, аз сега, че сама пътувах и щях да лудна, а и с две деца пък съвсем Crazy. Добре, че е дошъл да ви вземе мъжа ти.
Мони, то не останало и до вашето море, още малко Heart Eyes.
Люби, как сте Hug
Дони, печеш ли вече дупето на плажа? Много хубав маникюр си правиш Flutter.

# 602
  • Ловеч
И аз тук.
Ходих на консултация и гинеколога е на същото мнение като личната.Каза да си гледам спокойствието.Да ама съм качила 3 кг за месец и пак аз се шашкам а той казва Господ дал и се хили.
Ралче браво и на теб  Hug

# 603
  • Русе
Е, радвам се, че и двете сте добре.  Hug
Ние сме си все така. Днес пък не ставаше за разходка времето и цял ден сме вътре. Какво ще правя зимата - не знам.
Като се прибере ММ ще ходим да си прибера телефона - не могли да диагностицират проблема. Не е от батерията. Сложили друга и пак изключвал. Казаха да пробвам в друг сервиз.  Sad Най-тъпото е, че сега не мога и да снимам.
Дойде на Гери роклята от H&M. Вече и тя е готова. Остава да купя разни неща за църквата и да уточня менюто и украса за заведението. 

# 604
  • София
В петък заминаваме, но имам доста работа и само ви чета. Че две седмици отпуск после ще ми излязат през носа...

# 605
  • София
Тоби, радвам се за теб и бебчо Hug
Люби, супер за рокличката. Ще се радвам, като можеш, да я снимаш Heart Eyes. Искрено се надявам да имате хубаво кръщене, аз за на Йоето много се вълнувах, кръстница й стана най-добрата ми приятелка и беше много вълнуващо Heart Eyes. После не бяхме на заведение, а вкъщи, но пак беше хубаво.
Надявам се да може да оправят телефона.
Дони, значи още не печеш...Лек път тогава и хубаво прекарване от петък нататък. Само още два дни значи има... Hug.
На Йоето купих списание на Дисни принцесите с магически пръстени Whistling. Ми...на спирката го видях и понеже бях щастлива, че съм добре и се сетих за нея и как ще се радва и така.
Събирам сили да изчистя вкъщи, но не знам дали ще се получи, защото тази нощ не спах спокойно, заради прегледа и сега се опитва да ме боли глава Tired. Поне една пералня ще пусна.
И да се оплача, умря ми едното розово мушкато. То ми е подарък и много си го обичах, но му увехнаха листата и като ги махнах, за да не гледам как стърчат само голите пръчки, отчупих и тях. От него имам завъдени две други, които растат засега добре, но това нещо му стана...

# 606
Тук.
МОята приятелка е тук и се виждам с нея по-голямата част от времето, но то с малкото си е приключение. Не мога да седна за 5 минути да си поговорим. Пък тя с един тийнейджър, дето седи нацупен през цялото време и от него също не може много да си говорим хахаха.
Иначе ходенето на плаж е приключение - с автобус пълен с пенсионери  Shocked, после докато стигнем на плажа, след това да гледам същите тези пенсионери наоколо хахаха - гледката е потресаваща - трябва да забранят на хора над 60 години да се събличат!!! Вярно, че не може всички да са като холивудски звезди, но тези туловища са ми в повече.
Иначе вчера и тук беше дъждовно и цял ден изкарахме в къщи почти.
Днес отидох до мола /за пръв път от 5 месеца/ и мм взе трите деца, останахме само с малкото и отиде на кино с тях. Ние влязохме в ХМ и докато се чудя дали да купя едно яке за 15 лв, купих две едно за Марти и едно защото Дани рева като магаре за него хахаха и сега още си е облечен - не дава да му го съблека. Те пролетни якенца, не са плътни и се надявам да влязат в употреба /не обичам дрехи да седят по гардеробите/. За мен пак нищо  ooooh!.
Ралче продължавай с тренировките. Аз искам да ходя, но единственото по-наблизо е в мола.... мисля го още ... точно как да стане.
Дони приятно и весело да изкарате.
Чудя се дали да се тревожа, че Дани не говори почти - има около 5 думи и то ги казва ако иска ....  Thinking Thinking иначе като влезе в серия почва да си бърбори без спир и си мисли че казва нещо, но обикновено "ъ" "ъ" и така Sad. Разбира всичко и всички, показва като се притесни /често го прави хахахаха/ от нещо или някого, изпълнява команди и молби, само дето не ще да говори нищо ...хмммм
Марти толкова бързо и рано проговори изобщо не съм се замисляла, а сега Sad....
Люби да покажеш роклята. Чудя се ХМ как може за деца и мъже да имат такива хубавки дрешки, а женските са само парцали някакви.
И най-добре нов телефон вземи. Моят сега работи, но има ужасни петна по екрана и страшно е дразнещо Sad.

# 607
  • Русе
Ето я:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0209744001.html

Бяла е, но като кликнеш на тъмно синята по-добре се вижда модела.  Peace
За телефона - на този етап не мога да си купя нов, поне докато не започна работа или не ми наближи РД, ха-ха. А и този ми е на 2 години, не ми се прежалва.

# 608
  • София
Супер е рокличката, Люби, много ми харесва Heart Eyes. Сигурна съм, че Гери ще е прелестна с нея Hug. Много ми хареса.
Ели, представям си ситуацията с твоята приятелка, тя със син тийн, ти с малка хала, пълна с енергия. Важното е, че имате желание да поддържате връзка.
Намислям разни неща, дето трябва да купувам за почивката, но ще е на заплата, защото този месец ни идва нанагорно с разходите, доплатихме си морето, ще платим и на майстора, дето прави стаята на село, горивото, дето пътуваме всяка седмица, и то се натрупва. Иначе съм харесала една четка против заплитане, спрей за разресване, балсам. И аз, и Йоето сме с дълги коси, а и на Гърция, ще е още по-солена водата, и ще ни трябват такива продукти.
Днес ще имаме гости, едни приятели на мъжа ми, единия от тях живее в Норвегия и сега си е тук, Стани е мног щастлив, че са много добри приятели и винаги се радва, като се видим.

# 609
Хареса ми роклята.
 И за себе си харесах едни къси панталони, ама като не знам размер и няма д апоръчвам.
Отивам да видя дали ще го приспя малкото, че не ще.

# 610
  • София
Люби хубава е рокличката.Със сигурност на живо е още по хубава.Кофти за телефона .
Онзи ден една колежка си обърна кафето върху моя.Изтръпнахххх.Уж нищо му няма .
Още една седмица и аз ще стягам багажа.
Рали и аз съ направила един списък.Другата седмица като ни дадат талоните и ще пазарувам и аз.
И да ти кажа личи ,че си отслабнала.Браво!
Ели малко ти завиждам ,че живееш на моренцето Embarassed

Казах ли ви колко ме мързи

# 611
  • Русе
Момичета, след проходилката и телефона и баба ми се счупи.  Sad Тази сутрин като ходили с дядо ми на лозето паднала и си натрошила раменната става. Фрактурата е много тежка, лекарите се чудят какво да я правят. Майка ми в момента стои с нея в болницата и чака резултат. Казват, че операция няма да издържи на нейната възраст. Обезболяващи не и дават, защото мислят да я наместват под упойка. Едно от парчетата е влязло под мишницата, ръката и е синя от лакътя нагоре. Стиснете палчета за нас! То не знам дали нещо може въобще да се направи. И за мама ми е жал. Плаче ми се...

# 612
  • София
Люби много гадно.Незнам какво да ти кажа .Дано всичко е ок.
Моята баба и тя паднала онзи ден .даже не помнела как.Ожулена била цялата.

# 613
Оле Люби ...на тази възраст са много трошливи и защото са със забавени движения и стават ей такива бели  Confused Дано измислят нещо лекарите, ама че работа - за какво им е трябвало да ходят по градини и да се занимават - да седят и да си почиват.
Баба ми така се насилила да пренася едни дърва - перфорирала си стомаха, една седмица в болница, пукници за майка ми - загубена работа ....  #Cussing out
Мони всеизвестно е, че не харесвам Варна. ГОляма полза от живот на морето няма според мен.
И аз имам нужда д аотслабна аааа на нищо не прилича ...

# 614
  • София
Люби, много съжалявам за баба ти Hug. Представям си как се чувстваш! Имаш моята прегръдка и се надявам да се оправят нещата Hug.
Ели, и аз така съм чувала от хората, живеещи на морето, че изобщо не го възприемат така, както хората, които не живеят до него, а само ходят на почивка. Аз много обичам морето, заради самото него и мога да го гледам с часове. Не знам, ако живеехме до него, дали пак така щях да се чувствам. Във Варна не съм ходила от години, но в Бургас бяхме миналата година и много ми хареса Heart Eyes. Особено Морската градина, представих си за разходки с дете колко е хубаво и удобно.
Мони, малко имате още до почивката, и аз вече усещам как нямам търпение и все по-трудно избутвам дните, но това е положението. Имам още две седмици от юли и една от август, но тази от август, ще мине бързо, защото ще е последната работна. Говорих с майка ми, тя ще помогне с парички за почивката, така че, ще мога да поръчам за Йоето, което съм си намислила.
Вчера с нашите приятели откарахме почти до 1ч. и после и да оправя и сега ми се спи Tired. Второ кафе пия. Поне изкарахме много добре Heart Eyes. Подариха на Йоето голям пъзел с Анна и Елза, представям си колко ще му се радва. Но мисля да не й го нося на село, че ще разпилее парченцата и после нямат събиране. Като си дойде в София за почивката, тогава ще й го дам. А на нас ни подариха дървена поставка за вино, с колелца, много ми хареса Party.

Общи условия

Активация на акаунт