ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 757
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Снощи пробвали да наместят под упойка, нищо не станало. Поставили стягаща превръзка и дали обезболяващи. Изкарала спокойно нощта. Сега я изписват. Чакам да се прибере и ще ида да я видя. Благодаря ви, че ви има.  Hug Нито Венци, нито майка ми могат да говорят по тел., защото са на работа. Тук си изливам мислите в момента. Карина е станала едно инатливо, егоистично дете. С болка го признавам. Опитвам се с всички сили да я направя по-съпричастна и да не се интересува само от своите неща, за сега без успех. Приемам идеи по въпроса.
На мен морето ми е слабост също.

# 616
  • София
Аз също с вас споделям всичко.Вече приятелите са рядкост.Избяхвам да споделям с тях.Изморена съм много.Мрън.Люби дано не я боли много.А за Кари ....да не е ревност

# 617
  • Русе
Може и това да е, Мони. Въпросът е как да променя нещата?
Утре сме на РД на деверите. Свеки натъртила, че заради мен ще го правят у тях. Щото на етървата беше на село и само ние с Гери не присъствахме. Голяма жертва ще направят заради нас, голямо чудо.
Скрит текст:
Едната ми гърда секретира от известно време, а нали отдавна приключих с кърменето..Сега ме наболява и лимфния възел пред мишницата. Вкарах се в едни филми.

# 618
  • София
Добро утро, девойки мили Hug
И аз много споделям с вас, да знаете Hug. С моите две най-добри приятелки, се поотдалечихме, не че не поддържаме връзка, но вече не е както преди...а аз съм такъв човек, че е ако не споделям, не се чувствам себе си. Може не винаги това, което имам да споделям да е най-великото нещо на света, но за да го направя, значи за мен, е било важно.
Уикенда изкарахме супер, отспах си, в събота сутринта спах до 10.30ч. Crazy. В събота следобед пихме кафе в Троян и се поразходихме на моста край реката, бяха пуснали фонтаните в центъра и понеже до реката не е така горещо, много ми хареса.
В неделя ходихме на басейн. На Йоето й купихме очила за плуване /розови Flutter/ и наистина плува човечето. Без пояса, скача поема въздух, гмурка се и плува. Аз изтръпвам да не потъне, но не, тя се задържа и не я е страх. Много й се радвам. Определено мисля да продължи да се занимава с това плуване. Аз мога колкото да не се удавя, но в момента, в който не усещам дъното под краката си и съм паника. Я та от сега и вече този страх го е преодоляла.
Определено вече и аз искам отпуска, сутрин едва отварям очи и след няколко глътки кафе, започва полека да ставам адекватна Tired. След като започвам така да се усещам още от сутринта, значи ми е време вече за презареждане, но както и да го броя имам още тази и още две седмици. Хайде последната ще ми мине по-бързо, но тази съм на работа и в събота...
Люби, за гърдите- аз имах секрет от моите, докато Йоето не стана на три години, а я кърмих 7 месеца, т.е. беше на смесено хранене. Като съм ходила на профилактичните прегледи, са ми казвали, че е нормално, стига да не изтича спонтанно, а само при стискане и да не е кръвенист секрета, било на някаква хормонална основа. А при мен беше точно така, само при стискане излизаше и то прозрачен. После си отмина от самосебе си, към момента нямам. За твое спокойствие, можеш да отидеш на един преглед, дано да няма нищо обезпокоително.
Как е баба ти към днешен момент, дано да е по-добре Praynig
Мони, хайде и тази седмица и ще почивате и вие Hug
Тоби, как си Hug
Ели, ходите ли на плаж?
Дони, гледам , че вече е на вълна Калимера, дано да има хубава почивка Heart Eyes

# 619
  • Русе
Привет!
Рали, баба ми е все така. Боли я, плаче. Ще вгорчи живота и на майка ми. Поне си е вкъщи. Пие обезболяващи.
За гърдите - прозрачен е, но не ги стискам. От време на време ми се появява някоя капка на потника от само себе си. Гергана я кърмих 2 месеца. Дано да е от това, де. То за това човек не трябва много да чете в интернет.  Peace
Тази сутрин ходихме до банката с двете да изтегля пари за кръщенето. Оставих Карина да наглежда Герито навън в количката, за да не влизаме всички, че имаше хора. Като излязох на нищо ме направи. Тя не можела да я успокоява, хората я гледали, срам я било. Даже за такива дребни неща не мога да разчитам.
Днес пробвахме лятната количка на Кари, защото имам намерение на морето да сме с нея. Доста странно се чувствах. Все едно от лимузина на каруца. Ох, после пак ще пиша, че се разрева нещо.

# 620
Както си четях в читанка и реших да попрочета какво става тук. С тази читанка поне 600-700 книги съм изчела последната година. Вярно че голяма част от тях леки, незапомнящи се, но денят ми минава приятно - тихо и без да се вживявам. КОето ме навява на мисълта, че това е последната ми седмица и от другата съм на работа  Cry. Чакам свеки след два дни, за да свикне Дани с нея .... охххх ...
Люби, дано се пооправи баба ти ...  надявам се след години да не създаваме грижи на нашите деца. Колкото до Карина ... ми не знам. Марти от време на време и той се изявява, но като цяло е толерантен. Виж Дани е много ревнив и ме гледа като собственост, не иска да ходи при никой друг, не знам как ще се спогоди със свеки ... Иначе предложение имам да обръщаш само на Кари внимание - да сте само двете поне веднъж седмично. Трудно е, особено с по-малко дете, но оставяш Гери на тм и отиваш някъде с Кари за 1- 2 часа. За секрета не знам - иди при доки веднага и пусни хормони да изследват.
На плаж ходя заради децата. Имаме около 8-9 плажа вече, аз се топя до глезена във водата и никога не стоим повече от 1.30 мин!!! Морето е хубаво лятото заради почивките и многото хора, иначе като цяло - град като град, с една идея малко по-направен от други градове.
Исках и Марти да ходи на плуване, но сега му изместили тренировките по карате за понеделник и сряда и не знам как ще стане - треньорът по плуване беше търсен за тези дни хахаха

# 621
  • София
Момичета, вчера на обяд си взех риба скумрия и зелена салата и после ми стана тежко и започнах
да повръщам, до вечерта станаха няколко пъти и не знаех къде се намирам Sick. От години не ми се е случвало такова нещо, не знам дали беще нещо от обяда или някой от тези летните вируси...цяла вечер лежах вкъщи, преди да си легна пих Деган и ядох солети и кисело мляко и като че ли ми поразмина Tired. За днес съм си взела същото и за работа, не смея друго да ям.
Само това ми липсваше на фона на всичко останало.

# 622
  • Ловеч
Ралче,дано вече си по-добре.Аз изкарах такова вирусно беше много тежко.
Люби съжалявам за баба ти Sadа ти иди на лекар ,при нарушение на хормоните се получават такива неща.
ЖЕГА!!!!
Вчера бях в София за БХС ,изследванията са готови и хич не ми изглеждат весело.Сега ще чакам до 4ти август защото гинеколога е  отпуска.Знаех си че ще се вкарам във филм с тези мои години ама...
Иначе си чакам мъжа да се прибере в неделя.
Уредих се и с ново парно в новата къща,остава да ми кажат кога ще го монтират та да търся майстора за шпакловане и боядисване ,че ей сега ще стане зима и сме до никъде.
Освен че вече съм 60кг #Crazyпоне не ми е лошо и спрях да ям неистово .
Доника  хич не я мисля ,показва тяло на гръцка богиня....
Аз замислям басейни и речни емоциии ама не знам с банският как ще се справя уж има връзки и размера се променя ,но нямам намерение да купувам нов- и без това съм като бял кит hahaha

# 623
Тоби бебетата виждат светлина и през корема и тя им пречи в повечето случаи. Имах два или три плажа бременна - плътно облечена с тениска и панталони, шапка, крем, и под чадъра през цялото време.
Съжалявам за БХС ... оффф сега амниоцентеза ли ще искат да направят ... недей да го мислиш от сега ...
Ралче според мен е от рибата. ММ преди седмица взе готова печена риба, само като я помирисах и я хвърлих. Само салата и нищо друго не става за ядене Sad.

# 624
  • Ловеч
Елена то е ясно че няма да се пека амс се надявам да топна телеса та за това ми е нужен бански.
Искам да се мушна в една пещера итам да изкарам до термин hahaha
Бхс ми беше ясно че ще такова защото за тези години риска си е голям,ще чакам
Док да се изкаже по въпроса уж не го мисля ама....и после що ми побеляла косата.
Почти завиждам на хората без деца.

# 625
  • Русе
Тобева, това БХС е бошлаф работа ( така ли се пише?). Колежката, която беше с термин миналия юли като мен, така я ошашка и ходи в Сф на амниоцентеза. Всичко излезе тип топ. Даже и пола разбра рано-рано. Гуш и си гледай спокойствието!
Аз също ще търся бански. Кит съм без да съм бременна. Имам 1 цял, но като знам как бавно съхне, трябва резервен да взема защото ние на обяд се прибираме от плаж и после ходим пак.
Почти завиждам на хората без деца.

И аз, ама без почти.  Laughing Е, всъщност не, по-скоро завиждам на тези, които имат нон-стоп баби на разположение. Иначе не си представям да съм без деца.
Рали, и аз мисля, че е от рибата. Дано да го пресечеш.

# 626
  • София
Привет,
По-добре съм, благодаря Hug. Пих Деган вчера цял ден и вече до вечерта се оправих. Даже вечерта дойде майка ми, че беше на зъболекар в София и пихме в нейна чест една чаша бяло вино Mr. Green. Подари ми парфюмче и блузка, даде ми 100 евро за Гърция и вече мога спокойна да заминавам на почивка Mr. Green- майката си е майка, нищо че съм вече на сто години, още се грижи за мен Heart Eyes. А иначе нищо чудно да е вирус, защото от вчера пък Станиславчо е с проблеми в корема, така че...
Вчера пък се прибирам и ново двайсет- протекъл радиатора в спалнята и локвата вода беше до прага на вратата Shocked. Упражения тип събиране на водата в кофа, напълних цялата кофа. Поне имахме късмет, че е протекло, малко преди аз да се прибера и го хванах навреме сравнително, иначе щеше да отиде ламината и в тази стая, той не търпи толкова вода ooooh!.
Тоби, и за мен това БХС е вятър работа...аз с Йоето не съм правила, преди да се случат тези работи с мен, се настройвах, че и с второто няма да правя...Изчакай да видиш и АГ какво ще каже, защото амниото, долкото съм чувала е доста инвазивна процедура...абе, спокойно, всичко ще е наред Hug.

# 627
  • София
Ехооо.
Рали сигурно е вирусче.
Аз пък съм с болки в гърлотто.Онази вечер на ревизията настинах.Бях 26 часа на работа.
Тоби тези изследвания и за мене не дават верен резултат.
Започнах да оправям багажа.
оооо забравих да ви кажа ....
Свекърва ми ни купи нова кола.Голф четворка.Вчера ни изненада.
Старата беше един фиат без климатик.Голяма мъка

# 628
  • София
Добро утро,
Вчера ми беше кофти ден на работа, едни разправии с колегите, накрая и шефката крещя, прибрах се с пулсираща глава Tired. Обаче, Станиславчо ме усмихна, поговорихме си, гушнахме се и накрая сипах по една чаша бяло вино и живота придоби по-друг оттенък Mr. Green. Дадох си сметка, че човек не трябва да се вживява толкова и да се тормози за неща, дето са валидни за конректния ден и после отминават, но аз винаги съм си била такава...
Довечера сигурно ще ходим да избираме ламинат за стаята на село, вижда му се края Crazy.
поръчах на Йоето тази четка за коса: http://www.zlatnaribka.com/chetka-za-kosa-dessata-lilavo--fuksiya. Четох, че помагала разресването на косата, без скубане и затова се навих. Нейната коса е дъгла, а и моята и от слънцето и водата, се изсушава и заплита още повече. Ще видим дали ще е по-добра от тази, която сега ползва.
Мони- честита кола  bouquet Желая ви лек път с нея, да й се радвате и да ви вози дълго! Браво!

# 629
Момичетаа, черпя - десет години брак  Crazy!

Ралче, тази четка е подобна на една дето си я поръчваха септемврийките от алиекспрес - онази беше много по-евтина, но пък пристигаше по-бавно.

Днес за подарък купих кожен портфейл на мм лелелеле толкова ли са скъпи - не знаех. Имаме едни точно от сватбата - моя не е мръднал, ама неговия е приел форма на д..пе хахаха. Реших да го изненадам.
Свеки е тук  #Crazy  #Crazy.
На всичкото отгоре - Дани е приет на ясла  ooooh!. В онази която исках. И още с първото обаждане се скарах с жената /имали сме изискуеми данъци - то било заради закона - от средата на годината ставали изискуеми ДА!!!/. Обадих й се и се извинявах половин час - държах се просташки и много ме е яд  ooooh!. Сега ще взема едни бонбони да й занеса - имам отличен повод  Wink.

Мони честито кола и съм ужасена от часовете за работа лелеле - ревизията поне излелзе ли?

Рале честито и на вас край на ремонта. Люби как сте в тези жеги? Стойте на тъмно и хладно.

Общи условия

Активация на акаунт