ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 756
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Ели, честита годишнина! Бъдете щастливи!
Да, тук в РусИто е голяма жега. Излизам в 8:30 с бабичките.  hahaha Всяка сутрин юркам Карито да закусва по-бързо. Днес оставих майка ми да я чака, а излязох с Гери по задачи. Майка ми е 3 дни болничен, гледа баба ми. Поръчах украсата за ресторанта за кръщенето. ММ беше против - да сме купули 5 балона и да ги надуем. Само време да надувам балони ще имам. Като знам каква ще е лудница. После що такава скъпа торта съм искала.. ooooh! Не стига, че сама организирам всичко, ми само мърмори. Както и да е - доволна съм от себе си, че днес отметнах и това.
Малко съм като Робокоп. Понеже пускам климатиците децата като не са в стаята, а аз си готвя и ме духа в гърба, та се схванах. Сега си завъртам цялото тяло като искам да се обърна.  Laughing
Мони, весело изкарване на вас на морето! И честита кола. Леко и безаварийно да си я ползвате!
И до нашето море малко остана. Дано да не се развали времето.  Peace

# 631
  • София
Ели, честита годишнина! Желая ви от сърце да сте здрави и да се обичате още дълги години!  bouquet
Люби, внимавай с тези схващания, че изобщо не са приятни, изпитвала съм го. Иначе, браво, че си уредила всичко. Аз мисля, че ти си много организиран човек. Hug.
Дойде четката за коса, само дето е с леопардовия принт, а не този, дето показах на линка. Нищо, Йоето ще е по-щастлива. Но наистина разресва, аз я пробвах на моята коса, която е чуплива, гъста и доста суха и обикновено, ресането е доста трудоемка процедура, и с четка, и с гребен. Сега с тази четка е доста по-добре, а и е удобна за хващане, все едно държиш мишка за компютър.
Нали тук си споделаме, та и аз сега. Преди малко дойде колежката, дето роди преди пет месеца с бебето. Голям сладурчо, кротичък и бузест Heart Eyes. Целият офис замириса  на бебе Heart Eyes. Бях забравила какво е да държиш толкова малко бебе и колко са им малки крачетата и ръчичките. Иииии и на мен ми заседна отново буцата в гърлото, ще ми трябват няколко дни докато ми премине...Ако не беше толкова сериозно положението и наистина на карта не се поставяше живота ми буквално, всички други доводи, щях да не ги мисля толкова. Но, това е положението, така ми било писано явно...Ще си гушкам Йоето. Само се моля да ми е жива и здрава. Сълзите са в очите ми...

# 632
Ооооо ЧУДЕСНО е да излезеш БЕЗ деца, казвам ви.
Чак карах мм да си вземем хотел и да се приберем сутринта хахаха.
Ядохме миди и риба, пихем десетгодишна ракия  Wink и така.
Не знам как ще се спогодим със свеки .............. искам да съм толерантна и разбрана, и усещам как ми иде .... както и да е - гледа децата на сина си и затова приемам  Praynig да съм търпелива още поне 2-3 години хахахахаха

Ралче, аз пък в момента се кефя много повече на Марти - говорим си, разбира, НЕ ТИКАМ количка по разбитите тротоари, не тичам след него, не стоя всяка минута нащрек, не се тревожа, че ще се разболее много .... абе има си предимства голямото дете. Разбирам какво те мъчи, но това е - приеми го и се радвай на своя живот, другите си живеят техния  Wink. Браво за четката, Йоето ще се зарадва.
ММ хареса портфейла. И то имайки предвид, че се скарахме преди ден МНОГО за това, че купил ютия без да ми каже!!!! При положение, че имаме прилична ютия, която си работи. МАни беше ужасно тъпо ... хвана ме яд, че е дал сума пари за нея ... на следващия ден дадох толкова пари за портфейл  Rolling Eyes ...

Любииии, моите ще си останат еврейчета с този темп хахахаха Първо докато уточним кръстниците, сега църква още търся  ooooh! хахаха , накрая ще станат някои дзен последователи хахахаха.

# 633
  • Русе
Ох, Ели, ние снощи ходихме на дегустация в заведението да уточним менюто. Ми Гери за час и половина с вкисна, хем беше наспана, хем беше прохладно вечерта. Направо се отчаях. Тогава хем ще е в 14ч в най-голямата жега, хем ще е изнервена от емоциите преди това. То е ясно, че няма да седна като хората, ама..Ще бъде едно голямо фиаско това кръщене. Аз ако избирах щях да го направя като стане на 4-5 години, но точно баба ми бързаше да го види, а тя сега пострада и разправя, че няма да идва.  Sad

# 634
  • София
Божееееее как си мечтая моя мъж да се пребере с покупка . Всеки с проблемите си Joy
Люби и според мене децата под 2 години са малки за кръщене.Изнервят се.Хубаво ще си изкарате.

# 635
  • София
Нещо май пак всички се изпокрихте...
Аз съм добре, нямам търпение вече до отпуската, последния ми работен ден е другия петък до обяд, което означава, че ми остава точно седмица. После отиваме на село да вземем Йоето, обещала съм й, че като се приберем в София, ще я водя на кино с пуканки, прегледах програмата на Арените, май Миньоните ще гледаме Heart Eyes. От 12.08. сме в Гърция. Ще трябва да й подредя багажа, че тя отсега иска да си взима всички дрехи, а баща й ще получи шок Crazy.
Успяхме с ремонта на стаята на село, останаха само мебелите да внесем, което ще се случи тази събота и неделя. Дойде ни нанагорно с разходите, но да са живи и здрави нашите и овърдрафта Mr. Green. Поне стана хубаво, целия долен етаж на къщата замириса на ново.
Ели, благодаря ти за хубавите думи, които си написала Hug. В крайна сметка си права, защото наистина всеки трябва да гледа собствената си паничка. Но аз си се знам, че съм такава емоционална и имам такива моменти на дупки. Мина ми. Сега се радвам на моментите с Йоето, които предстоят, най-вече на почивката и гледам собствения си живот.
Люби, разбирам те как се чувстваш за кръщенето, но както и да премине, това си е свят момент за мен, свързано с детето. Като правихме на Йоето, тя беше на три години, но беше януари месец, студено, свекър ми вече беше започнал да се влошава и въпреки това си го спомням като най-хубав момент Heart Eyes. Кръстница й беше най-добрата ми приятелка.
Надявам се, че Тоби е добре Hug.
Знам, че Мони са на почивка, от снимките изглежда, че си изкарват хубаво Hug
Дони, се надявам и тя да е доволна от почивката си Hug.

# 636
  • София
На моренцето е екстра.Тази година сме сами и почивката е истинска.Рали всеки вторник билета 3д е 8 лв.
Да ви кажа не ми се тръгва утре.
Е както всеки път и този ми дойде.

# 637
  • Русе
Кръщенето мина. Гери се държа много добре в ресторанта - поспа, хапна 2 пъти и беше на кеф. Е, в църквата рева много, естествено. Времето беше супер, след снощните бури. Почти идеално беше, с изключение че на дядо ми му стана лошо и се наложи майка ми да го прибере. Снимки ще качвам утре може би. Гроги съм, но Гери не спи и си седим двете в хола.

# 638
  • София
Хопа, последна седмица преди отпуската и моретооо Heart Eyes. Събота местихме мебелите в стаята, чистихме, сега едната ръка не мога я вдигам от болка, но си струваше, светна всичко Grinning. Йоето вече си спи там, прибра си разните му нещица, купихме и нов матрак за леглото, много ни харесва на всички. Най-много се радвам на една масичка със спираловидни крака, която лакирахме, много ми харесва. Вчера ми дойде, и цял ден почивка, но то и нямахме сили за нищо друго, след поредното бъхтене в събота. Много средства вложихме /този месец се отказах да правя разчет на разходите, направо сем навътре за няколко месеца напред Mr. Green/, енергия и усилия, но си стуваха. А най е щастлива свекърва ми, защото тя помни тази къща в едни други, съвсем различни условия, когато е била абсолютната мизерия и сега не може да се нарадва, че това е същото място, но коренно променено.
Вечерта като се прбирахме, пихме със Станиславчо по едно уиски за успешната мисия, добре ми дойде Mr. Green. И вече съм започнала обратното броене. Радвам се, че и цикъла не ми направи номера, и за морето няма да ме изненада. Нашите утре ще отидат при Йоето на село, да поседят, преди тяхното море в понеделник, а ние в петък отиваме и в неделя се прибираме с нея, да стягаме заминаването Heart Eyes. Само да добутам оставащите три работни дни...Започнах полека-лека да й пера нейните дрешки, които ще взимаме за там, имам някои покупки да правя, най-спешните са поне две плажни кърпи, защото тези, които позлваме в момента, вече не стават.
Мони, изглежда, че хубаво сте си изкарали на морето, снимките много ми харесаха.
Люби, много хубаво кръщене е било Heart Eyes. Гери е като кукличка, а ти много ми хареса. Радвам се, че нещата са се развили добре Hug
Дргуте, се надявам, че са добре Praynig.

# 639
  • София
Доволна съм много от морето.
сега сме сами на Орешак и пай си е почивка.
Люби хубави са сбимките.Двете принцеси са много хубави и хич не си приличат.Ти обаче ми изглеждаш унорена.Не я видях твоята хубава искрена усмивка.Сори за откровението.Иначе роклята и орическата са супер.
в понеделник имам рожден ден .Празнува ми се ,но не тук

# 640
  • София
Понеже ми се спи и съм патица, сега в нов пост:

Люби, честит рожден ден на Гери! Да ви е жива и здрава, да ви радва и да расте обичана, щастлива и усмихната!  Да е все такова лъчезарно слънчице и много ги нацелувай от нас с Йоето и нея, и Кари Heart Eyes.

# 641
  • Русе
Благодаря, Рали!
Да, Мони, изморих се, бях притеснена в началото поради ред причини, но после се отпуснах и много добре се получи.

# 642
  • София
Вчера се прибрах с туптяща глава и пих хапче Tired. После съм заспала и така до 8.30ч., това не ми се беше случвало то години. Ако не броя днес, имам още два работни дни и до петък на обяд, но него не го броя, защото ще мине бързо. Два дни трябва да избутам само още.
Днес би трябвало нашите да пристигнат на Орешака при Йоето, че от понеделник са на море и преди това малко да я видят. Сега само стискам палци да стигнат благополучно, че баща ми кара един Фиат Темпра, за който не счита за нужно да полага грижи и колата е пълна гробница ooooh!.
Люби, много хубава торта. И снимки. И деца Hug.

# 643
Хохохохо.
Аз ходя на работа и нямам време да седна на компа.
Люби - честит първи рожден ден на Гери! Честито християнче!

Нямам сили и съм разочарована от работата си - тъпа, монотонна и скучна. Изобщо не съм на мястото си ... вторият ден дори се разревах ...
Свеки е тук ...  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

В събота отивам да оставя и двамата при майка ми, поне за 3 седмици. Дани е приет на ясла. Сега съжалявам, че не изчаках поне още 2 месеца със започването, но голяма полза нямаше да има.
До скоро от мен.

# 644
  • София
Не ви се пише, аз сама като лудите, само ще си остана да си пиша, поне като има нови отговори, няма да се закрие...Свикнала съм да споделям и не искам да спирам.
Та, да си кажа, успях да добутам до последния работен ден. Оцелях, макар и тази седмица да ми беше изключително трудно сутрин да се събирам, две кафета задължително, а като се прибера от работа, първо лягам за половин час и после всичко останало Tired.
Но ура, дойде и така чакания от мен днешен петък. След малко си тръгвам от офиса, прибирам се, да пооправя малко багаж и отиваме на село, там са нашите и Йоето, разбира се. Ще се видим с тях до понеделник, тогава и ще пътуваме на обратно пък София и от сряда потегляме за Халкидики Heart Eyes. Бленувах я тази почивка, защото чисто психически бях впрегнала много ресурси в ремонта, дето го започнахме, отделно пътуването всеки уикенд, работните задължения и усещам как имам нужда от зареждане. Дано да успеем да съумеем да не се изпокараме, че и това го има при нас от време на време по време на отпуската Praynig.
Заредила съм се с много настроение, имам да купувам плажни хавлии, на Йоето слънчеви очила, с нея ще изберем кои дрешки ще си взима за почивката, искам там да опитам октопод, че не съм яла досега и едни ей такива неща ми се въртят из съзнанието и ме карат да се усмихвам, да видим Grinning. Калмари съм яла, октопод не му се отдавало случай, да пробвам.
Надявам се, всички да сте добре и дано като се върна, да сте пописали поне малко Hug.
Елена, разбирам те, но няма как. Единствено мога да ти пожелая Дани да се адаптира по-леко, като тръгне на яслата, а ти да посвикнеш и с работата, и с новото положение.

Общи условия

Активация на акаунт