Да, тук в РусИто е голяма жега. Излизам в 8:30 с бабичките.
Всяка сутрин юркам Карито да закусва по-бързо. Днес оставих майка ми да я чака, а излязох с Гери по задачи. Майка ми е 3 дни болничен, гледа баба ми. Поръчах украсата за ресторанта за кръщенето. ММ беше против - да сме купули 5 балона и да ги надуем. Само време да надувам балони ще имам. Като знам каква ще е лудница. После що такава скъпа торта съм искала..
Не стига, че сама организирам всичко, ми само мърмори. Както и да е - доволна съм от себе си, че днес отметнах и това. Малко съм като Робокоп. Понеже пускам климатиците децата като не са в стаята, а аз си готвя и ме духа в гърба, та се схванах. Сега си завъртам цялото тяло като искам да се обърна.
Мони, весело изкарване на вас на морето! И честита кола. Леко и безаварийно да си я ползвате!
И до нашето море малко остана. Дано да не се развали времето.

.
. Целият офис замириса на бебе
и така.
да съм търпелива още поне 2-3 години хахахахаха

.
. Йоето вече си спи там, прибра си разните му нещица, купихме и нов матрак за леглото, много ни харесва на всички. Най-много се радвам на една масичка със спираловидни крака, която лакирахме, много ми харесва. Вчера ми дойде, и цял ден почивка, но то и нямахме сили за нищо друго, след поредното бъхтене в събота. Много средства вложихме /този месец се отказах да правя разчет на разходите, направо сем навътре за няколко месеца напред
. После съм заспала и така до 8.30ч., това не ми се беше случвало то години. Ако не броя днес, имам още два работни дни и до петък на обяд, но него не го броя, защото ще мине бързо. Два дни трябва да избутам само още.