ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 755
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Ми аз нямам какво да споделя в момента. ММ е в отпуск вече и сме постоянно по задачи. Ние отпътуваме във вторник към Поморие. Като се замисля какъв багаж трябва да помъкнем и свят ми се завива. До сега не сме били на море с бебе. Кари я взехме за пръв път на 2 г и половина. Дано да успеем да се насладим. Мен самото море ме зарежда много. Свеки кроеше някакви планове да ни се натресат. Дано да е размислила.
Ели, съчувствам ти за връщането на работа. На мен самата хич не ми се връща. Едната година се изтъркОли прекалено бързо. Втората сигурно още по.
На Карина раницата още не е дошла и се притеснявам да не е изгубена от превозвача ( от 11.07 няма движение на товарителницата). Дано да има благоприятно развитие, че не ми се мисли.
Рали, има още време, но да ти пожелая приятно изкарване! Ще чакаме разказ и снимки.

# 646
  • София
Моята отпуска почти свърши.Още 5 дена ми останаха .
Не пиша мн ,че от телефона ми е по трудно.
Ели кофти е връщането на работа .
Аз честно казано се радвах на този период.Аз обичам да си изкарвам парите сама .
А и 3,6 години в къщи ме депресираха .
Ние 2 седмици направо си починахме.Една на орето,На Орешак сме сами .Свекитата на море.всяка вечер гостииии.Иначе ми е неудобно те като са там .Видяхме се с много приятели.Все няма време иначе.
Тази година доста хора предпочитат Поморие.
И нашата раница я няма още

# 647
  • Ловеч
Чета ви , но съм се сдухала и не пиша.
В Майчин дом съм. Уж  днес за  амнио ,но имам контракции и го отложиха за понеделник.Стискайте палци да е успешно и резултатът  също.
Ралче пожелавам ти невероятна почивка Hug

# 648
  • Русе
ТобиHug Hug Hug! Силно стиснати палци от мен! Ще бъде!

# 649
  • София
Тоби тъкмо вчера си мислех ,че те няма и си викам дано си ок.
много съиснати палци и всичко да е ок

# 650
Тоби, стискам   Hug резултати вече има ли?  Praynig

# 651
  • Ловеч
Вчера беше , добре съм .Резултати в петък.Все още съм в болницата и чакам да кажат кога ще ме изпишат.

# 652
  • София
Туй у наше село, нали? Пиши до кога си там. Аз трябва да ходя на среща с "главните" на болницата да представям проекта, но завися от една педиатърка.
Нещо нямам много време за писане Sad Тобева...амнио аз не бих правила, ама минало де.

# 653
Тоби  Hug.

И аз нямам никакво време от две седмици ... и не заведох децата при майка ми, а се налага свеки да е тук ...................................................................................................

Всичко ми идва нанагорно ... мм не се задържа в къщи, изобщо не мога да го видя. И аз имам нужда да лежа и за нищо да не мисля, но не ........

Сигурно от другата седмица Дани ще е на ясла /сега май вдига Т  ooooh!, може да е от ваксината преди седмица ,знам ли/.

Айде до скоро.

# 654
  • Русе
Привет! Завърнахме се благополучно от морето. Като за първо море с 2 деца се получи учудващо добре. Случихме на време, Кари е като циганче. Топихме Гери - не се страхуваше. Много съм изморена, за сега толкова. Тоби? Надявам се да си ок.  Hug

# 655
  • Ловеч
Благодаря ви момичета !
Само че нямах късмет и се наложи да махна бебето. Cry
Все още съм болница ,надявам се тези дни да ме изпишат.

# 656
  • София
Тоби много съжалявам .Всички думи са излишни.Много прегръдки.Рочно влезнах да питам как си.Пиши винаги когато имаш нужда

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 23:05 от mmoonnii

# 657
  • Русе
Съжалявам..Силни прегръдки!

# 658
Тоби, съжалявам много много Hug. Моля се за теб, да си спокойна  Praynig!

Аз влязох да пиша моите си неща, но няма да се разпростирам. Марти е в Ракитово /след сто опявания на мм/, той го закара до Пловдив и от там го взе майка ми. И двамата бяха лепнали някакъв вирус с разстройство и Дани разбира се дълго го кара. Сега не ще да яде, пие само мляко. Днес беше на ясла - ревал, гушкали го.... колко мразя това заведение ...Свеки трябва да дойде /замина за селото след голям панаир  #Cussing out/, но не знам кога - синът й да се оправя с нея.

Все по-разочарована съм от работата си - няма такова тъповато място. Като гледам хората и те като ме гледат - пак на тези каси, просто се чуствам като нищожество. Всъщност пуснах компа да гледам за работа.

Люби добре е било щом сте почернели.

# 659
  • Ловеч
Няма ви, и не пишите....
Аз съм добре каквото и да означава това.
Пия лекарство за лактацията което ми понижава много кръвното .
Гледам да не излизам много за да не срещам познати и най - вече да ги успокоявам.
Пуснах си отпуска до 15 ти дано успея да си събера мислите до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт