ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 820
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Люби наистина ли ?
Ужас .....А дали е избягала ?
Направо ме е страх вече за тези деца .
А ти говорила ли си с Кари по въпроса с градината ?

# 436
  • Русе
Надявам се да е избягала, а не нещо друго.  Sad
Говорих, по-точно споменах, че и остава още малко и тя каза: "После ще бъда подготвителна група ли? Като А. и П.?" ( това са 2 деца, които напуснаха миналата година) И аз и казах, че да. За сега е спокойна.

# 437
  • Ловеч
Ели,честит имен ден  bouquet
Люби,това е ужасно,дано я намерят  Praynig
Не се притеснявам за преместването-ако усети че аз съм притеснена и той ще го изживее трудно.обясних му че вече е голям и трябва да е с големит- и без това в сегашната му група е пълно с по-малки деца.

# 438
  • София
Писах, писах, влезе шефката и затворих всичко Whistling....сега по-накратко.
Вчера ми се обадиха, че най-накрая са пристигали ваксините и може би в петък ще отидем с Йоето да й я сложат. И аз искам вече да отидем и да се свършва, че само ми виси като ангажимент.
Люби, това, което пишеш е ужасно, настръхнах Sad. Дано се намери живо и здраво момичето! И наче на вас, натоварено лято ви се очертава Hug
Елена, честит имен ден! Да си жива и здрава! И честит рожден ден на мъжа ти! Бъдете щастливи!
Тоби, пази се, сега най-важни сте ти и малкото човече Hug
Мони, аз на твое място бих приела предложението, особено в ситуацията, която в момента съм аз, пък съвсем. Особено като и по-важните фактори за по-положителни. С колегите ти от сегашната работа, винаги можете да се виждате. И аз прочетох за момичето от Троян, даже мисля, че като сме пили кафе, съм я засичала, дано се пребори! Praynig

# 439
  • София
Брррр, като чуя ваксина и ми се  Sick Повече НИКОГА!!! Личната дори не ме и закача.
Та накратко - от 2 седмици ходя на народни танци и се чувствам нов човек. Един час не мисля за нищо. И после съм като преродена.
Тия дни са ни хипер натоварени, а аз дори не съм почнала да уча за държавния. Почваме занимания с една нова логопедка. Временно ще работи с 3 и да видим, че келемето му с келеме ми писна от него. Чакаме сутринта едната. Появява се тя, а той - Най-после  Shocked Прихнахме да се смеем
В нашата градина това лято са до юни. Юли градината почива. Август е дежурна за общината и ще пропусне. Сигурно ще ходи на занималня.
Карам редовно вече над 5г. Като на ден ми се е случвало да минавам и до 100км. само градско. Не обичам да карам, но просто се налага и без кола съм за никъде. Дори вече съм почнала и да наглея  Rolling Eyes
На 31ви се оказа, че на спортния комплекс, където ходим, ще има международен празник за деца с увреждания. Ще ме запознаят с хора, които могат да са ми от полза да малкото диване, което вече ни се е качило на главите. В момента е на етап 3-4г. и прави номера като за световно...
Онзи ден се снимахме за паспорти, че тази година ще ходим в Гърция на море - по-евтино ни излезе...Трудно го снимахме де, но е сниман Wink
Тоби, да погалиш точката от мен Crazy
Ели, честит имен ден  bouquet
Рали, тъкмо възможност да се поогледаш за работа. Аз вече много искам да сменя моята, но уви...Ще се наложи по-скоро да остана в нас.
Мони, според мен пиеми новата работа. Колегите са важни, но пък не знаеш какви ще са в новия магазин - може да са още по-готини Wink
Люби, прочетох за момичето във ФБ  Confused Дано е избягала и и дойде акъла. Кари е мъжко момиче, ще се адаптира добре. А според мен тия в градината нещо те връткат...
Кокос, и тук честито. Да го нацелуваш малчо Heart Eyes как се казва?
Айде стига ви толкоз набързо hahaha

# 440
Благодаря за поздравите! Все го забравям този имен ден хахаха.

Малкият кокос се казва Александър  Wink.

Имам изпити ама хич не ми се чете бееее. Пфууу мина ми всякакъв мерак с тези откачалки.

Мони аз също бих приела - еле пък ако е за повече пари - никакви сантименти не могат да ме спрат.

Дони, в Гърция е по-добре, ще ви хареса. ЧУдесно че си намерила време за теб. Аз така сега искам да ходя на тае-бо пак, но нещо далеч ми идва и мм не дава  #2gunfire, заради курса дето ходих толкова време, сакън да не остане сам две вечери.

Иначе ваксина на Марти сложих още преди месец. Слагам ги какво да правя и на Дани също. Все съм се питала - Дони как всъщност разбрахте, че е от ваксината при Гого проблема?! Ти може и да си казвала де ...

Марти ще имат утре празник на градината и сме поканени. Вчера открит урок по английски, изобщо плътни занимания хахаха. И отделно дето ходи на карате по два пъти - ама много сложно е беее - да го водиш, да го чакаш, да го вземаш пууу само да не беше толкова далеч градината в това село.

# 441
  • Варна
Да се разпиша и аз. Тук не съм писала от има-няма сигурно 2-3 години:)

За ваксината аз лично много се чудя дали изобщо да слагам. Хем не ми се иска, хем не ми и стиска:) Обаче, една от най-добрите ми приятелки кара туберкулоза преди няколко години и това накланя везните по-скоро към слагаме.... Че сега заради първи клас искат и манту вече.... А тя нали е набор 2008 и трябваше още миналата да бия ваксина, а тя я няма...

Иначе вече съм подала заявление в училището. Началото на юни ще я записвам с удостоверението за завършена ПГ. Аз пък ако имах възможност с удоволствие щях да я оставя още една година в ДГ. Сега лятото ще ходи, но таксата им ще е двойна - 100лв.  #Cussing out

Аз бачкам - имаме многоо работа. И така ме е завъртяла въртележката работа - в нас, работа - в нас, че направо не се понасям вече!!!! Искам малко разнообразие! Крепи ме, че идва лято и съвсем скоро ще става и за плаж.

Това е от мен засега  bouquet

# 442
  • Русе

А според мен тия в градината нещо те връткат...

И според мен, но не съм в позиция да споря. Честно казано ми остава един горчив привкус, не само заради този случай, ами и последните месеци..Да кажем накратко, че никога не съм била подмазвачка. Не ми идва отвътре и толкова. А явно трябва.
Занималнята е 12лв. на ден и се плаща колкото е ходила. Дано поне там я подготвят, че в градината до сега нищо. Може би в четвърта група започват, въпреки че последните 2 се водят предучилищна.
Мим, добре завърнала се.  Hug
Аз до ваксини все не стигам, че постоянно има някой болен. Даже Гери трябва да я водя на манту..
Дони, браво за народните танци. На мен така ми действа рисуването. А не съм ходила 6 седмици вече. Но тази неделя се надявам да не ме спре нищо вече.
Две от майките, с които се виждаме по разходки ще излизат утре по женски вечерно на клуб. Отказах. Първо, че Венци е на работа в събота и няма да е очарован да ги гледа двете, второ по финансови спирачки ( това второто си го премълчах, естествено). А така отчаяно имам нужда от нови приятелки. Освен с вас виртуално вече почти с никой не общувам. Остана ми приятелката, дето живее в София, но и с нея предимно по телефона общуваме. Виждам я когато си дойде 2-3 пъти в годината.
Стига съм писала, че дребното заспа и ще ходя да се къпя.

# 443
  • Ловеч
Брей,много сте писали!
Мим     Wink
Дони HugБраво за танците,сестра ми ходи вече две години.Постоянно си организират партита,през юли отиват в Охрид .
Днес се водя на работа-обявиха го за спортен празник-щафета,мажоретки.
С малчо се помотахме,после на рд на една особа която все няма пари
И все черпи в кафене с набързо нарязано руло - от онези купешките.Не че съм претенциозна...
Да поздравите морето от мен-тази година го пропускаме.Успях да резервирам билет за мъжо- идва си в края на юли
Може да направим няколко басейна ,малчо иска на палатка край реката с огън и спален чувал .

# 444
Какво да му поздравявам на морето?! Не го харесвам когато се изсипе целия свят на плаж бляк ... не ходя, не влизам, мразя навалицата, разплутите телеса  Sick /къде са всички красиво изглеждащи хора дето гледаме по тв ....  newsm78/, мазните петна носещи се по водата, непрекъснатите мохабети на висок глас, недай си боже музика  #Crazy ..... само за необитаем остров съм аз да да да!
Иначе сега обичам да ходя на плажа - празно и чудесно за игра.
Вероятно и лятото ще ходим заради децата, ама аз няма да гледам, няма да излизам на слънце, мм да се занимава хахаха /пък той като се белне на тоз' плаж като някой швед хахаха/.

# 445
  • София
Добро утро,
Дони, браво за народните танци Hug Много се смях с Гого Heart Eyes. И ние тази година мислим в Гърция, и трябва да вадя паспорт на Йоето, да видим дали ще стане, че ние от няколко години така все се каним и накрая си оставаме на нашите ширини.
Мим, радвам се, че се раписа Hug. Вярно, че Ели е набор 2008. Леко да ти е на работа.
Люби, и аз нямам много приятелства, извън виртуалните. Най-добрата ми приятелка замина за Испания с мъжа си, може би ще се връщат скоро отново тук, но все още не знам нищо със сигурност. Другата е по майчинство и заради нейните и моите ангажименти все не можем да се видим. последно исках за моя РД, но точно тогава Йоето излезе с варицелата и нямае как. За тази събота мислехме , то пък времето е кофти, та май пак ще се разминем Tired.
Морето...и аз го обичам, въпреки, че никога не съм живяла там. Може би, защото навремето нашите са учили във Варна и съм била в проект там Flutter. Но и аз го обичам заради самата гледка, не заради плажа.
Нямам търпение да свърши и този ден и да почивам като хората, защото миналата събота ми беше работна, после няколко нощи не спах добре, заради Стани дето беше болен и вече се чувства като парцал Tired. Тази сутрин даже се успахме, а накрая си разтворих и витамини, уж с идеята да се разбудя, по принцип не пия.

# 446
Здравейте!

Отдавна не съм се разписвала, но ви следя в типично мой стил - просто се информирам как сте и какво се случва при всеки.
Обаче постът на Доника за народните танци ме провокира да изляза от дупката - и аз си правя терапия с народни танци вече 4 месеца, че и по 4 пъти седмично взех да ходя. Адски разтоварвам и зареждам с емоции от положителните. Едното ми ходене е в Младост 4, а другото в културния дом в Дружба, дето е на езерото. Simple Smile Децата мислят, че го работя танцьрка, щото бяха свикнали да работя вечер, а сега 4 пъти все на танци ходя, ама по-бивам за някоя реклама на продукт за отслабване в категория "ПРЕДИ".  Mr. Green

Иначе напуснах Британика, т.е сега съм безработна, ами дори се самопрецаках, че напуснах по свое желание и от борсата ми се полага по 7,20 на ден, вместо 80% от парите, на които са ме осигурявали. Бели кахъри в сравнение с другите. Дет' се вика винаги има и по-зле, но това ли трябва да е двигателят напред.  Hug

Бъдете здрави и Тоби много ти се радвам и аз!   bouquet

# 447
Ланг - здравей!

Чудесно, че успяваш да намериш време за себе си и да правиш приятни неща. Аз на народни танци не бих могла да ходя, но сега ще видим как ще стане като тръгна на работа. Искам да ходя на спорт ... ама с мм дето изпада в ступор като му кажа, че трябва да изляза сама лелеле

Жалко, че си напуснала така - трябвало е да разучиш, но вече е без значение. Сега си почини и нещата ще се наредят все някак. В крайна сметка нищо не може да се направи, затова гледай напред.
Аз така на моменти се усещам, че губя почва под краката си след разни драми, но си спомням за квантовата теория, прочетох и книга за Дзен будизма и така ....
Пиши по-често.

# 448
  • София
Lang аз живея точно до културния дом с Дружба .От кога се каня да ходя .Незнаех че има за възрастни там .

Аз съм пред МЦ и съм в дерпесия ,ама истинска .
Даже май се отказвам да ходя довечера на 10 години от завършването.Нямам желание .Лежи ми се и ми се яде

# 449
  • София
Лангче,  Hug Аз нямам други свободни вечери, иначе бих ходила и по-често. Как са агентите?
Малииии, Мони - 10 г....аз няма да кажа колко години чукнахме от завършването  Rolling Eyes
Днес е в сборна група. На обяд ще го вземем, защото отказва да легне в друго легло,както и да ходи в тамошните тоалетно. Бе диване.
Имам упасения, че Хриси влиза в пубертета...Вчера гонил едни момичета...да ги пипне по дупето. Хем ми е смешно (защото точно на неговите години беше хит това и по наше време), хем му се и скарах де. А мъж ми ми вика - колкото и да не ти се иска...това е положението ooooh!
И някой да ми набие шамарите, че да си седна на гъзО и да уча...Остана по-малко от месец до държавния изпит Close

Общи условия

Активация на акаунт