ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз пък подаръци няма да купувам. Не са научени, че трябва да поучат на този ден  Rolling Eyes Иска ми се да заведа Хриси на кино, но няма как да си взема почивен ден. На втори отива при нашите

# 466
  • София
Според мене си зависи от учителките.Ние попаднахме на страхотни.
Особено едната е няма такъв човек.Тя е родена да е учител.
В другата група и двете са ....няма такъв ужас .
Моника като отидем да я вземем преди 6 и се сърди.Иска да седи в детската .Значи е спокойна .

Това с паспорта и аз трябва да го свърша.да си има .Рали кажи после каква е процедурата .
От понеделник съм на новото място и ми е напрегнатооооооооо

# 467
  • Ловеч
Мони,стискам палци в новата работа да има готини хора-така и ти по- лесно ще се адаптираш Hug
И аз искам да заведа Ивко на кино,но нямаме кино Sad
Реших в неделя да отидем на разходка в Плевен,хем ще се разнообразим ,хем ще си хареса подарък-трябвал му влекач и то зелен Mr. Green
Люби,опитай с тампон със сода и гаргара с много солен разтвор-вода и повече сол.
Уфф ,хайде -отивам в 5 клас -ужаст невиждан,остават само 2 седмици докато ги изпратим и после newsm44 newsm68

# 468
  • София
Успяхме с документите с паспорта на Йоето Grinning. Пишеше, че трябва и Удостоверение за адресна регистрация, но на гишето, служителката каза, че след като и двамата със Стани сме си на този адрес и той си ни е постоянен, може и без това.
Мони, трябва да отидете двамата с мъжа ти с личните ви карти, да носиш акта за раждане-оригинал на Мони, може да си направиш и предварително копия, защото на нас ни искаха там на място, а нямаше къде да направим, та добре, че там в района имаме една позната, да ни направи. Там на място попълвате заявлението, плащате таксата, подписвате се на заявлението и после ще я снимат Мони и това е. Дават ти талонче и после с него за получаване, казаха ни след месец, но във фейса, Елена писа, че може и по-рано да е готов. Ако искаш, предварително, можеш да питаш за вашето районно, дали ще искат и това Удостоверение за адресна регистрация или не.
Вчера си правих компрес с ракия и мед. Мазах си отделно и гърлото с мед и сода, купих си и Тразхизан и май съм по-добре вече. Пупу, да не ме чуе дявола.
Мони, успех на новото място и лека адаптация Hug
Люби, как си днес Hug
Не издържах вчера и й подарих кукличката, е, няма такова щастие Heart Eyes.

# 469
  • Русе
По-добре съм, благодаря!
Мони, успех на новото място! Не те познавам лично, но ми изглеждаш много лъчезарен човек и вярвам, че ще се разбираш добре и с новите колеги.  Hug
Днес ходихме с Кари за цветя - купихме по едно живо цвете на двете госпожи и двете лели и картички, които тя собственоръчно надписа. Дано да им харесат.
Покрай пиенето на сума ти лекарства зарязах диетата, само да не се отпусна прекалено, че знаем какво следва.   261uu
Тобева, ние бяхме дълги години без кино. Много тъпо. Сега поне има в мола, а от време на време има и автокино. Струва ми се интересно.

# 470
  • София
Люби благодаря !
И аз мисля ,че там ще създам приятелства ,но ще трябва време .Там работят повече млади хора и клиентите са такива .Тука сега е кошмар .Много пенсионери.Ужасно капризни са .
Много е хубаво ,че виждам как на колегите наистина ще им липсвам.Един даже днеска ме разцелува .Съвсем приятелски де ......
най хубавото ,че колежката с която съм най близка е в този магазин на обучение.И ще сме заедно.
Дано съм доволна и от заплатата.
Осигуровките ще са мн добри със сигурност.
Диетата и аз я зарязах и ме е малко яд.
Но се ограничавам много.

Аз на Моника и взех вчера за 1 юни един комплект.За завършването нищо не съм .То малко ли е ,че роклята е 50 лв.И за прическа ще ме изръсят кой знае колко.Взехме сандали на платформа .Голям кефффффф.

# 471
Мони, успех на новото място!

Вчера беше тържеството за завършването на Вики. С бебо гледахме отвън малко. Мен ме надуха вятърът. Големи емоции бяха. Едната госпожа беше с постоянно насълзени очи. Тя е младичка, те са и първа група и е с тях вече 4 год. Доста се е привързала към тях.
Аз дори и с многото хормони издържах геройски да не ревна Simple Smile

Бебе Алекс засега е добре. Коликите започват, но се надявам и това да отмине. Аз си ходя с болки в гърба заради "силикона" и нямам търпение да се регулират нещата  Laughing който е кърмил скоро ще ме разбере  Mr. Green
Тази нощ предупредих мм, че няма да съм в кондиция да отговарям на бебешки повик. Толкова бях изморена и недоспала. По едно време към 1-2 часа имам смътен спомен за някакво бебе, което мрънкаше и аз се опитвах да игнорирам в просъница доколкото мога  Mr. Green Добре, че Ицо го взел да го гушка  Grinning

# 472
  • Ловеч
Кокосче  и ти ,и силиконът ти изглеждате прекрасно  Heart Eyes
Надали ще имам хубави снимки от изписването като знам
каква подпухнала буца бях първият път Sunglasses

# 473
Тоби, на предното изписване и аз нямам хубави снимки. Всичко беше набързо, неорганизирано, с желанието просто да си тръгнем от болницата. Да не кажа, че дори не знам къде са снимките и дали ги пазим  Grinning

Всякаш има значение и с колко химия са те тъпкали по време на болничния престой. Този път се разминах без. Може от това да е. С предишното раждане то не бяха обезболяващи, пък аб, и не знам какво друго... А и сега бяхме в болницата 5 дни, имах време да се освестя Simple Smile

# 474
  • София
Мони, да не завършвате Сорбоната Wink
На Хриси на завършването плаках много. Плаках, защото знаех, че това, че е последното тържество, което гледам и участва мое дете...Отделно драмите с избор на училище.
Сега някакси като знам, че избор нямам и ще учи и се интегрира с братята роми, не го и мисля и ми е по-спокойно.
И пак като ви чета...Последно играчка получиха за Коледа, следващата ще е пак за Коледа. То с играчки в нас никой не играе де. Дори като изляза в отпуск мисля да ги махна и да не оставя нито една в детската. Не случиха на майка, ейййй

# 475
  • София
И аз мисля целия кош с играчки да заминава на село.
Макар,че 2 дена се заиграва .
И при нас едната госпожа и е първа група.ще има рев .аз на такива неща винаги си плача.
Пия кафе и изчезвам на работа

# 476
  • Русе
А ние дори няма да имаме тържество. Тръгва си днес. Приготви се, цяла нощ не спала от вълнение. Мъчно и е и за приятелите. Обещах и пак да ги вижда в парка и из града. Така или иначе щяха да се разделят догодина. Облече си роклята от изписването ни с Гери.  Heart Eyes

# 477
Мони - успех!

Кокос, аз и с двамата НЕ желаех да ме снимат ИЗОБЩО. И от двете изписвания нямам снимки, не искам да имам, не искам и да си спомням. С Марти вече беше почнала депресията да ме тресе, а с Дани просто бях подготвена как минава великото изписване /пълна, пълна простотия - дори им го казах/ и изобщо не ги отразих - сякаш минаха покрай мен. Иначе изглеждаш страхотно и браво на ТМ - мм никога няма да вземе дете да го гледа, за да спя аз .....  Sad, според него след като ходи на работа и трябва да си почива, край  #2gunfire.

Всички мъже в къщи са болни. Дани на АБ, МАрти донесе някаква кашлица, мм е невъзможен - все едно ще умира  #2gunfire.

Днес съм на изпит, не ми се чете, не ми се помни, не ми се занимава ... пфуу че имам още 2 и край  ooooh!.

Получих и заплата, което много ме стресира, защото ще се връщам на работааааа аааа, от друга страна не е и толкова зле де, защото е хубаво и друг някой да поеме тези деца и част от цялото домакинстване. ММ не е пуснал пералня, прахосмукачка, или миялна откакто сме тук!!! От време на време готви нещо - месо на фурната и толкова  #Cussing out. Веднъж отиде да простира и си поряза пръста сериозно  Shocked.

Довечера сме на тържество - 35 години градина в Звездица. Вчера спечели златен медал от едно състезание по карате - чак с него спа! Днес го занесе да се хвали аххаха.

# 478
  • София
Кокосче, прекрасни снимки видях във фейса Hug Браво на мъжа ти, че те отменя!
Люби, радвам се, че си по-добре Hug. Много е хубава Кари, видях снимките Heart Eyes.
Мони, успех с работата!
Елена, браво на детето за златния медал! И да се оправят бързо Hug
Дони, аз преди около месец прави чистка на играчките и съм оставила само тези, с които играе в момента. Всички други са в един кош в другия апартамент, жал ми е да ги хвърлям, защото има и много нови от тях...
И днес Йоето последен ден в градината, облече с една бяла рокличка, с червена панделка, вълнува се Heart Eyes. Въпреки, че тя догодина си продължава с тези дечица и госпожице в предучилищна, така че догодина ще е по-голямото тържество Heart Eyes. А вчера падна второ зъбче, този път феята на зъбките остави паричка, че за първото, го загубихме и тя не остави Mr. Green.
Доволна съм от тази година, детето ходеше с желание, научила е доста неща, мина сравнително без болести. Само отита, дето ако онзи лекар го беше видял навреме, щяхме да спестим парацентезата на детето #Cussing out. Радвам се, че мина леко и варицелата, да не я мисля вече.
А аз не се разболях Mr. Green. Явно дето съм я карала като дете, имунитета си го имам. Че бях чела, че можело и да повтори, та често казано, си бях на тръни през инкубационния период.

# 479
Вчера не ми беше ден /изпитът мина от леко по-леко хахаха/, всичко което правех или казвах беше погрешно и ненормално, просто съм в дупка дупкаааа  Tired накрая си отворих потрмонето и видях забравени! 20 лв /аз дето пари не забравям - това е за пръв път в живота хахаха/ толкова се зарадвах /все едно 20 хиляди съм намерила/ и накрая се сетих, че за входа не сме плащали и отидох да ги дам на касиерката  ooooh!.

Днес пак изпит  #Crazy /писна ми от тях пууу/, тази се беше престарала с въпросите, накрая мм ми звънна от всички телефони, писа ми по всички чатове и си тръгнах без дори да проверя какво съм направила  Sad. Скарахме се, че той имал много работа, а аз ходя на всякакви курсове и учене без да изкарвам пари, без изобщо да имам намерение да работя това и т.н т.н. ..... и сега съм в още по-дълбока дупка ...... Според него жената трябва да гледа децата, да чисти в къщи, да готви и оправя, да няма никакъв социален живот извън семейството!!!!, да е винаги на разположение и да ходи на работа разбира се, за да подпомага бюджета ..... всичко останало е безсмислено, губене на време и занимаване на отрудения мъж с незначителни неща, когато той би трябвало да почива от работа, да си има свои си занимания и да ходи на работа всеки ден 24/7, не че заплатата му е станала по-висока от това ..... мисля че е крайно време да си намеря любовник  Thinking.

Оплаках се, вие сте като отдушник.

Общи условия

Активация на акаунт