ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
мисля че е крайно време да си намеря любовник  Thinking.

Peace Ауу, и аз като се ядосам мисля същото.  Wink

На мен Карина днес ми вдигна адреналина. Излизахме на разходка с една приятелка ( тази дето живее в Сф и си е дошла за 2 дни) и аз бях с двете деца. Просто нямаше на кого да ги оставя, иначе не бих си го причинила. Е ще кажеш, че нарочно се държа от лигаво, по-лигаво. Идеше ми да потъна в земята. Наказах я без детски. Иначе купихме тетрадките и моливите за занималнята.

# 481
  • Ловеч
Май наистина ще наближи и времето дето и за любовните си афери  ще пишем  Grinning
Прибрахме се от Плевен- детето доволно има книга и камион.
Купих му два комплекта къси панталонки и потник и още едни сандали.
Аз щото ще дебелея не си харесах нищо освен крем и бельо.
Люби , то и моето така изтрещява понякога....Днес беше прекрасен, даже се втурна
Да избира на бебето дрехи но лато се роди предполагам че ще му се изпари желанието.

# 482
  • София
Eliмного си подпалила.И  с право.
Аз съм на мнение ,че правата ни са равни щом и аз ходя на работа.да не говорим ,че работя и повече .
да видиш как започна и да простира вече .Само още не е гладил .
Когато си бях в къщи беше друго.Имах време .Вечер всичко беше подредено и изчистено.Сега е бомба в нас и не ми пука вече .на който не му харесва да става и да подрежда .
ВчерА партито беше супер.Децата прекрасни.Учителките развълнувани.Беше мн истинско и мило.Госпожите ни са страхотни.За разлика от другата група .Танцуваха ,пяха с децата .Едната е младичка .даже и хоро играха .Видя ли сте снимки сигурно.
Вчера осъзнах ,че вече си имам пораснало момиче .
От тук си пожелавам  да сме живи и здрави всички и да има много късмет .
Сега чакам родителстата среща и да започна с пазаруването.
Дони ти от къде пазаруваш за Хриси?

# 483
Къде сте бре?!
Аз имам последен изпит и то при една вери спешъл , ама вместо да чета се епилирам, правя си косата и псувам наум съседите отгоре  #Cussing out.
Когато купихме този апартамент, нямаше почти никой в кооперацията /4 години се продават/. И като се нанесохме и се изкупиха всички апартаменти  #2gunfire /за огромно мое щастие в нашия частен коридор все още сме само ние  - дано не го продадат следващите 5 години  Praynig/.
Но пък станах свидетел да всички ремонти  #Cussing out.
Сега руснаците над нас са вече тук  #Cussing out и ги слушам от снощи и ми иде да  #2gunfire.
Аз съм русофил, но като са далеч хахаха. Голямо блъскане, стъргане, местене, аааааааааа  #2gunfire . Вчера Дани на два пъти се буди от майсторите, детето като чуе ремонт и майстор и изпада в паника ...
Една приятелка е виновна - каза ми учудена, че нашата кооперация е тъмна и никой не живее и след нейната уста всички се нанесоха  #Cussing out, а толкова чудесно беше - тихо, мирно ... пфууу ... дано са само за лятото  Praynig. Утре ще ида да се запозная с тях - слушам две деца да квичат, та поне Марти да има да играе с някой.
А той е още с онази гадна кашлица и днес е в къщи, но утре пак на градина - не е болен. Ще купя сироп и толкова.
Айде че взех думата на всички, като гледам едва чакате да се включите.

# 484
  • Русе
Хайде като си казала..
Днес получих прословутото майчинство и го изхарчих. Цял предиобед бяхме с Гери по задачи. Едва изчака да се приберем и заспа. Стресна се от сирените и се разсъни. После пак я храних и приспивах. Боядисах се. Имам и по челото.  hahaha Ми то в бързините, да не се събуди и така.
Днес раздавам второюнски подаръци. Ще ходим и до свеки да подаря на племенника неговия.
Кари вчера се забавлявала на занималнята. Ходили да обядват на един понтон ( тя му каза корабче) на Дунава, люляли се на люлките на кея, боядисвали си ръчичките и мацали по стъклото на занималнята. С 2 думи - празнична програма. Вечерта баща и я води в парка на снимки с приказните герои. Ще видим днес дали ще е пак въодушевена.
Днес напоръчах снимки на хартия на Гери, че нямаме ни една.  Embarassed Поръчах и на бабите да си сложат във витринките. Като не съм вадила отдавна на хартия и мислех, че тези услуги са паднали на 15-20ст. А то - 35ст. на снимка! Не знам по другите градове как е, но ми се струва множко. Говорим за формат 10х15.
Уговорих се на мамешка среща без деца за събота. Миналата седмица излизаха без мен, сега мисля да се включа. Предупредих овреме ММ.
Хайде стига за мен. Давам думата на следващите  Wink

# 485
  • София
Ми като казва, Ели, да се обадя и аз...
Оставихме Йоето на Орешака тази събота и ми е мъчно, честно казано. Може да прозвучи превзето, но си е така. Аз свикнах вечерите да си я прибирам от ДГ и да си се занимавам вечерите с нея. А сега се прибирам и апартамента ми се струва огромен и пуст Shocked. Наваксвам с чистене и бяло вино Mr. Green, е само по чаша де.
От друга страна, детето е щастливо, вчера по телефона писукаше от щастие, че баба й сипала в едно корито вода, и нашата правила плаж на поляната Heart Eyes. Ако не беше толкова уникално спокойно мястото, с невероятен въздух, нямаше сигурно да се навивам. А и там няма сополи, няма нищо, то и няма от къде да се завъди бацил. Смея да твърдя, че тези престои спомогнаха и за имунитета й, защото сравнително разреди боледуванията Praynig. Тази година се размина само с две сериозни досега, като не броя варицелата. А и така като се видим края на седмицата, няма сърдене и тръшкане, най-доброто дете е.
Елена, това със съседите е кофти.
Люби, радвам се за Кари. И аз май трябва да започна да се боядисвам, ама като си знам колко коса имам на главата, сама няма да мога да се справям, а за салон, не знам дали ще мога да си позволя, та засега си карам така. Личи си бялото на някои места, ама това е положението Whistling.

# 486
Абе съседите не са лошо, ама като ми пречат с тези ремонти.
Днес отивам да си взема дипломата по козметика  Rolling Eyes ...
Ралче, аз пък като оставя децата и купон вдигам, не че има на кой да ги оставя де. Като изключа ходенето до Турция. Марти като съм оставяла преди ми е било мъчно, ама сега е голям и се справя чудесно. Пък и те имат нужда. Иначе климатолечението е най-добро за тях.
Люби, браво че си успяла с разкрасяването. Дано на Кари да й хареса новите деца и място.

# 487
  • Русе
Дано на Кари да й хареса новите деца и място.

Много хубави неща правят - днес ги водили в музея на Баба Тонка, разказвали им. Пак обядвали навън. Ноо, вечерта ми сподели, че едно момче и се подигравало. Такава тъжна беше. Те там са на всякаква възраст до 4 клас. Това явно е от по-големите. А тя е най-мъничка. Не знам какво да предприемем. Дано да не продължава много и да се наложи да я отпишем..
Честита диплома!

# 488
  • София
И ние като взехме нашия апартамент в  блока отсреща нямаше никой.Две лета вече е кошмар.Добре че Моника вече е голяма и не спи на обяд .Честита Диплома!Ще работиш ли като козметик ?
Люби децата поне на тая възраст лесно се адаптират.
Моника е приета в училище.Утре ще я записваме .
Рали защо да е превзето?
Аз без Моника не мога .Това да я пратя цяло лято за мене ,аи за нея е немислимо.
Другата година ще се наложи.
Сега ще си ходи на градина.как ще се разделят групата незнам .Много се обичат .Е има 3-4 издънки,амааа.
И ние тази седмица ще ходиме на Орешак.
В мц и съм толкова подута. Ужассссссс

# 489
  • Ловеч
Браво Hug активизирали сте се.
Люби,видях снимките от занималнята,дано Кари свикне  и онова дете да спре да  я притеснява.
Днес на урок по руски - мислех  изобщо да не ходя ,ама викам то няма с какво да ме изненадат повече Whistling
И аз съм подута ,но вече свикнах с положението Simple SmileВ събота съм на лекар и дано ми спре хормона с който се тъпча Praynig
Очертава се екскурзия до Сърбия с колегите,ако е с нощувка може и да се включа.
Ралче и аз чакам с нетърпение градината да приключи и да пратя Ивко с баба на вилата-там има басейн ,люлка и котки-все хубави неща.

# 490
  • София
Добро утро,
Вчера продължих с домакинстването, като няма как да уплътня времето с Йоето, мих банята. Не че беше чак толкова за основно миене, но наново. Всичко изтърках, фуги, плочки, под, моноблок, мивка, след два часа търкане светна, все едно е чисто нова Mr. Green. Пуснах и една пералня, , вечеряхме, гледах финала на Мастър шеф, че го следях и се хоризонтирах, че едва гледах.
И си дадох сметка, защо и преди да се роди тя имах време за повече домакинстване...вярно, сега се прибирам и всичко е така, както съм го оставила, подредено, чисто. Но си предпочитам неразборията, която тя оставя май повече Heart Eyes.
Днес ми цъфна орхидеята, дето си я купих преди известно време, радвам й се като дете Grinning.
Елена, честита диплома Hug Иначе и при нас, нещо бръмчат съседите, някакви ремонти. Добре, че Йоето не е тук, че щеше да й пречи, вечер са до късно.
Люби, милото Кари. Дано това момче я остави на мира...
Тоби, радвам се, че се разписа Hug. Дано ти спрат хормона. От него си подута. И аз бях така с Йоето, от инжекциите, имах чувството, че съм като балон, хем не ядях тогава много, защото ми беше постоянно лошо и ми се гадеше Tired. В момента, в който ги спряха, всичко изчезна, като с магическа пръчка.
Мони, и аз чакам да ми дойде. Ужасни са ми тези дни лятото, защото ми е многооо силен цикъла, от лекарствата, дето пия. Ама нямам избор, търпя, ползвам нощни и превръзки за след раждане и това е. Много хубави снимки на Мони от тържеството Heart Eyes. Радвам се, че е приета в училището, честито!
Хайде, отивам да гледам хотели за Гърция, мислим да ходим това лято там, най-накрая...

# 491
Ралче, като си почнала намини към нас  Wink. Аз като чуя миене на фуги и получавам стресница!!!! Мразя. Мразя многомногомного  #Cussing out. Банята я мия така, че да не търкам фуги ИЗОБЩО. Работех в Пица Хът известно време. Колко пъти са ни карали нощем да оставаме след работа и да търкаме ВСЯКА една фуга с отвратително силен препарат, четка и ръкавици.... прибирала съм се в 4-5 сутрин - да не чувам за миене на фуги!!!! Домакинствам колкото и когато мога. ММ никога не излиза с двете деца, за да мога аз да се "развихря", затова докъдето успея Simple Smile.
Люби - веднага алармирайте госпожите и говорете с въпросното дете! Няма какво вие да се смущавате, това да се прекрати в зародиш ааааа хулигани. Марти така с едно от по-големите деца /нали са 3 и 4 група заедно/ все имаше проблеми, все оня се опитваше да се налага. На тържеството видях, че явно този въпросния е доста толериран от госпожите, защото имаше участие в почти всички сценки! и много се възмутих! До сега не съм се вживявала, но на следваща среща точно този въпрос за думичките и участието много ще искам да се изясни!!!!  Naughty Най-добрият вариант е песен изпята от всички и чао, то иначе 2-3 там много активни, останалите деца между другото. Или за всички еднакво или нищо. АКо някой има заложби си има родители, които да му ги развиват!!!! Ние как намираме време да водим детето на карате и на каквото трябва ... аман от тези системи на симпатии, още от тук разбират, че едни са харесвани, а други не .... уф вживях се /щото имам да уча де/.
Хммм за козметиката .... не подценявам никоя работа /а козметички и фризьорки ако имат клиенти доооооста добре си изкарват/, но честно казано се надявам с някоя от трите ми други дипломи и още една на път да успея да си намеря работа. Още повече, че безкрайно се ядосах накрая, защото се оказа, че ЕДИНСТВЕНО аз! имам най-ниската оценка на писмения изпит. СКарах се с тях, защото съм убедена, че това е лично, казах им го, определено приключих с горчив вкус в устата и неприятно усещане  Sick. Вчера като си вземах дипломата /чак ни ги връчваха официално/, никой не смееше да ме погледне от въпросната фирма, камо ли да ми проговори. Накрая те останаха да пият кафе, а аз не можах да се насиля да седна с тях на една маса - то щеше да ми загорчи каквото и да бях поръчала. Поредната ми увереност в движещото ме мото "Не вярвай на никого!". Разочаровах се, но съм убедена, че като обидиш или нараниш някой, то неизменно ти се връща, сега гледам да ги "изчистя" от мислите си и да си оставя само приятните емоции.
Май се поувлякох хахаха.

# 492
  • Русе
ММ уж говорил днес с г-жата. Тя казала на Кари да и го покаже ( защото не му знае името). Много мъчно ми стана. Просто си припомних, че няма да мога да и спестя всички разочарования. Хайде от занималнята може да се откажем в краен случай. Ами в училище? А тя пък ми е една чувствителна..ужасТ. Не беше така, но след появата на Гери взема всичко навътре.
За градината - същата работа. И аз така останах с леко горчив вкус. Имаше, според мен, толерирани деца. Така че, напълно те разбирам.
Рали, и аз се нареждам на опашка за чистене. Така да мразяя. И аз като Ели - когато и колкото мога. Виж, да готвя обичам. Също и да пера с автоматичната пералня.  Laughing И гладенето не ми е лошо. Ама чистенетоо. Сигурно защото съм гнуслива, за това го мразя.
Тобито, пожелавам ти да ти спрат хормона и да се почувстваш по-добре.
Мони, как е в новия магазин?

# 493
  • София
Милото Кари Hug. Предтавям си какво й е, и аз съм била такова чувствително дете. И Йоето се очертава такова, но досега не сме имали такава ситуация.
Аз пък май най-обичам да чистя, защото мисля, че това най-добре го мога Mr. Green. По готвенето, не съм много, ако гледам рецептата, може и да ми се получи горе-долу. Гладенето не го обичам много и където може, гледам да си го спестя. Но чистенето ме разтоварва, а и докато го правя. някак си мислено си анализирам разни неща, премислям си и така се увличам, че и времето не усещам как минава, а и чистенето се получава супер.
И аз съм съгласна за градината с Ели и се радвам, че при Йоето гледат за всички деца да е еднакво и да се изявят всички. Като бях на откритите й уроци, и за плуването, и за танците, и за английския, децата участваха и показаха какво могат, включително и Йоето. Което колкото може, но минаха всички. За голямото им тържество, пак така. Имаха общи песнички и отделни сценки и диалози, но всички дечица участваха. Тя беше плетачка и заедно с още две момиченца имаха няколко две сценки. Много бяха сладки Heart Eyes.
Принтирах й за оцветяване от Frozen Анна и Елза и разни други такива и задачки за смятане, там да се занимава. Тя обича Heart Eyes. Малко ненегално, че изпозвам принтера в офиса, но хайде сега.
Ели, и аз мисля, че може би има нещо лично там, как така ти ще имаш най-ниската оценка само. Но пък караш да върви и това е. Наистина трябва да останат само приятните емоции.
Чух преди малко госпожицата по телефона, днес й е ден за миене на коса, та пак ще е навън, че то навън на слънце, е по-топло, отколкото вътре, в банята. Това между другото най-летните дни е много приятно, защото вътре е хладно. Както се шегува мъжа ми, естествен климатик Grinning.

# 494
  • София
И в на Хриси групста имаше толерирани...В на Гого - не знам, той нали си е аутсайдер.
Ели, с право си им го рекнала.
И аз онзи ден се ядосах в университета, защото не си знаех една оценка по един предмет по който трябваше да си купя книга със статистически проучвания за 30 лв, да и правя конспект - абсолютно не приложима практически и другото учене нали...и тая ми писала 5ца, защото и пратих конспекта малко по-късно, че нали бях в болница....та ми е единствената 5ца - баси и зубъра - хаха

Общи условия

Активация на акаунт