Къде в Бургас? (42)

• 100 903
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте!Търся перде или голям шал(който да мога да адаптирам като перде) в индийски стил.Ще  съм Ви изключително благодарна ако можете да ми помогнете!Прилагам снимка,за да добиете представа какво имам в предвид    Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/173/8068173t.jpg

-Тандем
- магазинчето за сувенири на Апостол Карамитев (до Щуромания и дюнерите)
-едно много фънг шуи магазинче малко след ъгловата закусвалня преди стоматологията

В градинката до Конната база.

А билетите колко струват?  И до кога ще е бъде тук циркът?

Циркът е до 3 или 5 май, забравих. Билета за 1 възрастен е 10 лв, за двама - 16, за деца до 2 г е безплатно. През седмицата има представления от 18.30, събота и неделя са от 11.30 и 17.30.

# 721
  • Бургас
Да допълня за цирка - последното представление е на 2-ри или 3-ти май. Цена за ложа 10 лв. без значение възрастен или дете.

# 722
  • у нас
Vessita, Anita_bs благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 723
а колко време долу горе продължава едно представление в цирка? не съм сигурна дали моя младеж ще издържи на едно място, но имам желание Simple Smile

# 724
търся трансферна хартия за печат, ако някой е купувал наскоро да каже от къде, че ми е спешничко, а на офис 1 само по поръчка носят, а е и доста пари  newsm78

pertoliana
, попитай тук http://www.microasu.com/gallery/index.php/Bulgaria/Burgas

# 725
  • Бургас
В клиника Мирабел лекуват ли заболявания предавани по полов път...

# 726
Къде в Бургас правят трайно извиване на мигли?
      И аз искам да разбера това,дано някой да ни отговори.

# 727
а колко време долу горе продължава едно представление в цирка? не съм сигурна дали моя младеж ще издържи на едно място, но имам желание Simple Smile
naiмалко 1. 3 мин

# 728
naiмалко 1. 3 мин
Благодаря, ще почакам да порасне малко за да го водя на цирк Simple Smile

# 729
  • Бургас
Дали продават някъде арабски питки - тези за дюнер.

# 730
Дали продават някъде арабски питки - тези за дюнер.
купувала съм от Била, по - специално от тази на Трапезица, но не ми харесаха защото вътре имаха захар/ подсладител. Но предполагам във всяка голяма верига ще има.

# 731
Има в Лидъл такива питки, аз лично много ги харесвам Simple Smile

# 732
  • Бургас
В салон Априори предлагат услугата трайно извиване на мигли.

# 733
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Търся оптика в нашия град, която да има разнообразие на детски рамки, но и да не са им надути цените. Някой дали може да сподели мнение, опит?

# 734
  • Бургас
В оптиката, която се намира на ул. Цар Петър, до офиса на usit colours. Това е като пресечеш на светофара на Ботева и Фердинандова в посока Краснодар, веднага след сфетофара завиваш на ляво и точно там е оптиката. Доста дечица ходят за очила, достъпни цени.

Общи условия

Активация на акаунт