Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 42 167
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Здравейте! Искам да помоля тези от вас, които имат повече опит да ми дадат съвет. Въпросът ми е:
Ако едната ясла обяви 30 свободни места, а другата 45 (в един район, с едни и същи критерии за точки), в коя е по-добре да кандидатстваме? Дали в тази с 30 места ще има по-малко кандидатури?
/Малко ми е глупав въпроса, за което предварително се извинявам  Embarassed/

Никой не може да каже колко кандидатури ще има. Следите до последно как се местят имената и решавате.

# 466
Точно и аз мислех да питам кога се очакват местата, че се инзнервих вече да проверявам Simple Smile
След 12ч. сме на линия Simple Smile

# 467
  • София
Е нека хората да изпият по кафе и ще качат местата Simple Smile
По спомени към 10-11-12 се появяват на сайта.

зелено човече , за това беше питано някъде по-назад и мама Сання каза, че го е записала към въпросите. Като има РГ, ще се иска уточнение от СО.

Здравейте, и аз имам въпрос - работя на непълен 2 ч трудов договор - временен за 6 месеца, т.е. свършва в края на юли и може и да не ме назначат повече. Та мога ли да кандидатствам като работещ родител на трудов договор?
Няма значение на колко часа е договорът, и за 4-часов договор се ползва точката. Само не знам като е временен дали няма да е проблем. Въпреки, че лично за мен би трябвало да има точка. Надявам се, още някой да се включи и да коментира.

# 468
За тези, които чакат - обявиха вече свободните места Wink

Аз имам въпрос - кога трябва да се възстановят 3т. които сме използвали на предното голямо класиране? Не би ли трябвало вече да се възстановени Thinking?

# 469
Здравейте и от мен.
Дъщеря ми посещава в момента СДЯ. Набор 2012 е и сега предстои кандидатстване за градина. но в профила й не е добане все още полагащата се 1 точка. Питах ги преди месец ще бъде ли добавена, отговориха да, автоматично. Е да, но все още не е... Някой имал ли  е подобен проблем, защото иначе шанс нямаме...

# 470
Здравейте, обявиха ги, даже успях да кандидатствам. Имам въпрос, някой може ли да поясни какво означава:
..........(Соц. опашка)
..........(Общ. опашка)

Благодаря.

# 471
  • София
Нормално ли е за средец да има 80 места за набор 2012?????? Това е огромна община????

# 472
  • София
Здравейте и от мен.
Дъщеря ми посещава в момента СДЯ. Набор 2012 е и сега предстои кандидатстване за градина. но в профила й не е добане все още полагащата се 1 точка. Питах ги преди месец ще бъде ли добавена, отговориха да, автоматично. Е да, но все още не е... Някой имал ли  е подобен проблем, защото иначе шанс нямаме...

за да се добави точката трябва да е посещавала 6 месеца..... и ние сме в същата ситуация. След навършването на 6-те месеца се добавя точката Sad

# 473
Здравейте, детето ми е родено септември 2014. Сега видях, че вече са обявени места за набор 2014, но при опит за добавяне на ОДЗ-та ми пише, че детето няма навършени 10 месеца към датата на класиране. Кога ще може да кандидатстваме за ясла според вас? Благодаря предварително за отговорите.

# 474
Местата се виждат

# 475
Здравейте и от мен.

за да се добави точката трябва да е посещавала 6 месеца..... и ние сме в същата ситуация. След навършването на 6-те месеца се добавя точката Sad
Тя посещава от 18.03.2014 г. , минали са 6 м...

# 476
  • София
Здарвейте, а някой знае ли кога ще ни въстановят 3-те точки за първо желание?

# 477
  • София
Здравейте и от мен.

Тя посещава от 18.03.2014 г. , минали са 6 м...

хмм ами на мен така ми казаха, аз пък се чудя за 3-те точки за първо желаия кога ще се възстановят.....

# 478
Здравейте,

в градината до нас са обявили 0 свободни места за 2013 набор, а за 2014 - липсват въобще. Миналата година си имаха места и за първа и за втора яслена група. Според вас дали е възможно тепърва да обявяват места? Става въпрос за 175 ОДЗ в община Лозенец.

# 479
  • София
Здравейте, детето ми е родено септември 2014. Сега видях, че вече са обявени места за набор 2014, но при опит за добавяне на ОДЗ-та ми пише, че детето няма навършени 10 месеца към датата на класиране. Кога ще може да кандидатстваме за ясла според вас? Благодаря предварително за отговорите.
Трябва да може да участвате сега на голямото класиране. Аз така записах моето октомврийче през май 2013, беше на 6 месеца. Ако не го оправят автоматично до няколко дни, пишете на обратната връзка да си проверят по конкретното ЕГН на детето.
Ве пак днес стартира кампанията и доста неща ще изчистват в движение.

Например точката за яслата, Стаси, simonap,  не е добавена все още - дъщеря ми посещава от повече от година ясла. Ще изчакам няколко дни и ако не го оправят, ще им пиша и аз.

Общи условия

Активация на акаунт