Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 42 120
  • 778
  •   1
Отговори
# 765
  Не е невъзможно, но трудно изпълнимо да не се класирате по първо желание, а по второ,тъй като точките за второ желание са с една по- малко. Само на класираните отпадат кандидатурите с по-  ниски желания.

# 766
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Седя и си размишлявам - ако на първото желание се паднем на томбола и не бъдем изтеглени дали се класираме на второ желание, ако сме по-нагоре в списъка? ИЛи оставаме без място в пъровто класиране>
Ако детето е на томбола в ДГ1 и му се изтегли по-голям номер, то не се класира там, но ако има шанс да се клсира в ДГ2 се класира там ... Това става едновременно в първо класиране.

# 767
  • София
Седя и си размишлявам - ако на първото желание се паднем на томбола и не бъдем изтеглени дали се класираме на второ желание, ако сме по-нагоре в списъка? ИЛи оставаме без място в пъровто класиране>
Напълно възможно - от личен опит. По първо желание както писа Почти безобидна може да се падне голям номер и детето остава извън ДГ1, но ако в ДГ2 точките му стигат - се класира, или ако е в граничната група, участва в техния жребий и има шанс там.

# 768
Но РЕАЛНО това е възможно за деца в социалната опашка или за тези от общата, на които  второто желание е в някоя не особено атрактивна градина. Класиране със 7 точки е почти мираж...

# 769
Възможности много, шансът е минимален.

Трябва още градини и то да се построят в районите, където са необходими, а не в периферията на София.  #2gunfire

# 770
  • София
Ох, съвсем се омешах и нищо не разбрах. ooooh! ooooh! ooooh! Какви са тези големи номера и тези томболи?
Ако по първо желание сме в ОДЗ с много малък шанс за класиране в социална опашка с 10 точки, а по второ сме в ОДЗ с 11 места за социална опашка и малко кандидати. То не означава ли, че се класираме по второ желание, а по първо участваме в томбола newsm78 newsm78 newsm78

# 771
Ох, съвсем се омешах и нищо не разбрах. ooooh! ooooh! ooooh! Какви са тези големи номера и тези томболи?
Ако по първо желание сме в ОДЗ с много малък шанс за класиране в социална опашка с 10 точки, а по второ сме в ОДЗ с 11 места за социална опашка и малко кандидати. То не означава ли, че се класираме по второ желание, а по първо участваме в томбола newsm78 newsm78 newsm78

Това ми е малко мътно, защото ако си класиран на едното място, не би трябвало да участваш в томбола на другото, но ако там пък ти е първото желение, знам ли newsm78 От друга страна не ми се вярва да участваш в томбола и за първо, и за второ желание, ако точките и в двата случая попздат в гранична група. Там ми е неясно, всичко, май че е до късмет...

# 772
 Ако се класирате по първо желание/ на томболата/ директно ви отпада участието за второ желание. Ако ли не- се борите за второ желание и там евентуално ви приемат- всичко това става в едно класиране

# 773
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

В описания случай системата за секунди прави следното: томбола в ДГ1 и, ако се класира с малко число единия близнак, класира и 2-рия дори и да има изтегелн голям номер, а оругите посочени желания отпадат. Ако се случи така, че се изтеглят големи номера и на двамата близнаци и не се класират в избраното ДГ1, тогава се класират в ДГ2, където няма томбола и са по-мако желаещите деца от местата.

# 774
  • гр. София
Как точно се правят тези томболи? И от кого?

# 775
 В този ред на мисли,  с риск да разбуня духовете, не знам защо се дава двоен шанс на близнаците при положение, че имат точки по социални критерии, и при прием на единия съответно влиза и втория/ тук нищо лошо/, би трябвало да участват с един случаен номер според мен. Не ме касае пряко, но така ми се струва редно.

# 776
Как точно се правят тези томболи? И от кого?

Генератора на случайните числа  Laughing

# 777
  • Sofia
Един казус и от мен...  ooooh!
Ако кандидатстваме с допълнителен трудов договор за месторабота в района, то излиза, че не е възможно да се представи копие от трудовата книжка, защото трудова книжка за допълнителен договор просто НЯМА??? Поне така е според счетоводителката...  newsm78

# 778

Общи условия

Активация на акаунт