Бродирана красота - Тема 128

• 60 738
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, честито Рождество Христово! Честит имен ден на Бачийска, на Хриси и на всички други именици! Честит рожден ден на Вики!  Hug Здраве, късмет и благоденствие! И желаните подаръци!  Wink

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 12:18 от eletonbon

# 106
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Весела Коледа, момичета!

Здраве и много, много любов!

# 107
Весела Коледа, момичета!

Честит имен ден и на нашите именнички. Да са живи и здрави имената ви и да ги произнасят все за добро.

Хриси, страхотен чорап. Изобщо не прилича на бродерия, все едно е картинка. Хайде сега, пълни го :о)

# 108

Благодаря за пожеланията!

Всъщност не беше трудно да се напълни чорапчето, ама трябваше да го сваля от елхата  hahaha

# 109
  Светли празници на всички.Много здраве ,любов и гоблени,гоблени!!! Честито и на имениците!
  trapa    гоблена  ми е оригинал,купуван е от САЩ,но панамата е  твърда .Ако не бях го почнала щях да я сменя.

И моят е такъв. Наистина твърдичка ми се вижда, но си мислех, че ще омекне по време на ши3нето. Но ако наистина е така, да взема да я сменя докато не съм го започнала

Още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 110
  • Пловдив
Весела Коледа на всички!

Пошелавам ви много здраве, щастие и успехи през новата година. И много гобленчета да избоцкате през идващата година.

# 111

[Етапче...
Честита Коледа и честито на двете Хрисита,живи и здрави да сте!

Всичко,което си пожелаете през новата година,да го имате Simple Smile

# 112
Вече готов и отива на баня и после в рамка.

# 113
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Вече готов и отива на баня и после в рамка.

Стига, бе!  Shocked Shocked Shocked  Нали го почна миналата седмица?!?!?!

# 114
 ba4iiska и аз се учудвам от себе си. На 14.12 го започнах,но толкова приятен гоблен не съм шила.

# 115
  • София
Честита Коледа, момичета! Топли и уютни празници!
И понеже вече е при притежателката си, мога да покажа какво ших декември месец...

П.С. По-късно ще кача и моя снимка, но първо да се разбера с техниката. Дотогава качвам тази, правена от новата собственичка на гоблена Embarassed

# 116
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема!
Весела Коледа на всички! Да сте живи и здрави и много сътворени красоти през новата година!

# 117
Здравейте, може ли някой да ми помогне с малка схема на гоблен за новородено бебе. Благодаря

# 118
Здравейте, може ли някой да ми помогне с малка схема на гоблен за новородено бебе. Благодаря

Разгледай тук http://www.igolka.in.ua/forum/3-277-1

Нели браво, направо ни скри шапката  Peace

Малко Сладко Коте много е хубав снежния човек  Simple Smile

ето от мен наистина последното коледно/новогодишно, че е за едно момиченце дето си умира за котки  Laughing ... ей сега ще го изпера и сглобявам картичката и окончателно приключвам  Crazy

# 119
Дребосъци - да си напълня етикетчетата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт