Бродирана красота - Тема 128

• 60 735
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Много благодаря.  bouquet

# 91
  • Русе
pepen, благодаря. Вече съм стар човек и не помня какво пише в старата тема, хем си дръпнах схемата с птицата на клона Blush
mibobo, плъх, ама много готин  Joy

Честито за новите придобивки на Нели _Б и  pticasprujina. С голям кеф да си ги ушиете.

# 92

**Daisy**  ако искаш огледай и тук http://goblen.org/ . Отделно не знам от кой град си, но може да отидеш направо в някой магазин за гоблени и да видиш на място.
Благодаря за линка, има страхотни неща  Hug
Вече поръчах първия си гоблен, като го ушия ако не ме хване срам може да го покажа  Mr. Green
Весели празници момичета   bouquet

# 93
Кой гоблен си избра? Показвай и етапчета като шиеш, не е казано направо когато е готов гоблена  Simple Smile .

Весели празници на всички пожелавам и аз, нека имате много топлина и радост в дома си тези дни  Hug

# 94
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

**Daisy**  ако искаш огледай и тук http://goblen.org/ . Отделно не знам от кой град си, но може да отидеш направо в някой магазин за гоблени и да видиш на място.
Благодаря за линка, има страхотни неща  Hug
Вече поръчах първия си гоблен, като го ушия ако не ме хване срам може да го покажа  Mr. Green
Весели празници момичета   bouquet

**Daisy** , добре дошла сред нас!
Доста момичета те насочиха и съм сигурна, че ще се справиш.
Фирмата, която си избрала я хвалят доста момичета така, че мисля, че не си сгрешила.
Но наистина - показвай етапчета. Никоя от нас не е родена научена, нито има училище за хобито ни.
Ние заедно ще ти помогнем хобито ни да ти се хареса и да станеш като нас - Луда гобленарка  #Silly
А какво си избра?

А аз шия много малко - така ме боли кръста, че ми е трудно да седя. newsm27

Носферата, какво има в този пакет? smile3539

pticasprujina, ти вече имаш герберите ?!?!?  newsm66

Отивам да меся питка и ВИ пожелавам весело посрещане на Коледа

# 95
Показвам последния гоблен за годината, готов точно за Коледа и вече е на елхата

Лице и гръб

Ших го на 14 каунт и се получи огромен, но пък детето му се радва, да му мисли майка му с какво ще го пълни  Grinning
Въпреки моите притеснения сглобяването се получи много лесно, съединих двете части на ръка.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

# 96

pticasprujina, ти вече имаш герберите ?!?!?  newsm66
newsm56

# 97
  • Русе
Момичета, желая ви прекрасна Бъдни вечер с най-любимите хора около вас и утре по един такъв Дядо Коледа за всяка
Скрит текст:

# 98
Ми подарък има в пакета, моме хубава Бачийска!  Mr. Green

Много благодаря на дядо Ко..., опс, на Реа, за прекрасната изненада! Толкова емоции ми донесе, както нямах "коледен дух", така ме заля на талази. МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ, МИЛА!
Семеен тотем:

И други работички:

Имам и прекрасна изненада от КотеВаня- благодаря ти, увеличи емоциите ми!

И прекрасната ръкавичка, която ми изпълни сърчицето:

Та така, колежки по хоби. Пожелавам на всяка от вас достатъчно свободно време, много вкусотии, послушни деца и мъже... И всички гоблени, които сте си харесали!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 99
Весели празници на всички! Какви красоти пак! Особено чорапчетата   bouquet
Аз ... ами не съм шила нищо от лятото, та само клюкаря тука кой какво. Поплетох и почетох и помързелувах.

smile3501 smile3501 Страхотни красоти показвате момичета!eminav  много красиви гоблени и чудесно оформени.В кое ателие ти ги оформиха,ако не е тайна?galia69 слънчогледите греят,завиждам благородно за тази красота.С какви конци ги шиеш?Аetera чудесен  и оформен много стилно!Реа, поздравления!Аз започнах  Розите на белия стол на Дimensions ,но панамата е ужасна,съжалявам ,че не я смених.Голяма борба пада!

Оригинална ли е комплектовката. Аз като я гледах, едричка и твърда ми се видя, ама мисля да не я сменям.
Това ми е много любим и сега отлежава до лятото.

# 100
  • с.Николово, обл. Русе
Честита Коледа!

# 101
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !  

И Честит Имен Ден на именниците днес!   bouquet

Уютни и спокойни празници на всички  santa2

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 09:13 от teddybearm

# 102
  • БЪЛГАРИЯ
                  Честито Рождество Христово! Здраве и дълголетие, мир и любов, щастие и успехи пожелавам на вас и семействата ви!

# 103
  Светли празници на всички.Много здраве ,любов и гоблени,гоблени!!! Честито и на имениците!
  trapa    гоблена  ми е оригинал,купуван е от САЩ,но панамата е  твърда .Ако не бях го почнала щях да я сменя.

# 104
Честита Коледа на всички. Много здраве, щастие, любов и всички мечти да ви се сбъднат.

Общи условия

Активация на акаунт