Бродирана красота - Тема 128

• 60 722
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Коте страхотни подаръци  Peace

**Daisy**  ако искаш огледай и тук http://goblen.org/ . Отделно не знам от кой град си, но може да отидеш направо в някой магазин за гоблени и да видиш на място.

# 76
  • София
Бачийска, честит празник и тук! Жива и здрава и много щастлива! newsm59 newsm67
Не съм забравила, че имам да показвам снимки -
Още веднъж благодаря, nosferata, за настроението, което ми донесе Simple Smile

# 77
Прекрасни неща, както винаги, Момичета!  Hug Няма да изброявам, че ще пропусна някой.

Честит рожден ден на Бачийска! Бъди здрава и щастлива!   ura

# 78
  • гр. София
ЧРД Бачийска! Много здраве, щастие, любов, пари и океан от сбъднати мечти!   bouquet

Момичета, имам нужда от малко помощ... Подариха на дъщеря ми щампа на Милена стил. Е да, но аз нямам идея как се щие щампа... Шия гоблени, но това с щампата ми е непонятно  newsm78 Моля да ми кажете с колко нишки и с какъв бод се шие? Вижда ми се доста едричка основата, може би ще трябва с минимум 3-4 ката, но с какъв бод? Показаха ми нещо подобно, шито с 6 ката конец и с гобленов бод 1:1, но да си призная ми се видя доста грубо  #Crazy

# 79
Последни Коледни напъни от мен  Whistling

# 80
  • с.Николово, обл. Русе
Mibobo страхотни са.

# 81
  • Русе
mibobo, страхотни са последните ти напъни, красота. А мишката с бутилката кърти мивки, много весело мотивче. Би ли споделила схемата, моля?
Все си мисля, че ще спра с коледната тема, ама нещо не ми се получава Crazy

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 23:15 от парашутани

# 82
  • Плевен
Тъй като няма какво да покажа слагам линк специално за   парашутани          Тук е схемата на картичката на    mibobo -    bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=807071.msg29695003#msg29695003

# 83
Да покажа до къде стигнах с гоблена си.Остава малко трева и воденицата.

А този си го купих на промоция и си направих коледен подарък.Направи ми впечатление,че в инструкцията за шиене наклона на горната черта на кръстчето е на другата страна и ще ми е малко трудно да шия така.Гоблена е сезони на Анхор.

# 84
mibobo, страхотни са последните ти напъни, красота. А мишката с бутилката кърти мивки, много весело мотивче. Би ли споделила схемата, моля?
Все си мисля, че ще спра с коледната тема, ама нещо не ми се получава Crazy

Мерси  Hug , мишката и аз много си я харесвам а майка ми каза - Защо си губиш времето да шиеш такива шуротии, какво му е хубавото на този плъх  Joy А схемичката е точно благодарение на Пепен    bouquet

Нели честит подарък Simple Smile , а маковете са като живи.

# 85

Последни за тази година- този път миниатюри. Затварям тролската картичкова работилница. Свършиха ми картончетата, червения и зеления конец, бялата панама... Виж, имам малко тиксо и шарена панама- ако някой има нужда-  да свирка- ще услужа!  Grinning

При мен Дядото подрани- това значи ли, че съм била послушна?...

# 86
Моят подарък вече е тук!

# 87
  • с.Николово, обл. Русе
Честито Птица - с много желание да си ги избродираш и да им се радваш.

# 88
  • Пловдив

mibobo може ли да споделиш схемата със къщичката. Много, много ми хареса.

# 89

mibobo може ли да споделиш схемата със къщичката. Много, много ми хареса.

На две от картичките има къщички  Thinking , но предполагам искаш тази

Общи условия

Активация на акаунт