Бродирана красота - Тема 128

• 60 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте, момичета,

Преди време някой, ама не помня коя от вас, ми беше дала този гоблен на Доме:

На него обаче номерата са само по име, няма номера, иначе намерих сравнителна таблица с ДМЦ. Дали някой ги има приравнени вече,ч е не знам как да го направя така по име, много несигурно после за резултата....  Thinking

Вчера го видях ушит на живо - голяма КРАСОТА................

# 586

Блонди я виж дали можеш да го отвориш това?
http://li-sav.gallery.ru/watch?ph=26t-c4XRr

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 18:32 от olenka63

# 587
Мибобо, много ти благодаря  Hug И аз се чудих, зяпах, търсих и накарая го намерих в полския сайт Корикамо да се продава оригинален на Доме и го купих  Blush  Сега ще те попитам (помоля) две неща - да ми кажеш - нали е с кръстат бод само шиенето? Или гобленов? И ако ти е удобно - може ли да ми снимаш малко да видя как изглежда?  Simple Smile

П.С. Извинявай, нали си сложила в началото на темата, сега ще потърся  Hug

Оленка, не виждам нищо приложено, ама то няма и нужда вече, благодаря ти  Hug

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 16:09 от Блонди

# 588
Блонди довечера ще снимам до къде съм и ще пусна пак снимка Peace.  
Бодовете са кръстче и полукръстче (с една и с две нишки), ще си ги видиш по легенда те са с различни цветове знаците и тук там има и по някой френски възел и контура.

ето ти тук ключа погледни го
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 16:23 от mibobo

# 589
Мибобо, много ти благодаря  Hug И аз се чудих, зяпах, търсих и накарая го намерих в полския сайт Корикамо да се продава оригинален на Доме и го купих  Blush  Сега ще те попитам (помоля) две неща - да ми кажеш - нали е с кръстат бод само шиенето? Или гобленов? И ако ти е удобно - може ли да ми снимаш малко да видя как изглежда?  Simple Smile

П.С. Извинявай, нали си сложила в началото на темата, сега ще потърся  Hug

Оленка, не виждам нищо приложено, ама то няма и нужда вече, благодаря ти  Hug
Ми как ще видиш като не съм го копирала, но сега се поправих. Дано го отвориш, ако не ще го сваля и пратя на поща. Става на въпрос за горния пост.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 19:16 от olenka63

# 590
  • София
Блонди, за това чудовище Селцето си виновна ти, защото първа го показа Simple Smile

Коте, много ме изненада с тези митници. Дотук общо съм получила от Димшоп 9 пратки до 2 кг, всички дойдоха на адреса... Чакам още две... ще видим с тях какво ще стане. Пари поискаха ли ти за първата?

# 591
Блонди, за това чудовище Селцето си виновна ти, защото първа го показа Simple Smile

аз бях  Flutter видях го в подписа на една рускиня в един форум, а Блонди го хареса веднага и щеше да го взема за майка си, но се отказа заради кръстчето до колкото помня  Simple Smile

Блонди, ето до тук съм, Деси да показва повече, че тя му мина половината
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 08:39 от mibobo

# 592
Здравейте момичета.
Идвам с молба.
Търся някава балерина( може и животинче), но да е с малко цветове и да е горе долу с големината за картичка. Дъщеря ми е канена на рожден ден в събота. Детето ходи на балет и мисля че ще е подходящо. Търсих графики, но намерих само една която й допадна. Едни весели мишки намерих, евентуално ако не открия друго ще е една от тях.
Това също много ми хареса, но не откривам схема.
https://aurora.empherino.net/media/items/ff0ad960f40342ea4a6526b7bde15bdc.jpg
Много ми е сложно с такива проекти в последния момент.
Ако се сещате за нещо подходящо ще съм благодарна.   bouquet

# 593
Виж тези http://www.liveinternet.ru/users/k_tala/post238812409/ , тук също ги има че някои схеми май не са много ясни http://smallknot.blogspot.com/2011/06/23.html

# 594
 mibobo, много благодаря. Страхотни са.  Hug Аз нещо такова искам, но ме притиска времето.
Открих и тази която търсих след много ровене.
Ще видя какво ще каже дъщеря ми и утре ще седна да я направя.

# 595
Хексилина, аз предлагам таралежчета-балеринки на Маргарет Шери - с малко цветове и много приятни за шиене, само с цели кръстчета, а са и много симпатични Simple Smile Ето:

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:13 от ИнаТ

# 596
  • София

Коте, много ме изненада с тези митници. Дотук общо съм получила от Димшоп 9 пратки до 2 кг, всички дойдоха на адреса... Чакам още две... ще видим с тях какво ще стане. Пари поискаха ли ти за първата?
Деси, моите са от муркините, ако това има значение (пращат от Украйна, не от Русия). Видях в мейла, че пратката е 2.6кг, явно затова е заминала на митница. Предната пратка беше от USA, там грамажът беше около 1кг, и ми взеха 20% ДДС. Някъде бях чула/чела, че БГ има спогодба с Русия да не минават пратките митница, както тези от ЕС, но не съм сигурна. От panna.ru гоблените ми дойдоха в пощенския клон директно.
Не съм шила нищо от седмица поне, а ми се шие... Искам да си завърша възглавничката и после Романтиката, дето я влача и все обещавам да я снимам...

# 597
  • София
МСК, не съм чувала за такава спогодба. А не помня какво пишеше в сайта на митниците, само това до 2 кг ми е останало в съзнанието.

# 598
Пратките от Русия и Украйна до 2 кг. не ходят на митница, над 2 кг. задължително. Но в нашия град ходят и се връщат, до сега не се ми ги отваряли, нито са ми искали нещо. Плащам само на пощата 4 лв.

# 599
Мибобо, точно така, правилно си спомняш всичко  Hug Майка ми снощи довърши един малък гоблен и беше ентусиазирана за нов и незнайно как сама отвори дума за селцето, нали го гласихме за коридора ни, че е дълго и тясно. И аз се разбързах, преди да се откаже  Grinning Става страхотно, показах й етапите, благодаря за което, и не се обезкуражи от различните бодове, каза, че ще свикне. Сега го чакам с нетърпение, дано дойде до петък, че да й го изпратя.

Деска, покажи и ти докъде си  Hug

Оленка, не, иска да се регистрирам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт