Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Това са условията по офертата
Скрит текст:
Terms & Conditions

How to claim

1. Trade-in at least £15 worth of books or video games consoles, video games accessories and video games media (collectively “Video Games”) via the Amazon.co.uk Trade-In Programme (the “Programme”) between 00:00 GMT on Friday, 26 December 2014 and 23:59 GMT on Sunday, 31 January 2015 (the "Offer Period”) and receive £5 promotional code which you can use on your next purchase (the “Promotional Item”) (the "Offer").

2. You must submit for trade-in at least £15 worth of eligible books or Video Games within the Offer Period and must post your used products within seven days of submission in accordance with the Trade-In Programme Requirements. If you subsequently cancel a trade-in, that cancelled trade-in will not qualify for the offer.

3. Eligible used books or Video Games that you submit for trade-in must be accepted in accordance with the relevant condition criteria the links of which are as follows:

-Books

-Video Games Consoles

-Video Game Accessories

-Video Game Media

4. Any Rejected Items, as defined in the Trade-In Programme Terms and Conditions, will not qualify for the Offer. Eligible used books or Video Games that you submit for trade-in must be accepted in accordance with the relevant condition criteria the links of which are as follows:

5. A maximum of one Offer is available per customer.

6. The Promotional Item will be sent to you separately by e-mail within five business days of the date on which your products are accepted.

7. The Promotional Item can only be used when you spend at least £10 in a single transaction on any product (except digital content and Gift Certificates) sold by and dispatched from Amazon.co.uk..

8. The Promotional Item expires one year after being issued.

9. The Offer may not be used on pre-existing orders or in conjunction with any other offer.

10. The Offer may be withdrawn or amended without notice. The Offer has no cash alternative.

11. The Programme is subject to the Trade-In Programme Terms and Conditions. The Promotional Item is subject to the the Amazon.co.uk Promotional Code Terms and Conditions.

12. Amazon’s Conditions of Use and Sale apply.

Трябва да се включиш в програмата, за да се възползваш от 5те паунда

# 436
  • София
Вчера взех следните неща от превозвача:
1.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H1EHQZA/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE - поръчах 6 UK или 39 номер за дъщеря ми,която сега е с 38.Обаче на мен ми стават перфектно, аз съм 39 номер.Удобни са ми, много леки, чакам с нетърпение сняг да ги пробвам,защото на ски вече бяхме.
2.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F3XM2SM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00 - този панталон пак за нея.Идеален е,по принцип цялото семейство сме фенове на марката.Аз го взех по-евтино.
3.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ELDYE2C?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00 - якето пак е за детето.Тя е около 155 см, малко й е големичко.Аз съм 170 см и на дължина, и на ръкавите ми е перфектно,само на гръдната обиколка не ми става.Ако е дама с по-малък бюст може спокойно да се възползва,аз го взех и него по-евтино от цената в момента.

# 437
  • София
Вчера от превозвача си получих каната  BRITA Fjord с 12 филтъра, закупена от склада в състояние Condition: Used - Very Good - The item may come repackaged. за £26.25. Честно казано и за нова да ми я бяха продали нямаше да разбера, че вероятно е върната от клиент. Изеално опакована в оригинална опаковка. Без никакви наранявания по опаковката.  Много доволна.

# 438
  • Русе
Ally_t, поръчката е от 3 дек.,изпратена е на 17 дек. и сега като им писах ми се мярна някъде че
е доставена на 31 декември, само че я няма, а пък бяха две страхотни одеяла за по 12 Е едното,
явно са били в голям кашон и някой си е направил новогодишен подарък.За първи път поне от
6 г ми се случва това и много ме е яд, сега да видим какво ще ми отговорят испанците.

# 439
Момичета, трябва ми кафемашина за еспресо (с ръкохватка, не от тези с капсулите) до към 50 - 60Е, поразрових се в немския амазон, но да питам и вас, може да ми препоръчате нещо хубаво и евтинко сравнително. Мерси!   bouquet

# 440
Направих порьчка от немския амазон с празна карта в сряда, вчера сутринта внесох парите. Трябва ли да направя отново плащане, защото имам имейл от тази сутрин че щели да ме чакат още 4 дни да платя -парите дори не са блокирани

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 09:00 от tuti8

# 441
Направих порьчка от немския амазон с празна карта в сряда, вчера сутринта внесох парите. Трябва ли да направя отново плащане, защото имам имейл от тази сутрин че щели да ме чакат още 4 дни да платя -парите дори не са блокирани

Не, нищо не правиш повече. Тя системата им ще си ги дръпне, когато отново превери картата ти.
На мен преди 2 седмици ми се случи да ми изпратят поръчката, а още не бяха дръпнали парите от картата. Чак като стигна на немския адрес тогава.

# 442
да но и на порьчката в сайта стои сьобщение за промяна на плащането

# 443
  • София

Цъкни на Bearbeiten der Zahlungsart /вдясно на съответната поръчка/ и после на Zahlungsart erneut verwenden. Би трябвало до няколко минути да си блокират парите.

# 444
  • ВАРНА

натискаш отстрани бутоните Change Payment method и после потвърждаваш пак за същата карта Retry ,за да пробват повторно теглене - моя поръчка след внасяне на парите 3 дни стоя без промяна и като натиснах така за повторен опит веднага ги блокираха  Peace

# 445
  • Sofia
Момичета, трябва ми кафемашина за еспресо (с ръкохватка, не от тези с капсулите) до към 50 - 60Е, поразрових се в немския амазон, но да питам и вас, може да ми препоръчате нещо хубаво и евтинко сравнително. Мерси!   bouquet

Ето тази си ползваме с удоволствие вече няколко месеца:
http://www.amazon.fr/Delonghi-EC190CD-Cafeti%C3%A8re-Expresso-ba … delonghi+expresso

# 446
Когато генерираш етикета ти дава 2 страници за принтиране. Не едната е адреса , под  който има баркод , а на другата е само баркод с описание на поръчката.
От страницата с адреса изрязваш само тази част, която съдържа адреса на амазон и баркода и го лепиш на плика. Твоите данни си ги попълваш сама. Другото листче с големия баркод слагаш в плика и си готова Simple Smile
При последното връщане в Немският амазон страницата за разпечатване е само една ,  с етикета за връщане . Да няма някаква промяна?

# 447
  • ВАРНА
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F3B38ZU/=ox_sc_act_image_1 … id=A3P5ROKL5A1OLE

отпадна ми от поръчките и гледам,че са го върнали пак на ниската цена  Peace

# 448
Вчера от превозвача си получих каната  BRITA Fjord с 12 филтъра, закупена от склада в състояние Condition: Used - Very Good - The item may come repackaged. за £26.25. Честно казано и за нова да ми я бяха продали нямаше да разбера, че вероятно е върната от клиент. Изеално опакована в оригинална опаковка. Без никакви наранявания по опаковката.  Много доволна.
И аз получих 2 кашона от склада и съм доволна

# 449
  • Sofia
Когато генерираш етикета ти дава 2 страници за принтиране. Не едната е адреса , под  който има баркод , а на другата е само баркод с описание на поръчката.
От страницата с адреса изрязваш само тази част, която съдържа адреса на амазон и баркода и го лепиш на плика. Твоите данни си ги попълваш сама. Другото листче с големия баркод слагаш в плика и си готова Simple Smile
При последното връщане в Немският амазон страницата за разпечатване е само една ,  с етикета за връщане . Да няма някаква промяна?

Вчера върнах две пратки , една от немския и една от френския амазон. И от двата сайта принтирах по две страници.

Общи условия

Активация на акаунт