Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Vanya_P, немският Амазон възстановява за дрехи и обувки, върнати в 30-дневен срок, без значение дали са дефектни, ако продавачът е Амазон. Другите продавачи могат да имат различни условия.
Ето го линка за разходите по връщането, може би е добре в следващата тема да се сложи в увода
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_v … ;nodeId=200387580

Някои от сделките много ги повтарят.

# 586
Vanya_P, немският Амазон възстановява за дрехи и обувки, върнати в 30-дневен срок, без значение дали са дефектни, ако продавачът е Амазон. Другите продавачи могат да имат различни условия.
Ето го линка за разходите по връщането, може би е добре в следващата тема да се сложи в увода
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/=hp_left_v4_s … ;nodeId=200387580

Благодаря,
значи да ги пусна директно до БГ

# 587
dreamingfly, ето ги условията на Амазон за възстановяване на пощенските

Скрит текст:
In welchen Fällen ist die Rücksendung kostenfrei?

Ihre Rücksendung ist in den folgenden drei Fällen kostenfrei:

Sie haben einen falschen, beschädigten oder defekten Artikel erhalten.
    Sie haben den Kauf eines Artikels im Rahmen des Widerrufsrechts innerhalb von 14 Tagen widerrufen und der Preis des zurückzusendenden Artikels übersteigt 40 EUR (Hinweis: Der Betrag von 40 EUR bezieht sich auf den einzelnen zurückzusendenden Artikel und nicht auf den Gesamtwert der Rücksendung). Weitere Informationen zum Widerrufsrecht finden Sie in unseren AGB.
    Sie schicken Bekleidung, Schuhe oder Handtaschen innerhalb der 30-tägigen Rückgabegarantie zurück.

Sollten Sie für Ihre Rücksendung unser vorfrankiertes Rücksende-Etikett verwendet haben, so ist dieser Service in den oben genannten Fällen kostenfrei.

Wenn Sie die Portokosten ausgelegt haben, erstatten wir Ihnen diese.

Досега не съм имала проблеми. Не знам защо не са ти отговорили в прав текст.

Много, много ти благодаря за отговора. Писах им пак и те ми отговориха следното:

sorry for the confusion.

Hereby I confirm, that you will get your return shipping costs back.

In all the 3 cases you get your costs back and yes, we have extended the return window over christmas and new year until the 31st of january.

Не знаех за тази опция и вече когато поръчвам дрехи, сериозно ще се замисля дали да не е директно до България, защото ползвайки превозвач, реално abuse-вам системата.

# 588
  • Варна
В анлийския амазон може ли като в немския с някоя книжка да отпадне доставката? Имам за допълване 1,40 лири до 10 и се чудя с какво да допълня  newsm78 Някакви предложения?

# 589
Виж някаква козметика примерно.

# 590
  • Варна
Благодаря, намерих си едни фулмастери за 1,99  Simple Smile

# 591
  • София
Извинявам се за спа ма, но не знам къде да попитам!
Тази обява за целият инхалатор ли е или офертата е за определена част от инхалатора?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005COY2DA?psc=1&redirect … aui_detailpages00
Благодаря ви за помощта?

# 592
  • Sofia
Извинявам се за спа ма, но не знам къде да попитам!
Тази обява за целият инхалатор ли е или офертата е за определена част от инхалатора?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005COY2DA?psc=1&redirect … aui_detailpages00
Благодаря ви за помощта?

Само горната част е .

# 593
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/=hp_left_v4_s … ;nodeId=200387580

Благодаря,
значи да ги пусна директно до БГ
Ако ги пуснеш до България и не ти станат, може да се възползваш и от услугата на БГ Пощи, така и самото връщане до Германия ще ти е безплатно.

# 594
Вчера за пръв път запазих на празна карта един артикул - даваше го в лв., днес вече е в паунда - нормално е, нали? И от 1 стр. прочетох, че ще ми се "пази" 5 дена, така ли е или да бързам да го плащам, за да не го изпусна?
Благодаря предварително  Hug

# 595
Вчера за пръв път запазих на празна карта един артикул - даваше го в лв., днес вече е в паунда - нормално е, нали? И от 1 стр. прочетох, че ще ми се "пази" 5 дена, така ли е или да бързам да го плащам, за да не го изпусна?
Благодаря предварително  Hug
Зависи какво имаш предвид под "запазих". За да ти се пази трябва да си финиширала плащането и да си приключила поръчката,пък било то и на празна карта.

Как ти го е" давало" вчера в лев,а днес в паунд ?

# 596
Да, финализирах плащането. Вчера ми даваше сумата в паунда и най-отдолу в лв. Днес, като влязох в профила и в ордерите си, ми даваше в червено, че плащането не е минало успешно /защото е на празна карта/ и retry debit/credit card. Предположих, че трябва пак да я потвърдя и сега тотала на ордера ми е само в паунди.  Rolling Eyes
Извинявам се, че така подробно и сигурно досадно питам, но за пръв път "купувам" на празна карта и не ми е ясно.  Blush

Мисля си, че ако днес си изтеглят парите, ще е по днешния курс паунд/лев и затова сега така го пише. Пък вчера курса е бил друг и явно затова ми е давало и лв., защото се е предполагало, че веднага ще платя....  Rolling Eyes

# 597
В анлийския амазон може ли като в немския с някоя книжка да отпадне доставката? Имам за допълване 1,40 лири до 10 и се чудя с какво да допълня  newsm78 Някакви предложения?
Може ли някой да обясни как точно става с книжката в немския Амазон и важи ли и за склада.
Предварително благодаря Simple Smile

# 598
Да, финализирах плащането. Вчера ми даваше сумата в паунда и най-отдолу в лв. Днес, като влязох в профила и в ордерите си, ми даваше в червено, че плащането не е минало успешно /защото е на празна карта/ и retry debit/credit card. Предположих, че трябва пак да я потвърдя и сега тотала на ордера ми е само в паунди.  Rolling Eyes
Извинявам се, че така подробно и сигурно досадно питам, но за пръв път "купувам" на празна карта и не ми е ясно.  Blush

Ако картата ти е в лева и досега не си плащала с нея в Амазон, автоматично се включва техния валутен конвертор. Дава ти колко ти е сумата в лева, но курсът е по-неизгоден отколкото този на банката ти. Затова е трябвало да му дадеш отказ за плащане в лева и да потвърдиш плащането да е в паунди. Дано стойността да не е била много голяма и да не си се набутала чак толкова. За друг път го имай предвид.

# 599
  • Майничка
...Може ли някой да обясни как точно става с книжката в немския Амазон и важи ли и за склада.
Предварително благодаря Simple Smile

Някои книги, дори с ниска цена, дават безплатна доставка на цялата поръчка до немски адрес (ако продавачът на основния артикул е амазон). Важи и за стоки от склада.

Общи условия

Активация на акаунт