Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 113
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
kikamora, всеки сам си преценява дали да се възползва от тази "екста" или не.
За мен е плюс че мога да поръчвам на празна карта тъй като съм много импулсивна, виждам нещо искам го, поръчвам го, но на празна карта (в моя случай виртуална), след което имам време да помисля дали наистина ми харесва, необходимо ли ми е? Няколко часа или ден са ми достатъчни за да се изясня със себе си и съответно или анулирам поръчката ( за съжаление се случва твърде рядко ) или превеждам средства от основната към виртуалната карта. Овърдрафт не ползвам  Peace

# 616
  • Sofia
2. Ако размисля и реша, че повече не го искам този продукт, просто отказвам поръчката- става само с едно кликане Wink
3. Виж точка 2  Peace

Един единствен път се опитах да откажа поръчка, половин ден след като бях поръчала. Е не стана, вече била обработена.
Та твоята точка 2 до какъв срок важи, едва ли е 5 дни? newsm78

# 617
Повечето от нас ползват отделна карта за онлайн пазаруване. Дали виртуална или не всеки сам си преценява. Аз лично имам втора дебитна карта и си ползвам нея. Пари в нея почти не държа или ако има някакви пари, то сумата е минимална. Ако харесам нещо или попадна на изгодна сделка, то веднага грабвам и при първа възможност захранвам картата, за да платя поръчката. Това е "врътката". Овърдрафт не ползвам и не искам да ползвам. Старомодна съм, предпочитам да живея без кредити (уви не винаги се получава)  Peace

# 618
Прав е народа казвайки " сиромах човек- жив дявол'' Simple Smile.
Просто ми беше интересно каква е врътката  Peace. За пестене на време и пари, вече ви дадох линк, така че и от мен една ''врътка'' Laughing

# 619
Просто ми беше интересно каква е врътката  Peace. За пестене на време и пари, вече ви дадох линк, така че и от мен една ''врътка'' Laughing

Всеки си прави сметката как и защо. И не мисля, че поговорката ти е на място. Сигурна съм, че оборотите които навъртаме всички тук в онлай пазаруването са големи, но си правим сметката и се възползваме от дадените възможности. А с програмата откриваш топлата вода. Известна е тук от поне 3 г. Wink поостани в темата. Има какво ново да научиш.

# 620
Eeee, нали не очакваш да съм прочела всички теми за да знам, на какво са ви ''отваряли''и на какво не  Laughing. За съжаление моя опит с ''врътките'' се простира само до тука  Peace.
Мерси за поканата да поостана, ще се възползвам непремено Wink.

# 621
  • Варна

Категорично НЕ съм съгласна  Naughty че основната причина за пускане на поръчки на празна карта е от недоимък и сиромашия.

# 622
Не приемай нещата буквално, макар че ти гарантирам, че на един германец или англичанин няма да му хрумне да си изпразни картата и да купува с празна карта, за да може да запази стоката за няколко дена, през които да си помисли, дали аджеба иска стоката или не  Laughing

# 623
далаверата е ако не си наистина сигурен и се чудиш, или няма достатъчно инфо а продукта е последна бройка и на добра цена- няма кой да те чака да си търсиш информацията.

newsm10
За пръв път ползвам опцията, но определено е от голяма полза.
Едва ли друг път ще успея да хвана същата изгодна сделка.  Peace А и все пак трябваше да оставя и на мъжа ми да реши, че това ни трябва  Wink Flutter , че сигурно в скоро време ще ми вземе всички карти.  Mr. Green

# 624
  • София
За нас поръчването на празна карта си е един огромен +, покрай чернопетъчните сделки нацъках сума неща, накрая отказах една част.
Не всички обмисляме, проучваме и четем ревюта месеци преди дадена покупка. А и няма как да знаеш предварително всички сделки от деня, за да си направиш проучванията и изводите трябва ли ти това, или не.
Това е екстра, която не е задължително да се ползва от всички. Лично аз я ползвам, защото съм доста импулсивна. Спасила ми е бая пари до момента. Blush

# 625
  • софия
От кой сайт поръчвахте часовници (освен амазон)?
http://www.watchshop.com/

# 626
  • София
Не приемай нещата буквално, макар че ти гарантирам, че на един германец или англичанин няма да му хрумне да си изпразни картата и да купува с празна карта, за да може да запази стоката за няколко дена, през които да си помисли, дали аджеба иска стоката или не  Laughing

Бъди уверена,че те също нямат по една единствена карта и както много от нас,които пазаруваме онлайн, са "горяли" поне веднъж с прихваната карта! Peace
За мен тази опция на Амазон не е направена за българи и други сиромаси,както си се изразила.Тя е направена за всички тяхни клиенти и е вид оценка към лоялните такива,защото все пак веднъж трябва да си доказал,че с картата ти всичко е наред.Да не говорим,че малко са хората,дори в Германия и Англия,които вече не си правят сметка какво и за колко пазаруват!

# 627

Бъди уверена,че те също нямат по една единствена карта и както много от нас,които пазаруваме онлайн, са "горяли" поне веднъж с прихваната карта! Peace
За мен тази опция на Амазон не е направена за българи и други сиромаси,както си се изразила.Тя е направена за всички тяхни клиенти и е вид оценка към лоялните такива,защото все пак веднъж трябва да си доказал,че с картата ти всичко е наред.Да не говорим,че малко са хората,дори в Германия и Англия,които вече не си правят сметка какво и за колко пазаруват!

И пак ти казвам, че ти гарантирам че западно европееца, не купува с празна карта за да има време да размисли. Ако евентуално е купил с празна карта, то е защото просто така се е случило и като види, че няма пари в дебитната, ще ползва кредитна. Хората си правят сметката, но на края на месеца знае, че заплатата която е доста над българската ще му влезе в сметката и ще си плати всичко, а не картата да му седи празна през цялото време и да я захранва, само когато има да плаща нещо  Peace. И нямам абсолютно никаква представа какво означава ''прихваната'' карта, както и купуването с празна карта не е опция за лоялни клиенти  Joy

# 628
  • София

И пак ти казвам, че ти гарантирам че западно европееца, не купува с празна карта за да има време да размисли. Ако евентуално е купил с празна карта, то е защото просто така се е случило и като види, че няма пари в дебитната, ще ползва кредитна. Хората си правят сметката, но на края на месеца знае, че заплатата която е доста над българската ще му влезе в сметката и ще си плати всичко, а не картата да му седи празна през цялото време и да я захранва, само когато има да плаща нещо  Peace. И нямам абсолютно никаква представа какво означава ''прихваната'' карта, както и купуването с празна карта не е опция за лоялни клиенти  Joy

Никой не говори за купуване с празна карта,при което задържаш стоката цял месец!Има срок и той е еднакъв за абсолютно всички клиенти на Амазон - англичани,българи,германци и т.н.И аз нямам абсолютно никакво желание да философствам из форума!Темата не е тема от Клюкарника  Peace

# 629
  • софия
Оххххх, kikamora, как не ти омръзва? Няма тема, в която да влезеш, да не оспамиш и да се опиташ да обясниш на всички колко сме тъпи, прости, и т.н.
Аман! Ти си най, най, най за всичко. Компетентна, знаеща, имала опит.

Общи условия

Активация на акаунт