Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 262
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте  , предполагам че някъде из темите ще има отговор на моя въпрос , но не успях да го намеря и затова ще попитам тук. До сега съм поръчвала само от Ebay.co.uk , на адрес съм писала личния ми адрес с блок , вход ,етаж и всичко , а поръчките ми пристигат до кварталния клон на Български пощи. Сега съм си харесала детска количка от Amazon.co.uk , интересувам се на адрес пак ли трябва да напиша целия си адрес и поръчката ми до български пощи ли ще дойде или не . Пише безплатна доставка за Англия , когато купя даден артикул автоматично ли ще ми се изчисли цялата сума + доставката до България , съответно преди да платя или чак като пристигне тук ще разбера колко струва всичко. Благодаря предварително . Количката е с около 200 лв. по-евтина от колкото ако я купя от България ,затова се надявам да успея да я поръчам . Simple Smile
Когато пазаруваш от Амазон, парите се блокират от картата ти и когато тръгне поръчката се изтеглят, доставката до Б-я се начислява допълнително към цената, цялата сума ще ти изтеглят. Как ще ти го доставят решават от сайта- няма правило с куриер или по пощата. Има фирми които правят доставка, при тях е на кг-от Англия -2лв/кг. Когато си добавиш продукта в кошницата и зададеш адреса- Б-я , под прозорчето за плащане има бутон estimate postage and paking там можеш да видиш цената за доставка, някой продукти обаче не се доставят директно до Б-я, ако е такъв- ще ти изпише. Точно сега проверих , количката не можеш да я поръчаш директно Cry, само до английски адрес.

Много благодаря за отговора. Ей тази количка , претърсила съм всички сайтове за нея , а все пак как стават поръчките на такива артикули , които нямат директна доставка до България ?! Simple Smile

# 481
Специално тази количка не е с продавач Amazon, а някаква испанска фирма Bebitus (с 85% рейтинг, което не е много добре) и в описанието пише, че не доставят до БГ.  Така че можеш да я поръчаш само до английски адрес като използваш някой от превозваческите фирми. Темата за тях е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813245.0;topicrefid=19. Регистрираш се в сайта на избрания превозвач и ползваш неговия адрес, когато поръчваш. До десетина дни, ще си я получиш. Когато правиш поръчката на предпоследна стъпка преди да потвърдиш плащането виждаш колко ще ти струва всичко. В този случай артикулът няма доставка до Англия.

# 482
Специално тази количка не е с продавач Amazon, а някаква испанска фирма Bebitus (с 85% рейтинг, което не е много добре) и в описанието пише, че не доставят до БГ.  Така че можеш да я поръчаш само до английски адрес като използваш някой от превозваческите фирми. Темата за тях е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813245.0;topicrefid=19. Регистрираш се в сайта на избрания превозвач и ползваш неговия адрес, когато поръчваш. До десетина дни, ще си я получиш. Когато правиш поръчката на предпоследна стъпка преди да потвърдиш плащането виждаш колко ще ти струва всичко - в този случай артикулът няма доставка до Англия. Плаща се с карта.
Благодаря Ви много , ще прочета и другата тема , може би ще потърся и друга обява за тази количка , ако намеря с по-висок рейтинг на продавача , ще е по-добре , защото все пак не са малко пари .

# 483
  • София
А от къде да  им пиша и да обясня че сега съм в БГ? Линка от първа страница автоматично ме праща по стъпките за връщане и нямам опция да им пиша за етикета - има ли друг линк за връзка с амазон????

Етикета който ми се генерира е с празно място на Absender ................. , това значи ли че мога да го изпратя от БГ? Или да питам директно в някоя поща???

# 484
  • София
А от къде да  им пиша и да обясня че сега съм в БГ? Линка от първа страница автоматично ме праща по стъпките за връщане и нямам опция да им пиша за етикета - има ли друг линк за връзка с амазон????
https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us от тук можеш да се свържеш с чат, е-майл и телефон,трябва да ти излиза поле където можеш да пишеш, става и на английски.

# 485
Специално тази количка не е с продавач Amazon, а някаква испанска фирма Bebitus (с 85% рейтинг, което не е много добре) и в описанието пише, че не доставят до БГ.  Така че можеш да я поръчаш само до английски адрес като използваш някой от превозваческите фирми. Темата за тях е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813245.0;topicrefid=19. Регистрираш се в сайта на избрания превозвач и ползваш неговия адрес, когато поръчваш. До десетина дни, ще си я получиш. Когато правиш поръчката на предпоследна стъпка преди да потвърдиш плащането виждаш колко ще ти струва всичко - в този случай артикулът няма доставка до Англия. Плаща се с карта.
Благодаря Ви много , ще прочета и другата тема , може би ще потърся и друга обява за тази количка , ако намеря с по-висок рейтинг на продавача , ще е по-добре , защото все пак не са малко пари .

С две думи, ако си от Приморско си харесваш някой доставчик, който доставя до Бургас или говориш с някой, който от София с куриер ще ти прати стоката до Приморско.
Имай предвид, че в описанието пише, че опакована стоката тежи 21 кг х 2 лв доставка до БГ...42 лева ти е доставката до София....оттам вече и куриерската услуга до твоя адрес.....но пак ще спестиш едни 100-130 лв.

# 486

С две думи, ако си от Приморско си харесваш някой доставчик, който доставя до Бургас или говориш с някой, който от София с куриер ще ти прати стоката до Приморско.
Имай предвид, че в описанието пише, че опакована стоката тежи 21 кг х 2 лв доставка до БГ...42 лева ти е доставката до София....оттам вече и куриерската услуга до твоя адрес.....но пак ще спестиш едни 100-130 лв.

Като цяло в Бургас ми трябва да бъде доставена пратката. Най-вероятно през http://www.gabco.org. При всички положения ще е по-евтина от там количката , 100 лв са си 100 лв. , но ме притеснява дали всичко ще е наред докато се достави до тук . Има ли някаква гаранция за платената сума в случай ,че поръчката е повредена или има друг проблем.

# 487
Gabco май нямат офис в Бургас. От София ще ти я изпратят с някоя от куриерските фирми, така че и допълнителна такса ще трябва да платиш, освен тяхната комисионна.

# 488

Като цяло в Бургас ми трябва да бъде доставена пратката. Най-вероятно през http://www.gabco.org. При всички положения ще е по-евтина от там количката , 100 лв са си 100 лв. , но ме притеснява дали всичко ще е наред докато се достави до тук . Има ли някаква гаранция за платената сума в случай ,че поръчката е повредена или има друг проблем.
За Бургас можеш да използваш услугите на     www.kdshoppinguk.com
Таксуват по 2.60 на килограм, взимаш си пратката от Бургас, в Изгрев, до Билата....
Имат e-mail ....можеш предварително да им пишеш и да ги питаш за такава обемна пратка имат ли други условия и такси....

# 489
  • София
Здравейте момичета,
валидно ли е още кодчето за -20% от английския сайт? Линка от 1-ва страничка не работи..., някой знае ли как мога да го намеря?
Благодаря предварително на отзовалите се!

Хубава вечер!

# 490
Здравейте момичета,
валидно ли е още кодчето за -20% от английския сайт? Линка от 1-ва страничка не работи..., някой знае ли как мога да го намеря?
Благодаря предварително на отзовалите се!

Хубава вечер!

www.amazon.co.uk/b?node=1597067031

# 491
# 492
Забелязали ли сте парфюмите къде а по-евтини-в англ. или немския?

# 493
  • София
Забелязали ли сте парфюмите къде а по-евтини-в англ. или немския?

Поне тези,които съм гледала са били по-евтини винаги в английския,макар че с този висок курс на паунда и там хич не е изгодно. Peace

# 494
  • Варна
Добро Утро!

Общи условия

Активация на акаунт