"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
По една от телевизиите тая вечер дадоха инфо за нов филм на Харисън Форд...Преговорите с Форд са приключили, съобщила продуцентската къща, не некакви дописки по вестниците..снимките започват 2016 година...е, това вече е сериозна работа...никой не се съмнява, че ще има такъв филм...
Как няма да се подсмихва Къванч, като е част от играта...Не беше много изненадан като го попитаха за Викингите...Щото си знае, че ще пуснат слух за Берлин... Joy

Ам че Харисън Форд е сериозен и уважаван мъж, завоювал си е мястото в световното кино...
нема да прави ориенталски лицемерни пируети я... Laughing

# 511
По една от телевизиите тая вечер дадоха инфо за нов филм на Харисън Форд...Преговорите с Форд са приключили, съобщила продуцентската къща, не некакви дописки по вестниците..снимките започват 2016 година...е, това вече е сериозна работа...никой не се съмнява, че ще има такъв филм...
Как няма да се подсмихва Къванч, като е част от играта...Не беше много изненадан като го попитаха за Викингите...Щото си знае, че ще пуснат слух за Берлин... Joy

Ам че Харисън Форд е сериозен и уважаван мъж, завоювал си е мястото в световното кино...

а тъй ... такива приказки за божеството със сапфирените очи говорят ли се  Laughing Laughing Laughing Laughing

пак  развенчавате идолите на хората  Joy

# 512

[/quote]
ПР кампанията му се превръща в пародия, а самият Къванч вече изобщо не го приемам сериозно...Забравихме за новината, че ще се мести да живее в Холандия, съсед на футболиста...сигурно за да е му е по-удобно за снимките в Берлин.... Joy

# 513

ПР кампанията му се превръща в пародия, а самият Къванч вече изобщо не го приемам сериозно...Забравихме за новината, че ще се мести да живее в Холандия, съсед на футболиста...сигурно за да е му е по-удобно за снимките в Берлин.... Joy

[/quote]

Ааа, ще бъде опасно близо до Алмело! Като вземат да го подпукат Акините, и без това изобщо не го любят...В краката на Снайдер има още хляб, няма да се върне в ниската земя скоро... Я как ги наказва Бербо по евротерените още, пък нека е на 34 години...така искам и на Ман.Юн. да им забие поне един прощален гол... Simple Smile

# 514

пак  развенчавате идолите на хората  Joy

Aми, развенчаваме....още повече ги нахъсваме...нали ги чета...даже са по-любвеобилни от обичайното.. в отговор на хейтърите и каруцарите от нашта тема...

# 515

пак  развенчавате идолите на хората  Joy

Aми, развенчаваме....още повече ги нахъсваме...нали ги чета...даже са по-любвеобилни от обичайното.. в отговор на хейтърите и каруцарите от нашта тема...

Пу съм каруцарката Joy...Важното е да не съм претопена, обезличена, сиропирана.  Peace

ПП: Къванч се поизгуби, но за брат му Джем ми стана много мъчно. До майка си изглежда сякаш й е баща... Дано не е това, което ми се прокрадва в главата...

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 23:21 от shaane

# 516
Пу съм каруцарката Joy...Важното е да не съм претопена, обезличена, сиропирана.  Peace

HugШани, предлагам на първа страница на следващата тема един душ...няма по-добро средство от течащата вода срещу калта и нечистоплътността...по едно душче и излизат от темата  светици...

# 517

HugШани, предлагам на първа страница на следващата тема един душ...няма по-добро средство от течащата вода срещу калта и нечистоплътността...по едно душче и излизат от темата  светици...

Много е цивилизовано това предложение, не ти отива на имиджа... Laughing
Обожавам водата, но по- скоро нуждите са терапевтични, нали... Peace
Който обича гальовността на лечебната вода, може и да приеме, не знам за маниаците на тема хигиена, чак ми граничат със стерилност, губят имунитет... Laughing

# 518
  • България
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!! Hug  Hug

# 519
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!! Hug  Hug

Честита Баба Марта, дами! Hug Лебедче  bouquet
Пожелавам да сте здрави, засмени, весели и щастливи...  bouquet  bouquet  bouquet

Колко много щастие в една снимка!  Heart Eyes Все така да се обичат... Peace  bouquet

# 520
Честит 3 март, дами!  bouquet
Не е за вярване, че като капризен фен на турския принц на сериалите Wink, почитам и се прекланям дълбоко пред подвига на знайни и незнайни воини освободили Родината ни от османското вековно потисничество... Дълбок поклон, патриоти...  bouquet

# 521
Здравейте  дами!
Лебедче,   bouquet  bouquet  bouquetмного мило е включването и пожеланията ти...Благодаря ти...  да си бяла и червена, както се казва на този ден.....
Честит празник 3-ти март....Ден на Освобождението от турско робство...  както не сме борбен и непокорен народ, ум не ми  побира, какви щяхме да бъдем, ако не се беше случила тая война... Днес е  ден и на носталгията по Санстефанска България,  оцеляла само четири месеца....за нея по късно се водят 3 войни...и следват националните катастрофи...
Тая дата има място в историята ни,...но нещо не може да ме вдъхнови и да се гордея, че съм българка..поколения наред  се възпитават , че  свободата  е подарена  и не ставаш  за нищо...... гледам при съседите как е, всички те са се освободили от турците преди 150 години....но националните празници са дни, когато самият народ е решавал съдбата си и доказал своята идентичност ...за сърбите – това е  първата им конституция ...за румънците – денят на обединението с Трансилвания,  за македонците – денят на отделяне от Сърбия, за турците – провъзгласяване на републиката. Гърците са независими от 1829 г., също в резултат на руско-турска война и Одринския мирен договор, но за Ден на Независимостта и за свой национален празник избират 25 март 1821 г. ... На тази дата Митрополитът Германос по време на служба за Благовещение издига гръцкия флаг и това се смята за начало на борбата им срещу турците...
Такъв ден за България според мен е 22 септември – обявявене на независимостта...но този ден сякаш е в сянката на трети март, даже някой не знаят какво честваме...

# 522

Май се готвим за сватбеното пътешествие с яхта... newsm78 Башак трябва да е много наблизо...  снимката на рибата от нейния инстаграм е в тая тема...морето...айде, тая година ще е сватбата на века...
И поредната димка....филм с Берен....надигат се гласове, че сериалите са причина за насилието върху жените..почва се с пропагандата за да се оправдае  цензурата.... ще изчистят филмите от тия сюжети...и ще гледаме кино, което няма връзка с живота....

# 523
Айде сега и ти Дафне Grinning... Добре дошла... HugДълбоки размисли няма да излагам, ама за мен най- български празник е Съединението на 6 септември 1885 г, само с наша сила! Обединение е това ей!
И една прекрасна сграда, украсена с прекрасна дърворезба, като перла на брега...

Скрит текст:
Къщата на Симеоноолу в днешния квартал Йешилкьой на Истанбул, където е подписан Санстефанския мирен договор. Посетих я преди 2 години, съвсем близо е до летище Ататюрк...За съжаление нашите тур- оператори изобщо не я предлагат за посещение, няма и паметна плоча посветена на събитието... жалко!

За по- малко от месец се появява трета партенка за дизи с Къванч, галиба Япъма е закъсал яко положението  Laughing

# 524
Ей. Шани Hug  bouquet...браво за находката...много интересно...тоя договор е поражение за Турция, сигурно затова няма и паметна плоча...

Общи условия

Активация на акаунт