В руската тема пише, че Айпъма ще привличат отново Берен...явно името Къванч не се продава според очакванията...иска се още една звезда....ама, като гледам рейтинга на КРА и това не е достатъчно ...Сериалчетата май ще се споминат...
...браво за находката...много интересно...тоя договор е поражение за Турция, сигурно затова няма и паметна плоча...
като си спомня с какво желание го загледах и после колко разочарована останах... дори и последната серия я прехвърлих отгоре- отгоре с превод! 

..В руските теми е пълно затишие...има призиви потребителите да са по-активни...като гледам и нашта тема е още с коледната украса...а вече дойде пролетта...
Дали защото няма превод на "бестселъра" на Нермин и нямат представа какви ги твори, дали защото този ТВ канал не е гледаем, ама при всички случай рекламата за водещите актьори е подмината от публиката! Ега си- само 5 от 100 човека да гледат "култов" сериал си е направо игнор! Вероятно други сюжети ги вълнуват руснаците в сегашните размирни времена. И бащицата ги е стиснал здраво... 

е много е продуктивен Бурак...филм след филм снима...
, снимката е доста стара...
Правена е по- време на фотосесия още преди години. При подругите е в колекцията от 2012г. Даже личи и третата татуировка на Къванч- от вътрешната страна на китката. Част от сесията е и тази снимка:
, изгуби се и ми липсваш в темата... По- лошо от излъчваме на ВВ на 3 март смятам, че е да си на почивка в Турция- възможно най- неподходящото време...

, снимката е доста стара...
Правена е по- време на фотосесия още преди години. При подругите е в колекцията от 2012г.
Профилът на жената ми заприлича на нейната дружка...
Профилът на жената ми заприлича на нейната дружка... 

Е, все с нещо трябва да започне кариерата на Къванч в Холивуд..
.Може пък и да се хареса, непретенциозна публика, всеядна, и за разнообразие турска сапунка вместо латино...Препоръчани теми