, изгуби се и ми липсваш в темата... По- лошо от излъчваме на ВВ на 3 март смятам, че е да си на почивка в Турция- възможно най- неподходящото време...
, ама то какво да кажа по темата. 
Гери 
нищо интересно не видях и по темите за нашумелите сериали ... Повъртях малко градско из мамата
и си влезнах в темата, ама и тук новини йок...Не съм гледала Облака с Енгин, но съм чела в темата, че е едно от най- добрите му превъплащения. Ако закъсам още малко за кино, може и да обърна внимание на това преФалено дизи... 
, освен снимки на Еркан Петекккая и Фарах (от познатите ми актьори) на снощното премиера, друг познат не видях
...Дано филмът си е струвал поне...Един поздрав за добро вечерно настроение от мен:
, ще приема суперлативите ти за Зимен сън като предизвикателство и ще го изгледам, надявам се скоро
...Явно и за тримата актьори се пише само ако има тема по сериалите с тях. Например за Мерт се пишеше в Интикама с Берен, но от дизито гледах 4- 5 серии и се разделих, не можах повече 
Башак аранжира салон за мъжка мода с МД...По-рано в интервю казва, че мечтата й е да облича мъже като Ататюрк и Тони Блеър... колко високо се цели стилистката...Засега е стигнала само до Къванч...облече го в розови панталони, розов суитчер и камуфлашка...И отново се прави на интересна с надписа на тениската й...малкото е повече...философията на хора, които харесват семплото, изчистеното, простото...на мен все ми стои кичозно...на всяка втора снимка е с гол корем...не я харесвам, факт, но винаги бих оценила добрия стайлинг...
Башак аранжира салон за мъжка мода с МД...По-рано в интервю казва, че мечтата й е да облича мъже като Ататюрк и Тони Блеър... колко високо се цели стилистката...Засега е стигнала само до Къванч...облече го в розови панталони, розов суитчер и камуфлашка...И отново се прави на интересна с надписа на тениската й...малкото е повече...философията на хора, които харесват семплото, изчистеното, простото...на мен все ми стои кичозно...на всяка втора снимка е с гол корем...не я харесвам, факт, но винаги бих оценила добрия стайлинг...
, ами да внимава да не отлети и синеокото менакен, че и бизнеса й ще закъса... На 100% съм солидарна с мнението ти- "скромно" трупа имидж около Къванч...облича го като бебе...
, колко серии е този Облак?
Времето никак не ми е излишно напоследък... ама първо ще погледна Зимен сън, че поне той не е дълъг като товарен влак... 
, ще приема суперлативите ти за Зимен сън като предизвикателство и ще го изгледам, надявам се скоро
...Явно и за тримата актьори се пише само ако има тема по сериалите с тях. Например за Мерт се пишеше в Интикама с Берен, но от дизито гледах 4- 5 серии и се разделих, не можах повече 
Може и да се пренавиеш, случва се когато гледаш нещо много прехвалено...аз лично нямах никакви очаквания, но бях пленена....извън фестивалите, най-добрият филм и според киноманите за 2014 г. ...много е дълъг и да не ти натежи, гледай го на две части....освен това нали мечтаеше за Кападокия...ще я видиш през зимата... 
, благодаря ти, сега остана и време да намеря за този прословут Облак... 
, благодаря и на теб. Забраних си да се пренавивам след разминаването с големите ми очаквания към КСШ... Знам, че е дълъг филм, но поне е филм, а не сериал...
Aми негодник и патологичен лъжец..още от зимната градина го заподозрях, че едно говори, друго ще върши...и така до края...Но, няма защо да сме изненадани... Къванч ни подготви като каза, че ще играе лош герой...Което си излезе вярно...и в което няма нищо лошо...
Aми негодник и патологичен лъжец..още от зимната градина го заподозрях, че едно говори, друго ще върши...и така до края...Но, няма защо да сме изненадани... Къванч ни подготви като каза, че ще играе лош герой...Което си излезе вярно...и в което няма нищо лошо...
....защото не се прави разлика между личността на актьора и екранния му герой...ако е лош героя, нямаш възможност да изливаш възторга си по любимеца, а трябва да не го харесваш и критикуваш... фенщината не е големия проблем, какво пречи на фенщината ако любимецът ти изиграе перфектно отрицателен персонаж...на мен лично ще ми стане още по-любим...това е по-скоро абсолютно неразбиране на филма...лошо ги подведе е романа на Нермин...но може и него да са разбрали, колкото и филма...
....защото не се прави разлика между личността на актьора и екранния му герой...ако е лош героя, нямаш възможност да изливаш възторга си по любимеца, а трябва да не го харесваш и критикуваш... фенщината не е големия проблем, какво пречи на фенщината ако любимецът ти изиграе перфектно отрицателен персонаж...на мен лично ще ми стане още по-любим...това е по-скоро абсолютно неразбиране на филма...лошо ги подведе е романа на Нермин...но може и него да са разбрали, колкото и филма...
! Факт е, че когато възприемаш един филм със сърцето си не е същото, както когато го анализираш и разсъждаваш по него с главата си... Примери от световната киноистория колкото искаш, не ти е нужно да изброявам, сигурна съм! И все пак не мога да подмина Ал Пачино и перфектно изиграните от него злодеи
...Това искам да видя и от Къванч, но още повече от феновете му, но не и от френетичната част от тях... Мисля, че тълкуването на романа на НБ изигра подвеждаща роля и насочи мисленето и възприятието в определена плоскост...каква измамна инерция е само да се възприемеш за вся и всьо...
Препоръчани теми