"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 251
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Днес е била премиерата на филм на Мерт и Мелиса...Къванч не е забелязан в навалицата...отразено е само посещението му в зоомагазин...купил риба за 20 лири и я кръстил башак...котката била скъпа, дори и за него... гледаме филма къванч в света на животните...след Къванч в месарницата, на плажа, на яхта, на мотор и прочие...пишат на едно място...
чудно ми е защо е предпочел зоомагазина, вместо  премиерата на негови колеги...с Мерт е играл в СП...или не го канят, с нещо е неприятен, звездеене, завист, че взима най-големи хонорари или го канят, но не ходи, намира  тия прояви за показни и суетни и предпочита компанията на Башак...

# 541
gphilipova Hug, изгуби се и ми липсваш в темата... По- лошо от излъчваме на ВВ на 3 март смятам, че е да си на почивка в Турция- възможно най- неподходящото време...
 Превеждаш ли нещо в момента? newsm78

Тук съм, Шани  Hug, ама то какво да кажа по темата.  newsm78

Нищо не превеждам, вече само зрител ще го давам.
В тоя ред на мисли, видях Мелиса Сьозен в темата, гледала ли си Облака?
Ако не си, немедленно да изправиш тази ошибка!  Wink

# 542
Привет, момичета!  bouquet Гери Hug
Ама много скучно вече да се влиза в мамата, Whistling нищо интересно не видях и по темите за нашумелите сериали ... Повъртях малко градско из мамата  Grinning и си влезнах в темата, ама и тук новини йок...Не съм гледала Облака с Енгин, но съм чела в темата, че е едно от най- добрите му превъплащения. Ако закъсам още малко за кино, може и да обърна внимание на това преФалено дизи... Wink

Дафне Hug, освен снимки на Еркан Петекккая и Фарах (от познатите ми актьори) на снощното премиера, друг познат не видях Simple Smile...Дано филмът си е струвал поне...Един поздрав за добро вечерно настроение от мен:

http://vk.com/video_ext.php?oid=201876994&id=170882703&hash=06e21cd21733dbfb&hd=3

# 543
В тоя ред на мисли, видях Мелиса Сьозен в темата, гледала ли си Облака?
Ако не си, немедленно да изправиш тази ошибка!  Wink
Тази актриса почти не се споменава  в  Романтичните сериали...въпреки, че  снима без почивка...
харесваш я, и аз така... на моменти в Зимен сън забравях да чета репликите, така се отплесвах по финото й лице, очи и кадифена кожа...много талантлива, респектиращо игра студенина, отчужденост, скука, тъга ....каня се да гледам още веднъж филма заради нея и Халук...а както и новия й филм с Мерт...също много талантлив...и той без тема...не е звезда...

# 544
Дафне Hug, ще приема суперлативите ти за Зимен сън като предизвикателство и ще го изгледам, надявам се скоро Peace...Явно и за тримата актьори се пише само ако има тема по сериалите с тях. Например за Мерт се пишеше в Интикама с Берен, но от дизито гледах 4- 5 серии и се разделих, не можах повече Embarassed... Знаеш ли, че Халук е в конкубинат със Зерин Текиндор? newsm78

# 545

Ето ти, новина Шани... Hug Башак аранжира салон за мъжка мода с МД...По-рано в интервю казва, че мечтата й е да облича мъже като Ататюрк и Тони Блеър... колко високо се цели стилистката...Засега е стигнала само до Къванч...облече го в розови панталони, розов суитчер и камуфлашка...И отново се прави на интересна с надписа на тениската й...малкото е повече...философията на хора, които харесват семплото, изчистеното, простото...на мен все ми стои кичозно...на всяка втора снимка е с гол корем...не я харесвам, факт, но винаги бих оценила добрия стайлинг...

# 546
..Не съм гледала Облака с Енгин, но съм чела в темата, че е едно от най- добрите му превъплащения. Ако закъсам още малко за кино, може и да обърна внимание на това преФалено дизи... Wink

А, недей така, хич не е прехвалено, заслужава си всяка секунда. Няма нищо общо с дизитата, които си гледала досега. Остави ги ултрасите Енгинови, те друго освен него не виждат, но Облака не е само Енгин, стиска за гърлото и не те пуска докрая. Мелиса Сьозен има най-красивите и тъжни очи, които съм виждала някога (Да, много я харесвам, така е). А и много ми се иска да чуя твоето мнение за Облака, ценно ми е.  Hug

# 547
Ето ти, новина Шани... Hug Башак аранжира салон за мъжка мода с МД...По-рано в интервю казва, че мечтата й е да облича мъже като Ататюрк и Тони Блеър... колко високо се цели стилистката...Засега е стигнала само до Къванч...облече го в розови панталони, розов суитчер и камуфлашка...И отново се прави на интересна с надписа на тениската й...малкото е повече...философията на хора, които харесват семплото, изчистеното, простото...на мен все ми стои кичозно...на всяка втора снимка е с гол корем...не я харесвам, факт, но винаги бих оценила добрия стайлинг...

Нито едната, нито другата й мечта ще се сбъдне Peace, ами да внимава да не отлети и синеокото менакен, че и бизнеса й ще закъса... На 100% съм солидарна с мнението ти- "скромно" трупа имидж около Къванч...облича го като бебе... Shocked Нали Къванч й купил "балък", какво ли й готви за сватбеното околосветско пътешествие? Нещо с рибата ще е намека... Laughing

Гери Hug, колко серии е този Облак? ooooh! Времето никак не ми е излишно напоследък... ама първо ще погледна Зимен сън, че поне той не е дълъг като товарен влак... Laughing

Дано Башак не го докара до този стайлинг... Laughing

# 548
Шани, малко са, само 29 серии.

Очевидно са го изтрили онлайн. Намерих ти го на торент.

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?incldead=1&search … %E0%EA&page=1

1, 2 и 29 серия НЕ СА мой превод. Останалите съм аз, така че за тях гарантирам  Peace

# 549
Дафне Hug, ще приема суперлативите ти за Зимен сън като предизвикателство и ще го изгледам, надявам се скоро Peace...Явно и за тримата актьори се пише само ако има тема по сериалите с тях. Например за Мерт се пишеше в Интикама с Берен, но от дизито гледах 4- 5 серии и се разделих, не можах повече Embarassed... Знаеш ли, че Халук е в конкубинат със Зерин Текиндор? newsm78

Hug Може и да се пренавиеш, случва се когато гледаш нещо много прехвалено...аз лично нямах никакви очаквания, но бях пленена....извън фестивалите, най-добрият филм и според киноманите за 2014 г.  ...много е дълъг и да не ти натежи, гледай го на две части....освен това нали мечтаеше за Кападокия...ще я видиш през зимата...

# 550
Привет!   bouquet
Гери Hug, благодаря ти, сега остана и време да намеря за този прословут Облак... Wink
Дафне Hug, благодаря и на теб. Забраних си да се пренавивам след разминаването с големите ми очаквания към КСШ... Знам, че е дълъг филм, но поне е филм, а не сериал...
Извън темата:

Скрит текст:

Цитат
Фильм "Новый мир", который вышел в прокат сегодня, получил великолепные отзывы критиков и коллег по киноиндустрии. В фильме впервые для турецкого кино главной темой становится жизнь семьи, в которой растёт ребёнок с синдромом Дауна.
Между тем в мире одним из самых успешных и любимых стал бразильский сериал "Страницы жизни" легендарного сценариста Маноэла Карлоса. Как и во всех его работах, главную героиню зовут Элена и действие происходит в Леблоне - районе Рио-де-Жанейро. В этом сериале главная героиня растит девочку с синдромом Дауна, отдавая ей всю свою любовь и принимая жизненные трудности. Зрители обсуждают, готова ли Турция к такому сериалу? Когда общество сможет понять и принять такие семьи?

Кой ли го казва това? Офицерът Сеит Еминов или истанбулският партизанин Курт?  Shocked
Вече не ми е важно...

# 551

Кой ли го казва това? Офицерът Сеит Еминов или истанбулският партизанин Курт?  Shocked
Вече не ми е важно...

Hug Aми негодник и патологичен лъжец..още от зимната градина го заподозрях, че едно  говори, друго ще върши...и така до края...Но, няма защо да сме изненадани... Къванч ни подготви като каза, че ще играе лош герой...Което си излезе вярно...и в което няма нищо лошо...

# 552

Вече не ми е важно...

Hug Aми негодник и патологичен лъжец..още от зимната градина го заподозрях, че едно  говори, друго ще върши...и така до края...Но, няма защо да сме изненадани... Къванч ни подготви като каза, че ще играе лош герой...Което си излезе вярно...и в което няма нищо лошо...

Ама какво нещо е фенщината, а?  Shocked От преклонение пред актьора да не можеш да видиш истината за филмовия му герой и до последно да му вярваш колко правилно постъпва...  Красив лъжец и измамник! Напълно разбирам защо точно него са избрали за ролята... Peace

# 553
Ама какво нещо е фенщината, а?  Shocked От преклонение пред актьора да не можеш да видиш истината за филмовия му герой и до последно да му вярваш колко правилно постъпва...  
Hug....защото не се прави разлика между личността на актьора и екранния му герой...ако е лош героя, нямаш възможност да изливаш възторга си по любимеца, а трябва да не го харесваш и критикуваш...  фенщината не е големия проблем, какво пречи на фенщината ако любимецът ти изиграе перфектно отрицателен персонаж...на мен лично ще ми стане още по-любим...това е по-скоро абсолютно неразбиране на филма...лошо ги подведе е романа на Нермин...но може и него да са  разбрали, колкото и филма...

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 23:44 от dafnе_1

# 554
Ама какво нещо е фенщината, а?  Shocked От преклонение пред актьора да не можеш да видиш истината за филмовия му герой и до последно да му вярваш колко правилно постъпва...  
Hug....защото не се прави разлика между личността на актьора и екранния му герой...ако е лош героя, нямаш възможност да изливаш възторга си по любимеца, а трябва да не го харесваш и критикуваш...  фенщината не е големия проблем, какво пречи на фенщината ако любимецът ти изиграе перфектно отрицателен персонаж...на мен лично ще ми стане още по-любим...това е по-скоро абсолютно неразбиране на филма...лошо ги подведе е романа на Нермин...но може и него да са  разбрали, колкото и филма...

Мисля, че много добре си ме разбрала, Дафне Hug! Факт е, че когато възприемаш един филм със сърцето си не е същото, както когато го анализираш и разсъждаваш по него с главата си... Примери от световната киноистория колкото искаш, не ти е нужно да изброявам, сигурна съм! И все пак не мога да подмина Ал Пачино и перфектно изиграните от него злодеи Peace...Това искам да видя и от Къванч, но още повече от феновете му, но не и от френетичната част от тях... Мисля, че тълкуването на романа на НБ изигра подвеждаща роля и насочи мисленето и възприятието в определена плоскост...каква измамна инерция е само да се възприемеш за вся и всьо... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт