"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 288
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
За по- малко от месец се появява трета партенка за дизи с Къванч, галиба Япъма е закъсал яко положението  Laughing
Hug В руската тема пише, че Айпъма ще привличат отново Берен...явно името Къванч не се продава според очакванията...иска се още една звезда....ама, като гледам рейтинга на КРА и това не е достатъчно ...Сериалчетата май ще се споминат...

# 526
Ей. Шани Hug  bouquet...браво за находката...много интересно...тоя договор е поражение за Турция, сигурно затова няма и паметна плоча...

Да, точно така е... Peace
Утре е годишнина от началото на КСШ,  bouquet като си спомня с какво желание го загледах и после колко разочарована останах... дори и последната серия я прехвърлих отгоре- отгоре с превод!  Whistling
Така ми се гледа нещо стойностно със или без Къванч...
Днес паднах от смях на една велика мисла на един герой..."Той- акъла ми, едва на мен ми стига!"  Shocked Е как да го гледам като дори не е и комедия, даже е драма, а е с такива безумни разсъждения...и едни потоци от сълзи...гледат се безумно, 5 серии тъпчат на място, абе кошмар!  Rolling Eyes Whistling
Объркаха се комшиите с техните девалвирани сюжети, дано вече Мелек се върне свежа и пълна с идеи...Няма инфо за нея в последно време...дано е добре...  bouquet

ПП: Това за Берен и Къванч ама изобщо не го вярвам!!! Но го искам!!! Laughing
И това ме разочарова току- що:  ooooh!

http://vk.com/feed?w=wall-42273871_12533

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 21:25 от shaane

# 527
Турски сериал не захващам повече...само ако съберат Берен и Къванч...а това няма да се случи май. Simple Smile..В руските теми е пълно затишие...има призиви потребителите да са по-активни...като гледам и нашта тема е още с коледната украса...а вече дойде пролетта...
Рейтингът на КиШ в Русия пада...1 % рейтинг...И руснаците ще го отсвирят...Само при арабеските е вървежен - 23 % рейтинг...даже искали трети сезон... Joy

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 21:42 от dafnе_1

# 528
Представяш ли си- под 5% рейтинг до момента!!! ooooh!  Дали защото няма превод на "бестселъра" на Нермин и нямат представа какви ги твори, дали защото този ТВ канал не е гледаем, ама при всички случай рекламата за водещите актьори е подмината от публиката! Ега си- само 5 от 100 човека да гледат "култов" сериал си е направо игнор! Вероятно други сюжети ги вълнуват руснаците в сегашните размирни времена. И бащицата ги е стиснал здраво... Whistling

Ами само арабеските могат да допринесат за възвращаемост на скъпата инвестиция... Ако и в другите страни рейтинга е под 10% , Керем Чатай трябва спешно да се огледа за свежи новатори... ooooh!

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 22:03 от shaane

# 529
Пишат, че рейтингът на 1 серия е 1.80, на втора 1.30...циркът е напред...още не е почнала революцията.... JoyКупили са 5 пилотни серии, ако има интерес продължават, ако не - го спират...
Айде със една снимка да отбележим и ние годишнината:

# 530
Умен народ- първо пилотните епизоди, ако ли пък тръгне- ок!  Peace
Може и това да става за гледане:

http://vk.com/feed?w=wall-57194412_65602

# 531
Hug е много е продуктивен Бурак...филм след филм снима...
Лека нощ и малко красота в темата...

# 532
Честити празници накуп, дами!

Нищо, че на 3-ти март мернах Великолепния век по една от телевизиите. "Родолюбие", какво да правиш.... Confused

# 533
Халук Билгинер засипан с предложения след наградата на Зимен сън в Кан ...пише в Лошите момчета...много добър, целият каст беше страхотен...Четох, искали да дадат наградата за  женска роля на Мелиса Сьозен, харесали героинята й, показала, че не съществуват идеални жени, но регламентът не позволявал да се присъждат повече от една награда на един филм...и наградили целия филм...

много фино излъчване има тази актриса....
Добро утро и хубав ден, дами...

# 534

Хубава черно бяла  снимка на Къванч...без голи тела, само с ноктите и надвисналата сянка на жената, фотографията  носи еротично внушение...Стилът е на Башак...Според мен, не е колаж...

# 535

Хубава черно бяла  снимка на Къванч...без голи тела, само с ноктите и надвисналата сянка на жената, фотографията  носи еротично внушение...Стилът е на Башак...Според мен, не е колаж...

Привет...  bouquet
Грешиш мисля, Дафне Hug, снимката е доста стара... PeaceПравена е по- време на фотосесия още преди години. При подругите е в колекцията от 2012г. Даже личи и третата татуировка на Къванч- от вътрешната страна на китката.  Част от сесията е и тази снимка:

gphilipova Hug, изгуби се и ми липсваш в темата... По- лошо от излъчваме на ВВ на 3 март смятам, че е да си на почивка в Турция- възможно най- неподходящото време...
 Превеждаш ли нещо в момента? newsm78

# 536
Чудесна новина:  Peace

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_104650   bouquet

Поне за 2 неща се сещам в момента:
1- Поява на Къванч на американския пазар и евентуално запомняне от аудиторията, която трудно може да бъде изненадана;
2- Надявам се да достигне до наследниците на Шура и да изкажат публично мнението си! Peace

# 537
Привет...  bouquet
Грешиш мисля, Дафне Hug, снимката е доста стара... PeaceПравена е по- време на фотосесия още преди години. При подругите е в колекцията от 2012г.
Hug  Профилът на жената ми заприлича на нейната дружка... Laughing  Чувствена фотография....колаж ли е...

# 538

Hug  Профилът на жената ми заприлича на нейната дружка... Laughing  Чувствена фотография....колаж ли е...

Не мисля, че е колаж. Peace
 По визията на Къванч, бих казала, че е от времето на Халил, това ще рече около  пролетта на 2008 г. Нито Башак, нито Дениз Маршан са били тогава в орбитата му, ами е епохата на Азра! Laughing Ще се поровя по някое време за подробности...  Grinning

# 539
Поне за 2 неща се сещам в момента:
1- Поява на Къванч на американския пазар и евентуално запомняне от аудиторията, която трудно може да бъде изненадана;
2- Надявам се да достигне до наследниците на Шура и да изкажат публично мнението си! Peace

Hug Е, все с нещо трябва да започне кариерата на Къванч в Холивуд.. Simple Smile.Може пък и да се хареса,  непретенциозна публика, всеядна, и за разнообразие турска сапунка вместо латино...
Мале, ако нашто сериалче се забърка и в международен скандал с наследниците на Шура...Каква по-добра реклама на Къванч в Америка...но, не вярвам да има такива...Чатай е направил съответните проверки...
Голяма мистерия е с дъщерята на Шура...трябва да е над 80...ако е жива изобщо...интересно ми е, защо не е подарила поне една снимка, напр. с курт  от семейния албум при срещата с Нермин. за по-голяма достоверност на романа.....нали това е била голямата й любов, няма начин да не е скътала нещо....между другото такава снимка така и не се появи...или писмо на Курт...имало е кореспонденция между двамата...И ни оставиха да вярваме само на бръмбарите в главата на Нермин...

Общи условия

Активация на акаунт