Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 033
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Куциндрел
Ох, това дете поддържа една ниска Т - 37-37.4. Ако не му я премеря няма и да разбера. Педиатърката нищо не изписа, нищо не каза, освен да си поостане вкъщи и че бил на кантар. Не искала да изписва АБ. Май ще видим как ще е до края на седмицата и ако трябва пак ще го водя другата. newsm78
Толкова ниска Т може ли да бъде вирус? Или нещо от сополите му?
Май започнах да се вкарвам във филм.

# 586
Моята дъщеря от години е с температура 37,2-37,3.
Според джипито е нормално, щом няма нищо друго налице

# 587
Благодаря за отговорите,момичета!
Веднъж търсих при нас дъвчащите вит.С,но ми казаха,че нямали от доста време....Трябва да проверя и другаде явно  Thinking

# 588
И аз трудно ги намирам,особенно тези от 100мг,но пък идват доста по-евтино от другите,цената им е под 2лв,тези 100мг са 30бр,другите от 30мг са 32бр,та определено предпочитам 100мг!

# 589
Моята пък няма проблеми със 100-милиграмовите малки хапченца. Сега, в сезона с масовата грипна психоза  Crazy й давам по две сутрин, както и инфлуцид - сутрин и вечер по 1.

# 590
Рали,блазе ти значи,ох и аз сега тъпча витамини,а най-тъпото е,че от седмица не е яла плод,нз вече как да я накарам,ужас,моментно е сигурно,но много се нервя! Twisted Evil

# 591
Здравейте! Живот и здраве, след около месец и половина малката трябва да тръгне на ясла- на година и 8 месеца. Какво бихте ме посъветвали- да започвам ли профилактичен прием на нещо или да изчакам яслата, имам шуслерови соли- профилактично каква е схемата за имунитет?
благодаря ви! пожелавам по-малко болни деца на всички Simple Smile

# 592
  • София
Да ви питам какво се прави- като сложа свещичка нурофен и бебето се изака.. няма и 30 мин след поставянето.. дали се е усвоила, нова ли да сложа..

# 593
Дива, да не те отчайвам,ама или ще боледува или няма да боледува!Имам чувството,че и космически прах да даваме,ако си е предразположено детето към боледуване...файда йок!
Сега съм се бъгналя да чета за пречистване на червата!Колежка,рускиня,ми разказа как излекувала алергията на сина си за седмица и за това как в Русия,преди 20години засилвали имунитета през червата,диета,балансирано хранене след това и закаляване!

# 594
Дива, да не те отчайвам,ама или ще боледува или няма да боледува!Имам чувството,че и космически прах да даваме,ако си е предразположено детето към боледуване...файда йок!
Сега съм се бъгналя да чета за пречистване на червата!Колежка,рускиня,ми разказа как излекувала алергията на сина си за седмица и за това как в Русия,преди 20години засилвали имунитета през червата,диета,балансирано хранене след това и закаляване!

Уми сигурно има вярно в това, покрай нашите проблеми с коремчето и съмненията за алергия доста неща изчетох и се оказва че дисбактериозата на черваа е една от основните причини за алергии. Добрите бактерии живеят по стените на червата и пазят от алергени, при дисбактериоза алерените проникват в кръват и дори невинните за нормална флора могат да предизвикат алергична реакция. Сред убийциите на ползените бактерии в червата са антибиотиците и оттам косвено и за алергизирането.

# 595
  • в огледалото на живота
Какво ви е мнението за това видео момичета,като профилактика и превенция за предпазване на носната лигавица:

Има такава каничка,която се предлага и на нашия пазар,обаче все си мисля,че ще е трудно изпълнимо при дете... Rolling Eyes
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/product_info.php?products_id=2875

# 596
  • София
Да ви питам какво се прави- като сложа свещичка нурофен и бебето се изака.. няма и 30 мин след поставянето.. дали се е усвоила, нова ли да сложа..
Никой ли не знае?

# 597
До 15мин се усвоявала.И на мен ми се е случвало и като съм питала,така са ми казвали.

# 598
  • София
Мерси! Да знам, че се случи одеве, а малката е доста зле.

# 599
Никой ли не знае?
Сигурно се е усвоила .Не бих сложила нова свещичка . А и обикновено свещичките предизвикват изхождането .

Общи условия

Активация на акаунт