Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 019
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • shumen
Цеца,да нямате проблем с бъбреците.От там също се поддържа Т.
Магнитче,аз не бих сложила нова.Според мен тази вече е подействала.
Дев,аз също си мисля,че това ще е трудно приложимо при дете.
Дива,моя от септември ходи на ясла и съм давала какво ли не още от преди това като профилактика,ама файда за сега видях само от витамин С.
Тета,как е Бобчо?Нещо ми се губиш тези дни и започвам да се притеснявам.

# 601
  • Sofia, Bulgaria
Тази каничка за пречистване на носа съм я пробвала, но ми беше трудно да я ползвам, иска определен начин на дишане. Не мисля, че малко дете ще се справи.

# 602
Момичета, ние в понеделник направихме фебрилен гърч и ни взеха в болница.
Иначе е грип, кръвните доказват вирусна инфекциа, левкоцити 8, но пак ни слагат АБ за всеки случай..

Като имам време, ще пиша пак..

# 603
Леле, Тета, ужас  Shocked Дано никога повече не ви се случва това и по-бързичко да оздравява малчо  Praynig
Дев, имам такава джаджа за промивки, но е като спринцовка, а не каничка. Върви си със спец. разтвор, който се разрежда с преварена вода, поръчах го от I Herb мин. година, даже го и ползвахме няколко пъти - моята се справя уж с дишането, но си е гадно преживяване и скоро не съм го правила. Уж почиства идеално, ама аз и с ФР сспрей същата работа правя ...

# 604
  • София
Момичета, да се допитам пак до вас за нещо. Казаха да пие АБ 10 дни. Тя е пила от понеделник вечер, до сряда сутрин. Ако се брои по дни са 10, но от прием до прием са 9. Шишето свърши и го спрях снощи и тя през нощта пак кашля(не стигна до спазъм) и се притесних. Дали да не взема ново и да пие още 1-2 дни?!?

Тета, много кофти. Да се оправя бързо детенце!

# 605
  • в огледалото на живота
Дев, имам такава джаджа за промивки, но е като спринцовка, а не каничка. Върви си със спец. разтвор, който се разрежда с преварена вода, поръчах го от I Herb мин. година, даже го и ползвахме няколко пъти - моята се справя уж с дишането, но си е гадно преживяване и скоро не съм го правила. Уж почиства идеално, ама аз и с ФР сспрей същата работа правя ...
Рали,може ли линк или поне снимка да видя?
Аз съм почти на 99%,че няма да успея да го приложа при дребната,ама пак се колебая.... Blush

Тета,съчувствам ти... Confused

# 606
  • софия
Тета Hug Sad

# 607
# 608
  • Варна
Тета,
охх, милите. Нали нямаше висока Т, внезапно ли вдигна? Случвало ли се е досега, уж при по-големички деца се израства това нещо. Бързо възстановяване Hug
Магнитче,
и вас ви мисля...
nimfi4ka,
според мен се допитай до лекар и да прегледат детето преди да продължиш с АБ евентуално.

# 609
  • София
Ох, Тета  Cry Голямо гуш  Hug Тъкмо четох онзи ден, че е с ледени крака и ръце, че е с висока Т и се сетих за гърча на моя, а знам, че и Бобчо е правил...Силно стиснати палчета бързо да оздравява и да се прибирате у дома.

# 610
Благодаря ви, момичета..
Фелисити, това ни е втори гърч, но е фебрилен уж..

При грип нали много висока се вдига и трудно се сваля..голям е гърч този грип, ни АБ, ни нищо му влияе..Ние сме вкъщи, ходим сутрин в 7ч, в 14ч и в 21ч за АБ. Там не искам да оставам, че е пълно с болни с пневмония, остава и това да хванем и ще се гръмна.

В момента пак вдига Т, редувам Панадол и нурофен, и хексалгин..

Пак ще пиша..

# 611
  • София
Баткото е по - добре, но пр вчера е на клацид, вентолин и една камара други, бебка обаче, днес й се пада трети ден с температура и точно се зарадвах, че от ранни доби не е вдигала и сега започва.. дано в само това, в противен случай от утре и тя на клацид..

Тета, дано всичко е наред, не знам какъв е ужаса при такъв гърч и дано никога не разбирам, но сигурно е голям, дано повече не се случва!
Нимфичка, аз бих взела още АБ.

# 612
Дев, ето, такова е нашето.:

http://www.iherb.com/Nasaline-Squip-Junior-Nasal-Rinsing-System-Kit-1-Kit/36827

Всъщност не е трудно - аз ест. първо на мен пробвах, за да знам какво е усещането - поради солевата концентрацията на р-ра не се усеща болка, но не е най-прекрасното усещане, де  Wink

Тета, хубаво е, че не сте цял ден в болнична обстановка  Embarassed

# 613
Рали, така е...то и да не си болен, в болница ще се разболееш..

В нашата стая настаниха детенце с пневмония и аз веднага събрах багажа и се изнесох. Това дете преди седмица са го изписали от болницата и сега влиза с пневмония-познайте откъде я е хванало..

Ужас е просто там...
Когато ние постъпвахме, в стаята имаше оздравяло дете от пневмония, пред изписване. По същата логика ние с нашия грип може да сме го заразили и след три дена и то да втаса...всички наблъскани в една стая...ужасно положение...

След малко ще се качваме за АБ Tired хич не ми се ходи, но няма как.„
Ужасно съм изморена и изтощена от всичко, и фичически, и психически.. Sad

# 614
  • Варна
Кураж, и това ще мине Hug
сърцето ме боли като ви чета... малките мушмороци, бързо да оздравяват всички!
И ми се затвърждава убеждението, че постъпвам правилно като не пускам дребния на ясла точно сега, че бях започнала да се колебая по едно време...

Общи условия

Активация на акаунт